הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת בנושא 2 חומרים(תמונות בפנים)

guysudri2

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני כבר בשבוע 3
לוקח 250 טסט , 250 בולדנון , 2 זריקות בשבוע = 500
לא מרגיש שינוי לא בכוח ולא במראה, האמנם עליתי בסביבות ה4 קילו(משתמש בגיינר ואוכל המון)

הינה שני החומרים

http://www.siz.co.il/my/gz5wcunyx3md.jpg

http://www.siz.co.il/my/t4ofinumt3wm.jpg

השאלות שלי האם החומרים האלו מוכרים, טובים ואיכותיים ומה הרמה שלהם, שלא מכרו לי זבל.
והאם הסייקל שאני עושה בסדר מבחינת מינונים(סייקל ראשון)

אני כבר בשבוע 3
לוקח 250 טסט , 250 בולדנון , 2 זריקות בשבוע = 500
לא מרגיש שינוי לא בכוח ולא במראה, האמנם עליתי בסביבות ה4 קילו(משתמש בגיינר ואוכל המון)

הינה שני החומרים

http://www.siz.co.il/my/gz5wcunyx3md.jpg

http://www.siz.co.il/my/t4ofinumt3wm.jpg

השאלות שלי האם החומרים האלו מוכרים, טובים ואיכותיים ומה הרמה שלהם, שלא מכרו לי זבל.
והאם הסייקל שאני עושה בסדר מבחינת מינונים(סייקל ראשון)
אתה לוקח 250 מג טסט בשבוע ?
בולדנון צריך להריץ 16 שבועות , והמינון שרשמת לגבי הבולדנון הוא חלש 600 מג זה המינון הסביר . ג׳נשי הם חברה פצצה תעלה תמינון 500 מג 625 מג טסט

אם הזמנת את הג'נשי מאתר אמין בחול אז החומרים טובים. אם קנית בארץ מדילר אז אי אפשר לדעת.
יש בחול אצרים שהם ספקים רשמיים של ג'נשי. *אתרים

@LiorKim ממתי 500 טסט ו500 בולדנון זה מינון חלש?
זה מינון סביר פלוס לאדם בסייקל 1 או שני או אפילו שלישי.

ג'נשי היא חברה בסדר אם נרכשה באמת מאתר מוסמך והם מפרסמים באתר שלהם היכן הם מפיצים.
בארץ שמעתי רק על אדם אחד שמתעסק איתם ואני לא יודע להגיד לך באמת על טיבם.

אתה יכול לבדוק באתר של ג'נשי הם מסבירים כיצד לזהות זיופים שלהם

@LiorKim ממתי 500 טסט ו500 בולדנון זה מינון חלש?
זה מינון סביר פלוס לאדם בסייקל 1 או שני או אפילו שלישי.

ג'נשי היא חברה בסדר אם נרכשה באמת מאתר מוסמך והם מפרסמים באתר שלהם היכן הם מפיצים.
בארץ שמעתי רק על אדם אחד שמתעסק איתם ואני לא יודע להגיד לך באמת על טיבם.

אתה יכול לבדוק באתר של ג'נשי הם מסבירים כיצד לזהות זיופים שלהם
אז או שהוא רשם לא מובן או שאני לא הבנתי , טסט אנטט 250 ובולדנון 250 ביחד זה 500 , 2 זריקות בשבוע , או שאני טועה ?

תמשיך להתאמן ולהתאזר בסבלנות, אנטט מתחיל להיות מורגש בשבוע ה-4 והבולד בשבוע ה-6. זו אחד הסיבות שישנה עדיפות להעמסה של הבולד או אנטט, לא הכי בטוח וסביר להניח יוצר יותר תופעות לוואי, אבל בהחלט נכנס יותר מהר.
להבא, כדי שלא תשב ותמתין, אפשר לתת קיק עם פרופ או דיבול כשדיבול האופציה פחות אהודה, עקב ספיחת הנוזלים הארמוטיזציה, הרעילות לכבד וכו'

חומרים זה לא קסמים זה לא ישר לקחת ואז להיות ענקיים .. תתאמן חזק ותאכל נכון תקפיד על הכל ותקח את הזמן לאט לאט עם הזמן תראה שינוי נהדר איתם 😃)

חומרים זה לא קסמים זה לא ישר לקחת ואז להיות ענקיים .. תתאמן חזק ותאכל נכון תקפיד על הכל ותקח את הזמן לאט לאט עם הזמן תראה שינוי נהדר איתם 😃)

אתה מדבר מניסיון ? לא.
כי אני בשבוע ה9 לסייקל וכמעט ולא מרגיש כלום עקב חומרים חרא שנפלתי עליהם.

אז זה לא כמו שאתה מתאר.

אתה מדבר מניסיון ? לא.
כי אני בשבוע ה9 לסייקל וכמעט ולא מרגיש כלום עקב חומרים חרא שנפלתי עליהם.

אז זה לא כמו שאתה מתאר.
המכון שלי מפוצץ באנשים שלוקחים חומרים רואים שינויים בהתחלה אבל לא כמו שהוא מצפה לראות וכן אתה צודק ללא ניסיון בחומרים אבל גם חברה תלויה בסיפור כנראה שחסכו עליך בהרבה מאוד חומר פעיל ...

המכון שלי מפוצץ באנשים שלוקחים חומרים רואים שינויים בהתחלה אבל לא כמו שהוא מצפה לראות וכן אתה צודק ללא ניסיון בחומרים אבל גם חברה תלויה בסיפור כנראה שחסכו עליך בהרבה מאוד חומר פעיל ...

בסדר לא מתבייש להגיד שאכלתי אותה הפעם , לומדים.

סייקל הבא הולך לנסות חברה חדשה שנקראת פארמה לאב שמעתי שהיא מטורפת.

בסדר לא מתבייש להגיד שאכלתי אותה הפעם , לומדים.

סייקל הבא הולך לנסות חברה חדשה שנקראת פארמה לאב שמעתי שהיא מטורפת.
מה הקטע להגיד שהיא מטורפת זה משחק של חומר פעיל ישימו השנה הרבה יותר חומר פעיל ממה שרשום ושנה הבאה יביאו לך אפילו פחות ממה שרשום ...

מה הקטע להגיד שהיא מטורפת זה משחק של חומר פעיל ישימו השנה הרבה יותר חומר פעיל ממה שרשום ושנה הבאה יביאו לך אפילו פחות ממה שרשום ...

בסדר מבחינתי , השנה הזאת לפחות להרוויח את הוויאלים החזקים.

תמשיך להתאמן ולהתאזר בסבלנות, אנטט מתחיל להיות מורגש בשבוע ה-4 והבולד בשבוע ה-6. זו אחד הסיבות שישנה עדיפות להעמסה של הבולד או אנטט, לא הכי בטוח וסביר להניח יוצר יותר תופעות לוואי, אבל בהחלט נכנס יותר
מהר.
למה בהעמסה יש יותר סיכון לתופעות לוואי?
הרי עושים העמסה בגלל שהאסטר ארוך ולוקח לו זמן להתפרק ולהגיע לרמה מספיק גבוהה בדם כדי להרגיש אותו, זאת אומרת זה לא שעכב ההעמסה רמת הטסט בדם תהיה גבוהה יותר ועכב כך התופעות לוואי יגדלו אלה פשוט הרמות טסט יגיעו מוקדם יותר. לא כך?
להבא, כדי שלא תשב ותמתין, אפשר לתת קיק עם פרופ או דיבול כשדיבול האופציה פחות אהודה, עקב ספיחת הנוזלים הארמוטיזציה, הרעילות לכבד וכו'
למה בהעמסה יש יותר סיכון לתופעות לוואי?
הרי עושים העמסה בגלל שהאסטר ארוך ולוקח לו זמן להתפרק ולהגיע לרמה מספיק גבוהה בדם כדי להרגיש אותו, זאת אומרת זה לא שעקב ההעמסה רמת הטסט בדם תהיה גבוהה יותר ועקב כך התופעות לוואי יגדלו אלה פשוט הרמות טסט יגיעו מוקדם יותר. לא כך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית