הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695

בניגוד ללפיד שתמיד נתפס אצלי כטמבל עם פרצוף יפה ,אותו אני ממש מעריך.

הייתי זורק את כל הכנסת הזאת לפח,כולם מושחטים עם אג'נדות פרטיות.

ובצד השני של האוקיינוס, איפה שלא גרים בבונים. ככה נראה דיון ב House האמריקאי (שווה ערך לכנסת בישראל):

"אתם כמו דחליל שמבריח משקיעים מהארץ".

אין לתאר כמה הוא מלך. מעביר שיעור אמיתי על כלכלה לקומונוביץ, גלאון ושאר הקומוניסטו-סוציאליסטים ההזויים. פשוט לשמוע אותם ולא להאמן. רוסיה 1950.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתלונן ,לא על השחיתות ולא על הבבונים ,בסך הכל ,לדעתי ,הנבחרים שלנו הם ייצוג הולם לעם שבוחר בהם.

מה זה השוק הזה? איפה תרבות הדיון?!
הערת ביניים אחת שתיים - מקובל, אבל לא נותנים לבנאדם לדבר, איפה יו״ר הכנסת להשתיק אותם?

נראה יותר כמו פרק של ״הכפר״ מאשר דיון בכנסת ישראל.

מה זה השוק הזה? איפה תרבות הדיון?!
הערת ביניים אחת שתיים - מקובל, אבל לא נותנים לבנאדם לדבר, איפה יו״ר הכנסת להשתיק אותם?

נראה יותר כמו פרק של ״הכפר״ מאשר דיון בכנסת ישראל.
תמיד הסתתר בשמאל הפשיסטי איזה ניחוח של אי תרבות דיבור וברבריות. לשמוע את הגלאון ההזויה הזאת מקשקשת וצועקת כשהיא לא מבינה כלום מהחים שלה. די משעשע. יחימוביץ' (קומונוביץ) - פיגוע כלכלי. הנסראללה של כלכלת ישראל.

להראות לך שאין קשר בין שמאל לחוסר תרבות דיבור,זה חלק מלהיות ישראלי.

וPS4
אי לא מי יודע מה הסנגור של החרדים, שדוקא חברו זה אל זה עם השמאל בכנסת האחרונה. שים לב, שחוץ מחברי הכנסת הערבים, השמאלנים הקיצונים ואולי קצת החרידם אף אחד לא מרים את הקו, צועק, מפריע לנאומים וצועק בברבריות. בעיקר זהבה ההזויה והטיפשה.

הלוואי שהיינו כמו רוסיה, פוטין שם צוחק על כל העולם ולא רואה אף אחד ממטר+הרוסים הם עם חזק ומוצלח יש הרבה מה ללמוד מהם. דה ליברמן!!! (ואני לא רוסי)

הלוואי שהיינו כמו רוסיה, פוטין שם צוחק על כל העולם ולא רואה אף אחד ממטר+הרוסים הם עם חזק ומוצלח יש הרבה מה ללמוד מהם. דה ליברמן!!! (ואני לא רוסי)
רוסיה מוצלחת? רוסיה היא מבין המדינות הכי כושלות בהיסטוריית הציוויליזציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית