ביטוח ע"פ חוק הספורט למאמנים מוסמכים במכון קרוספיט.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
חבר'ה אני משפטן כושל ולכן צריך בעזרתכם, אם אני מאמן במכון קרוספיט ואני מאמן מוסמך ע"פ ווינגייט , בהנחה שבנתיים אני לא רוצה לעשות "ביטוח אחריות אישית" והמקום עצמו מבוטח לתאונות של מתאמנים בין הייתר, האם אני מחוייב לעשות ביטוח? ממה שידוע לי חוק הספורט מבטח מאמנים מוסמכים, המקום צריך לבטח את עצמו ושם זה נגמר אין צורך לעוד ביטוחים חוץ מביטוח "אחריות אישית" כדי שלא ייתבעו אותך על רשלנות מקצועית.

מישהו יודע? התעסק בזה פעם? בכל מקום שקראתי וחקרתי לא ראיתי שום צורך לעשות ביטוח הבעיה שאני לא יודע איך מוגדר היום "מכון קרוספיט" ובגלל זה התחום הזה די אפור לי.

תודה לעוזרים.

המכון צריך להיות מורשה עפ"י חוק כדי שהוא יהיה מכון כושר. אם המקום לא מורשה, ואתה עובד בו כמדריך אתה תחשוף לתביעה את עצמך בנוסף למפעיל.
אתה לא מחוייב לעשות ביטוח. אם תתרשל, תשלם יותר. בכל מקרה הביטוח לא נותן חסינות מתביעות.

אתה שכיר במכון? אם כן, אתה לא צריך ביטוח נוסף.
אם אתה פרילאנסר, אתה צריך ביטוח בשביל עצמך.
רסמלו צודק לגבי כך שצריך לבדוק אם למקום יש רשיון עסק

אתה לא חייב את הביטוח האישי, זה בעיקרון אופציונלי, אבל זה כסף יחסית קטן לעומת מה שעלול לקרות אם המתאמן שלך יהיה עו״ד חלקלק או אדם שאוהב לתבוע להנאתו.

• פותח/ת השרשור
אני גם בדרך להיות עו"ד חלקלק, בכל מקרה דיברתי עם הבעלים יש שם קצת בעיתיות עם המכון עצמו- אבל כיוון ואני מאמן בכל מיני מקומות אני כבר אעשה "ביטוח אחריות מקצועית" נראה לי שזה הפתרון הכי טוב ובאמת יחסית הוא זול (סביבות ה1200 לשנה עד 20 מתאמנים- אם מישהו מכיר משהו יותר נמוך אשמח לשמוע)

מעבר לזול, תבדוק מה ההשתתפות העצמית ומה גבול האחריות למקרה.
בביטוחים האלה לרוב כדאי לעשות כחלק מקבוצה (קולקטיב)

אני גם בדרך להיות עו"ד חלקלק, בכל מקרה דיברתי עם הבעלים יש שם קצת בעיתיות עם המכון עצמו- אבל כיוון ואני מאמן בכל מיני מקומות אני כבר אעשה "ביטוח אחריות מקצועית" נראה לי שזה הפתרון הכי טוב ובאמת יחסית הוא זול (סביבות ה1200 לשנה עד 20 מתאמנים- אם מישהו מכיר משהו יותר נמוך אשמח לשמוע)
איך הם יודעים כמה מתאמנים יש לך?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, הפוליסה מתחלקת ל2 - עד 20 מתאמנים ומ20 מתאמנים לפחות ממה שאני בדקתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית