הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אפשר לבדוק לגבי חבילה מחו"ל?

מצב
השרשור נעול

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
ההזמנה היתה מאתר בודיבילדינג, יש לי Tracking Number שתופס ב-DHL ושם רשום שהחבילה כבר הגיע לארץ. מפה זה כבר עניין של דואר ישראל. לא קיבלתי שום דבר מהם, ואין לי שום מספר בשביל לעקוב אחרי החבילה. זאת פעם שנייה שאני מזמין ופעם קודמת הכל הגיע כמו שצריך. איפה אפשר לברר לגבי מצב החבילה?

כעיקרון דואר ישראל מראה שהחבילה הגיעה רק כאשר החבילה נמצאת בסניף הדואר הקרוב לביתך.
סביר להניח שזה נמצא במכס, למה זה עובר כמה פעמים מתאמי בטיחון.
תוכל להתקשר למודיעין שלהם ולברר 1-700-500-171.

לפני כמה זמן הזמנת? חכה זמן סביר לפני שאתה מברר..

וואי אני גם במצב בידיוק כמוך הזמנתי לפניי חודש ויום וזה עדיין לא הגיע. גם בDHL.
אין לי מיספר מעקב של דואר ישראל אין לי כלום

• פותח/ת השרשור
הזמנתי ב-14 לספטמבר. עבר מספיק זמן... פעם קודמת זה הגיע אחרי 20 יום.
דיברתי עם המספר שהבאת לי, אמרו לי שצריך מספר מעקב של הדואר והמספר של DHL לא עוזר להם. הנציג אמר ליצור קשר עם DHL ולבקש לתרגם איכשהו את המספר הזה.

אתה יכול לבקש מהשירות לקוחות מס מעקב של החבילה בישראל

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבקש מהשירות לקוחות מס מעקב של החבילה בישראל

הנציג אמר לי שאין להם דרך לאתר את המספר מעקב דרך המספר של DHL, הוא אמר שפעם היה איזה אתר וזה נסגר וקיצר מה שאני צריך לעשות זה ליצור קשר עם DHL.

הנציג אמר לי שאין להם דרך לאתר את המספר מעקב דרך המספר של DHL, הוא אמר שפעם היה איזה אתר וזה נסגר וקיצר מה שאני צריך לעשות זה ליצור קשר עם DHL.
מההזמנה האחרונה שעשיתי
דיברתי עם שירות הלקוחות של BB והנציג בעצמו בלי שביקשתי הביא לי את המספר.

תשלח לBB מייל שאתה רוצה את ה upu number ואחר כך תכנס לאתר של דואר ישראל ויהיה לך אפשרות מעקב

אם במשלוחים עסקינן, איך אני מבקש לגבי משלוח בתוך ישראל שבמקום שישימו לי אותו בסניף הדואר הרגיל שלי, שיעבירו את החבילה לסניף אחר ?

גם לי הייתה את הבעיה הזאת
תדבר עם הצ'אט של BB ותבקש מעקב באתר של DHL בגרמניה
שם בצד יהיה עוד מספר שזה בעצם המספר של החבילה שנשלחה מגרמניה לארץ
ואת המספר הזה אתה מכניס לדואר ישראל ורואה מה המצב איתה

זה קורה לכולם ואין כלכך מה לעשות עם זה מנסיון..
בארץ תמיד מעכבים את הדברים האלה, אני מאמין שיגיע תוך שבוע.

רוב הסיכויים שזה תקוע במכס.
זה כבר קרה לי פעם עם ויטה קוסט, התקשרתי לויטה קוסט וצעקתי עליהם [שלא בצדק] כי מסתבר שהחבילה כבר הגיעה ופשוט הייתה תקועה במכס.
האמת שכרגע אני בדיוק באותו המצב, הזמנתי לפני יותר מחודש מויטה קוסט ולפי הטראקינג נאמבר זה כבר בישראל, אז זה אומר שזה תקוע במכס.

סורי על ההקפצה,
מתי קיבלת בסוף את החבילה?

אני ממתין כבר חודש לחבילה שלי וביררתי עם הדואר\מכס ואין להם מושג איפה החבילה.
בדואר אמרו לי שהיא לא הגיעה לארץ ואני מתעקש איתה שזה כן הגיע והיא אומרת שאולי זה במכס אבל אם זה היה במכס כבר 3 שבועות אז הייתי מקבל פתק בדואר אבל עדיין לא קיבלתי אז החבילה לא בארץ, לפי מה שהיא אומרת.
אני חושב שכל המערכת הזאת בזויה! מדינת עולם שלישי.

בדואר ישראל לפי הUPU זה אומר שהחבילה נשלחה מגרמניה ב13 לנובמבר, לפני 3 שבועות!
מה עושים? איך מבררים? איפה החבילה שלי ):

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית