הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סודיות רפואית

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
שלום חברים.

יש לי 2 שאלות

1. אני רוצה לעשות בדיקות דם במהלך הסייקל ובסופו, סייקל שהיה בו גם חומרים אורלים, איזה בדיקות אני צריך לבקש? וכמה זמן אחרי הpct מומלץ לעשות זאת?

2. רוב הסיכוים שהרופא יבין שלקחתי חומרים. האם החוק מגן עלי מבחנית סודיות רפואית במקרה כזה? אולי בכלל אפשר להגיד לו מבלי לחשוש?

השאלות שלי מתיחסות לסייקלים שונים ולא דווקא לסייקל ספציפי.

תודה רבה לכולם

1 - לא מבין בשביל מה לעשות בדיקות דם תוך כדי סייקל אלה אם כן אתה חושש שהחומר שלך מזוייף ורוצה לוודאות דרך הבדיקות.
לגבי הבדיקות תבקש כלליות + הורמונים (טסט פרולוקטין TSH)

2 - מגן עליך כן, בכלל בכללי אני לא מבין למה אנשים מפחדים לשתף את הרופא משפחה שלהם בזה? לרובם פשוט לא יהיה אכפת שאתה או משו אחר על חומרים וכולם גם ככה יהיו נגד.

בא אני יגלה לך סוד , יש יחידה משטרתית סודית שמעודדים שימוש בסטרואידים ... ותבין לבד למה הם מעודדים אמיתי לגמרי אחי , מבחינת חוק אין אכיפה על שימוש באנבוליים כמובן שלא מעודדים אבל זה שאתה משתמש זה על אחריותך בלבד . כשאני עשיתי בדיקות והרופא גילה שאני על חומרים הוא רק הטיף לי שזה לא בריא אבל מעבר לזה הוא לא יכול להתערב ... אז ככה שאין לך מה לדאוג אחי

טוב, אני חושב קודם-כל שלפני שאנשים מחלקים עצות כדאי שילמדו קצת על מהות החוק. מה מותר, מה אסור, למה, כמה איך.

@LiorKim אני חושב ששמעת את הקטע עם המשטרה ממני. וזה לא רק במשטרה יש מקומות מסויימים שהם מעודדים לגדול ולהתאמן אך לא בפירוש סטרואידים, למרות שברור לכולם..

1. יש הגיון רב בביצוע בדיקות דווקא באמצע הסייקל. לפעמים טוב לדעת הערכת מצב של איזון ההורמונים בגוף. אם ניתן אז כדאי לבדוק: תפקודי כליות וכבד, אסטרוגן, פרולקטין, כולסטרול, TSH וטסט רק בשביל לדעת

2. אמנם החוק מגן עליך מפני חשיפה של הרופא בפני גורמים זרים. אך הוא לא מגן עליך במקרה של ביטוחים משלימים.
כלומר, אתה אמור לחתום על הצהרת בריאות מסויימת שם נאמר לך כי כל שינוי או צריכת תרופות כרוניות עליך ליידע (אתה משלם על כך פרמיה)
במקרה ועכשיו (לא עלינו) תסבול מכשל כלייתי או שבץ או חס וחלילה מקרים אשר מתועדים ברפואה כנגרמים משימוש לא נכון בסטרואידים
צפוי לך מאבק משפטי ארוך כולל המון הוצאות טיפול קשות.

קח זאת בחשבון.

טוב, אני חושב קודם-כל שלפני שאנשים מחלקים עצות כדאי שילמדו קצת על מהות החוק. מה מותר, מה אסור, למה, כמה איך.

@LiorKim אני חושב ששמעת את הקטע עם המשטרה ממני. וזה לא רק במשטרה יש מקומות מסויימים שהם מעודדים לגדול ולהתאמן אך לא בפירוש סטרואידים, למרות שברור לכולם..

1. יש הגיון רב בביצוע בדיקות דווקא באמצע הסייקל. לפעמים טוב לדעת הערכת מצב של איזון ההורמונים בגוף. אם ניתן אז כדאי לבדוק: תפקודי כליות וכבד, אסטרוגן, פרולקטין, כולסטרול, TSH וטסט רק בשביל לדעת

2. אמנם החוק מגן עליך מפני חשיפה של הרופא בפני גורמים זרים. אך הוא לא מגן עליך במקרה של ביטוחים משלימים.
כלומר, אתה אמור לחתום על הצהרת בריאות מסויימת שם נאמר לך כי כל שינוי או צריכת תרופות כרוניות עליך ליידע (אתה משלם על כך פרמיה)
במקרה ועכשיו (לא עלינו) תסבול מכשל כלייתי או שבץ או חס וחלילה מקרים אשר מתועדים ברפואה כנגרמים משימוש לא נכון בסטרואידים
צפוי לך מאבק משפטי ארוך כולל המון הוצאות טיפול קשות.

קח זאת בחשבון.
אחי קודם כל זה לא היה מימך ולא מהפורום , המידע מבן דוד ואני לא ממציא את זה תאמין לי .

• פותח/ת השרשור
אז כדאי לי בעצם לשחק אותה ראש קטן ולא להגיד לרופא גם אם הערכים שלי קצת גבוהים?
ומתי הזמן הכי טוב אחרי ה-pct לעשות בדיקות?

כמובן שאחרי פיסיטי , משהו כמו חודש וחצי אחרי הפיסיטי לבדוק שהערכים חזרו לנורמה , אם אתה רוצה לבדוק את החומר אז תעשה בדיקות בזמן סייקל אם מדובר ב UG . לאחר פיסיטי אין לך צורך להגיד לרופא שאתה עשית סייקל כי הערכים שלך יחזרו לנורמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית