עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח ynet מציגה את הכתבה באור שלילי כמובן שמנפחים את כל העניין של הסטרואידים שזה לא בריא ותראו מה קרה לבחורה שלקחה אנבולים הפכה לגבר ובלה בלה בלה ..
למה נראלך שהיא כשאם היא תפסיק אז היא תחזור להיות כמו פעם? הורמונים כאלה לבחורות זה נזק בלתי הפיך.. חוץ מניתוחים כבדים שום דבר לא יעזור להחחח ynet מציגה את הכתבה באור שלילי כמובן שמנפחים את כל העניין של הסטרואידים שזה לא בריא ותראו מה קרה לבחורה שלקחה אנבולים הפכה לגבר ובלה בלה בלה .. מה שרואים באמת שהבחורה נכנסה לזה רצתה את זה ועדיין נשארת בסייקלים היא יכולה להפסיק ולהחזיר את גופה כמוקדם אבל מה היא אוהבת את זה אז די כבר עם התקשורת המסריחה הזאת
למה אתה מכניס מילים לפה ? אני אמרתי שזה בריא ?אתה חושב שזה בריא?
ומה ההפך אצל גברים שלוקחים סייקלים ? להזכירך כשגבר מכניס טסטוסטרון במינון של 500-750 מג בשבוע כשהרמות הרגילות אצל גברים הוא 8 מג ביום אז זה בריא ?למה נראלך שהיא כשאם היא תפסיק אז היא תחזור להיות כמו פעם? הורמונים כאלה לבחורות זה נזק בלתי הפיך.. חוץ מניתוחים כבדים שום דבר לא יעזור לה
למה אתה מכניס מילים לפה ? אני אמרתי שזה בריא ?
ומה ההפך אצל גברים שלוקחים סייקלים ? להזכירך כשגבר מכניס טסטוסטרון במינון של 500-750 מג בשבוע כשהרמות הרגילות אצל גברים הוא 8 מג ביום אז זה בריא ?
הבנתי אותך סורי על האי הבנה , יש הרבה דברים שלא בריאים וכמובן שאני לא מעודד שימוש באנבולים שכל אחד יעשה מה שטוב לו וכנראה שלבחורה הזאת זה עושה לה טוב ;-)למה אתה מכניס לי מילים לפה לא אמרתי שאמרת שזה בריא,שאלתי.
אולי מהסיבה שאנחנו גברים וזה וזה ההורמון של הגוף שלנו? זה החומר שנותן לנו את התכונות הגבריות שלנו.למה אתה מכניס מילים לפה ? אני אמרתי שזה בריא ?
ומה ההפך אצל גברים שלוקחים סייקלים ? להזכירך כשגבר מכניס טסטוסטרון במינון של 500-750 מג בשבוע כשהרמות הרגילות אצל גברים הוא 8 מג ביום אז זה בריא ?
לא תודה אני לא רוצה להפוך לקוקסינל חחאולי מהסיבה שאנחנו גברים וזה וזה ההורמון של הגוף שלנו? זה החומר שנותן לנו את התכונות הגבריות שלנו.
תעשה ניסוי: תתחיל להריץ סייקלים של אסטרוגן עם הגוף שלך ונראה איך תתאושש ועם תחזור למצב ההתחלתי שלך..