הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם בpct ניתן לשלב חומרים נוספים?

יובל60

משתמש מתחיל
69
2
נק' מוניטין:
2
69
2
שלום,
רציתי לדעת האם לשלב קלן מהלך pct אפשרי ותורם?
שאלה שניה האם מגבירי טסטוסטרון טבעיים לדוגמא extreme p6 ניתנים לשילוב בpct ועד כמה זה אפקטיבי אם בכלל ?

שלום,
שאלה שניה האם מגבירי טסטוסטרון טבעיים לדוגמא extreme p6 ניתנים לשילוב בpct ועד כמה זה אפקטיבי אם בכלל ?

לא יודע מה זה extreme 6 (יש הרבה בסגנון).
אני מוסיף מעבר לרגיל ( clomid+ai, nolva, dostinex אם צריך מחזיק בצד):

ויטמינים B6, C.
Q10
קריאטין,
DAA 6gr.

לא יודע מה זה extreme 6 (יש הרבה בסגנון).
אני מוסיף מעבר לרגיל ( clomid+ai, nolva, dostinex אם צריך מחזיק בצד):

ויטמינים B6, C.
Q10
קריאטין,
DAA 6gr.

אוי אוי אוי.
מי מוסיף AI בPCT - אתה קצת דופק את הPCT אתה יודע, כן?
ולמה לעזאזל לקחת סתם דוסטינקס אם הפרולקטין נורמלי?? למה להעמיד את מסתמי הלב בסיכון?

אני לא יודע כמה אתה לוקח ולמשך כמה זמן, אבל אני מקווה שאתה לא לוקח דוסטינקס לתקופות.

שלום,

קלן יכול לעזור קצת.

לא להשתמש בשום פרו הורמונים בPCT.
אתה כן יכול להשתמש בג'ינסינג. זה מראה בכמה מחקרים שזה עוזר לשחרר יותר LH

[אוי אוי אוי.
קיים פרוטוקול די ידוע של תוספת ai לכלומיד בגלל מנגנון הפעולה שלו. תמצא ותקרא על זה (אם אין לך כח לחפש תרשום לי ואשלח לך) - קונספט מעניין. אתה פוסל על הסף, במקרה הזה ללא סיבה.
בכל מקרה ברור גם לי שהמטרה אינה ריסוק רמות האסטרוגן/פרולקטין אלא ייצוב ובעצם שליטה בהם וכמה שיותר מהר.

ולמה לעזאזל לקחת סתם דוסטינקס אם הפרולקטין נורמלי?? למה להעמיד את מסתמי הלב בסיכון?
שים לב שרשמתי דאני מחזיק בצד דוסטינקס, לט משתמש תמיד. שנינו יודעים מה הסיבה. סייקל של חומרים כמו אנאדרול/דקה/טרן יכול להטיס לך תגובנ פרוגסטרונית כזאת שתוכל לשאת בנטל הנקה עם האשה...
את ה-b6 אני תמיד מוסיף במינון גבוה מאותה הסיבה.

אני לא יודע כמה אתה לוקח ולמשך כמה זמן, אבל אני מקווה שאתה לא לוקח דוסטינקס לתקופות.

קלן יכול לעזור קצת.

אם מכניסים ph אז טכנית זה כבר לא pct...
אתה כן יכול להשתמש בג'ינסינג. זה מראה בכמה מחקרים שזה עוזר לשחרר יותר
לא ידעתי. אני מאלה שמוכנים לזרוק לpct כל דבר שיאיץ את התהליך.

[אוי אוי אוי.
קיים פרוטוקול די ידוע של תוספת ai לכלומיד בגלל מנגנון הפעולה שלו. תמצא ותקרא על זה (אם אין לך כח לחפש תרשום לי ואשלח לך) - קונספט מעניין. אתה פוסל על הסף, במקרה הזה ללא סיבה.
בכל מקרה ברור גם לי שהמטרה אינה ריסוק רמות האסטרוגן/פרולקטין אלא ייצוב ובעצם שליטה בהם וכמה שיותר מהר.

שים לב שרשמתי דאני מחזיק בצד דוסטינקס, לט משתמש תמיד. שנינו יודעים מה הסיבה. סייקל של חומרים כמו אנאדרול/דקה/טרן יכול להטיס לך תגובנ פרוגסטרונית כזאת שתוכל לשאת בנטל הנקה עם האשה...
את ה-b6 אני תמיד מוסיף במינון גבוה מאותה הסיבה.

קלן יכול לעזור קצת.

אם מכניסים ph אז טכנית זה כבר לא pct...
אתה כן יכול להשתמש בג'ינסינג. זה מראה בכמה מחקרים שזה עוזר לשחרר יותר
לא ידעתי. אני מאלה שמוכנים לזרוק לpct כל דבר שיאיץ את התהליך.

חביבי יש לך או טעויות בקריאת מאמרים או שהמקומות שאתה קורא בהם הם לא מהימנים.
אם אתה משלב AI שבעצם מונע ייצור של אסטרוגן אתה עושה לעצמך עוול בPCT.
אין מקום להורדת אסטרוגן בPCT כי יש לו תפקיד חשוב ביצירת משוב חיובי בהיפותלמוס בכדי להפיק יותר טסטוסטרון בסופו של דבר.
מעט אסטרוגן אומר פחות הפרשה של LH בכדי לאזן טסט' בPCT.

בכוונה אנחנו משלבים SERMS ולא AI בPCT. אנחנו רק רוצים למנוע פגיעה של אסטרוגן במקומות חיוניים,
אבל לא רוצים למנוע את ייצורו. אנחנו כן רוצים שהוא יהיה נוכח כדי שנוכל לגרום לו להעיר את ההיפופיזה.

אם אתה חושב שהטכניקה שלך עילאית יותר, אני מאחל לך הכי בהצלחה.

לגבי דוסטינקס - אתה אמור לקחת במהלך הסייקל ועד תחילת הPCT באם הרמות גבוהות בלבד!
הסיבה היחידה לצרוך דוסטינקס בזמן הPCT, היא אם נכנסת לPCT עם רמות גבוהות של פרולקטין שלא יאפשרו לך להתאושש כמו שצריך.

אבל במצב טבעי זה אמור להיות "סוף מעשה במחשבה תחילה" - צריך לבדוק את זה במהלך הסייקל ולדאוג לזה ולא בזמן הPCT.

חביבי יש לך או טעויות בקריאת מאמרים או שהמקומות שאתה קורא בהם הם לא מהימנים.
אם אתה משלב AI שבעצם מונע ייצור של אסטרוגן אתה עושה לעצמך עוול בPCT.
אין מקום להורדת אסטרוגן בPCT כי יש לו תפקיד חשוב ביצירת משוב חיובי בהיפותלמוס בכדי להפיק יותר טסטוסטרון בסופו של דבר.
מעט אסטרוגן אומר פחות הפרשה של LH בכדי לאזן טסט' בPCT.

בכוונה אנחנו משלבים SERMS ולא AI בPCT. אנחנו רק רוצים למנוע פגיעה של אסטרוגן במקומות חיוניים,
אבל לא רוצים למנוע את ייצורו. אנחנו כן רוצים שהוא יהיה נוכח כדי שנוכל לגרום לו להעיר את ההיפופיזה.

אם אתה חושב שהטכניקה שלך עילאית יותר, אני מאחל לך הכי בהצלחה.

לגבי דוסטינקס - אתה אמור לקחת במהלך הסייקל ועד תחילת הPCT באם הרמות גבוהות בלבד!
הסיבה היחידה לצרוך דוסטינקס בזמן הPCT, היא אם נכנסת לPCT עם רמות גבוהות של פרולקטין שלא יאפשרו לך להתאושש כמו שצריך.

אבל במצב טבעי זה אמור להיות "סוף מעשה במחשבה תחילה" - צריך לבדוק את זה במהלך הסייקל ולדאוג לזה ולא בזמן הPCT.

אתה לגמרי לא קורא מה שאני כותב... לפחות לא עד הסוף ולא יורד לסוף דעתי. אח"כ יוצא שאתה כותב דברים נכונים ומצטייר שאני כנראה לא.
לענייננו , לא רשמתי שצריך להכניס ai בכדי להוריד את האסטרוגן ל-0. רשמתי בכדי לייצב רמות כחלק מפרוטוקול באינטראקציה עם כלומיד. הנה תיאור של האופן (לא מאמר מירחון רפואי אבל הקונספט מוסבר):

http://forums.blackstonelabs.co/sho...ment-AI-s-amp-Serms-into-your-PCT-effectively

לגבי הדוסטינקס, שוב, תראה מה רשמתי... ככה שיוצא שאני מסכים עם כל מילה שלך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית