אחר לרכוש finalgon

הבנתי שהיא משחה מאוד חזקה מעניין איך מוכרים אותה ללא מרשם אם היא יכולה להגיע למצב של כוויה בעור

זה מגיע מבולגריה, כן?

צריך לשים בזהירות ולהתחיל עם כמות קטנה (אני בטוח שגם מייק זוכר אז את התחרות בנעורים ששנינו רצינו למות).
היא גם לא סתם מגיעה עם איזה פלסטיק שמשתמשים בו בשביל למרוח. עדיף לא לגעת בידיים ולקחת סיכון שאח"כ תיגע בעיניים או תגרבץ..

האמת שלדעתי המשחה שPeroman הכיר לי עדיפה. קוראים לה ניקופלקס והיא מבוססת על אותו החומר אבל בריכוז נמוך יותר. היא עושה את העבודה בלי להיות מוות כמו פינלגון.

1383109_10153376963490652_732655897_n.jpg

זה מה שיש אצלי, זה באמת שורף ואני שם קצת קצת על נייר טואלט (כי אין לי את הפלסטיק) ומורח. אתמול שמתי בגב ובפרק כף היד ועוד על פרק כף היד אני שם WRIST WRAPS שאני מוריד אותם כל היד אדומה וגם בגב היה לי סימן אדום גדול.
באמת מציע לשים ממש ממש טיפה בהתחלה ולראות איך זה משפיע.

זה מגיע מבולגריה, כן?
מגיע מ- ebay... כבר נשלח למעשה.

צריך לשים בזהירות ולהתחיל עם כמות קטנה (אני בטוח שגם מייק זוכר אז את התחרות בנעורים ששנינו רצינו למות).
היא גם לא סתם מגיעה עם איזה פלסטיק שמשתמשים בו בשביל למרוח. עדיף לא לגעת בידיים ולקחת סיכון שאח"כ תיגע בעיניים או תגרבץ..
כבר עשיתי את הטעות הזאת בים המלח (להיכנס עם שפשפת). זמזמתי לעצמי תוך שאני נכנס למים : "זה טוב, זה מרפא" - אז זהו שלא! זה שורף... רצתי החוצה ונעמדתי עם הביצים מתחת לקולר... 🤘

האמת שלדעתי המשחה שPeroman הכיר לי עדיפה. קוראים לה ניקופלקס והיא מבוססת על אותו החומר אבל בריכוז נמוך יותר. היא עושה את העבודה בלי להיות מוות כמו פינלגון.
More is more

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית