האם להירשם ליעוץ אישי

נגה

משתמש מתחיל
93
1
שלום,
רשמתי בשאלה הקודמת שלי שאני חדשה כאן, זהו שאני לא ממש מכירה איך עובד פה
אני בת 25, גובה 156 ומשקל 82 מנויה במכון כושר
אני מעוניינת כמובן להוריד במשקל, האם כדאי להירשם לייעוץ? או שעדיף קודם להוריד קצת?
אשמח לקבל דעות גם מאנשים שירדו במשקל- איך עושים את זה?
כמה שיותר הכוונה
ועוד שאלה האם לפני הרשמה לייעוץ המאמן כושר לא יוצר קשר כדי להסביר על התהליך ואז אני מחליטה אם אני רוצה או לא?
כי בהרשמה מיד מבקש את פרטי התשלום
תודה רבה

שלום נגה,

אני מעוניינת כמובן להוריד במשקל, האם כדאי להירשם לייעוץ? או שעדיף קודם להוריד קצת?
בעיקרון זה תלוי. אם את עושה אימונים נכונים ואת ממשיכה לרדת במשקל, אז כן אפשר להמשיך לעבוד לבד. עבודה לא נכונה יכולה להביא אותך לאיבוד מסת שריר, להישאר עם עור עודף/סימני מתיחה ולפעמים בעיות בריאותיות עקב חוזר באיזון מבחינת צריכת ויטמינים/מינרלים/חלבון/שומן.

העיקרון הוא יחסית ״פשוט״ וכולו מתמקד בגירעון קלורי שלילי (לאכול פחות קלוריות ממה שגופך דורש). לבנות תוכנית שכזו שתתאים לאורח חייך, זה כבר קצת יותר מסובך ולכן אנו מציעים את הייעוץ האישי באתר.

ועוד שאלה האם לפני הרשמה לייעוץ המאמן כושר לא יוצר קשר כדי להסביר על התהליך ואז אני מחליטה אם אני רוצה או לא?
את מוזמנת לשאול כל שאלה כאן או להשאיר מספר טלפון להתקשרות באימייל: [email protected] או בתור הודעה פרטית כאן באתר (תשלחי אותה אלי). כל המידע בעיקרון כתוב ב-2 הקישורים הבאים:
LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

הי נגה,
רציתי להציע לך מהנסיון שלי. הרזיה כפי שכתב משה היא פונקציה של גרעון קלורי ואני בטוחה שאת יודעת כל מה שיש לגבי דיאטות. הבעיה היא במחוייבות ובהתמדה. אם הרשמה לייעוץ תסייע לך ביצירת מחוייבות עצמית לתהליך אז בהחלט כדאי לך.
הנקודה היותר חשובה בעיני היא אפקטיביות האימון בחדר כושר. אני מכירה כל כך הרבה אנשים שמתאמנים בתדירות של 2-3 פעמים בשבוע ולא רואים שום תוצאות שברור לי שמנוי לחדר כושר ללא הדרכה יכול להיות בזבוז זמן. ספורט התפתח למדע מדוייק ותכנית מתאימה ומעודכנת (כי חייב גם לשנות מידי פעם) יכולה להראות תוצאות מדהימות גם ללא גרעון קלורי. כך למעשה אני התחלתי. התחלתי באימון בלי דיאטה והתוצאות היו מדהימות, הצרת היקפים משמעותית ואחר כך זה המריץ אותו לנסות להתקדם לשלב הבא ולשמור גם על תזונה כדי למקסם את התוצאות.
מהנסיון שלי בחדר כושר המדריכים שם או צעירים וחסרי נסיון או (כשהם ותיקים) פשוט חסרי עניין בכל מי שהוא לא מתאמן פרטי שלהם. הם לא יעירו/יתקנו אותך ואת די בשרות עצמך. מבחינה זו היעוץ יספק לך גם הכוונה וליווי באימון הגופני.
יש לי תכנית אימון ברורה ופשוטה ותפריט מותאם (אם כי בהחלט החלק הקשה עבורי בתכנית). אני מרזה בקצב של חצי קילו בשבוע וכבר רואה תוצאות.
בהצלחה,

Back
למעלה תחתית