הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם בדיקת "איסוף שתן" יכולה להצביע על עישון של מריחואנה?

כן, אבל צריכים לבדוק את זה ספציפית. ניתן לזהות מריחואנה בשתן עד 10-13 מיום השימוש.

חבר נתפס לאחר 29 ימים . כשהפעם האחרונה שעישן היית לפני 29 ימים.

זה נורא תלוי. אין פה באמת מספרים מדוייקים. זה מאוד תלוי בחוזק החומר, בכמות שנצרכה, בצורת הצריכה ובכמות הנוזלים והאוכל.
יש שיטות להוציא את זה מהר יותר מהמערכת באמצעות משתנים ועוד כל מיני שטיקים.

זה תלוי מה מחפשים באותו איסוף...

האם ידעתם שדגימת שיער יכולה לבדוק היסטורית עישון לשנתיים עד 3 שנים אחורה?

נקודה למחשבה.

האם ידעתם שדגימת שיער יכולה לבדוק היסטורית עישון לשנתיים עד 3 שנים אחורה?

נקודה למחשבה.

הידעת שהבדיקה כה יקרה עד שמדובר רק בטכניקה שכרגע לא חושבים על להשתמש?
בעיקר גם בגלל התיישנות...

הרי כל הקטע פה הוא לתפוס עישון עכשווי ולא לפני 3 שנים...

חשיש יכול להיתפס עד חודש
מריחואנה 14-21 יום
אם אתה לא מבין בזה,אל תגיב.זה לא משנה אם עישנת חשיש או מריחואנה,מה שמשנה זאת כמטת הthc שצרכת כתוצאה מזה,כמה שיש יותר thc ככה לוקח לו יותר זמן לצאת מהגוף מה שגורם לשתן להיות ''מלוכלך'' ליותר זמן.

הידעת שהבדיקה כה יקרה עד שמדובר רק בטכניקה שכרגע לא חושבים על להשתמש?
בעיקר גם בגלל התיישנות...

הרי כל הקטע פה הוא לתפוס עישון עכשווי ולא לפני 3 שנים...

סיפור קצר על ידידה שלי מפלורידה כשהייתי גר שם, הגרוש שלה רצה את הילדה אצלו המשותפת שלהם - והלשין עליה שכל התקופה היא עישנה ועד מעשנת. נלקח מהאמא דגימת שיער והיא הפסידה במשפט . הילדה - נלקחה אל האב בלאס ווגאס. אגב הגרוש שלה מימן את הבדיקה.

סיפור קצר על ידידה שלי מפלורידה כשהייתי גר שם, הגרוש שלה רצה את הילדה אצלו המשותפת שלהם - והלשין עליה שכל התקופה היא עישנה ועד מעשנת. נלקח מהאמא דגימת שיער והיא הפסידה במשפט . הילדה - נלקחה אל האב בלאס ווגאס. אגב הגרוש שלה מימן את הבדיקה.

במקרה אני סטודנט למשפטים מה גם שאני גם ככה יודע די הרבה בענייני חוק.
תקשיב, אין מה להשוות בין מערכת המשפט בארץ למערכת המשפט בארה"ב וגם שם יש שוני מהותי בין מדינה למדינה.

אתה מביא פה סיפור בלי הרבה עובדות ורקע ואני די בטוח שזה לא בגלל שהיא עישנה פעם חשיש לפני שלוש שנים.
אלא בגלל שנמצאו בדמה או שערה או נוזל הזרע שלה עקבות חשיש טריות.
אף אחד לא יקח ילד לאדם שבשערו נמצא עישון חשיש מלפני 3 שנים...
חוץ מזה גם עישון חשיש היא לא טענה תקפה כל עוד היא לא מחוזקת בכך שהעישון מונע תפקוד נאות של האם.
מה גם שהעניין יכול להפנות אצבע גם לאבא.

קיצר תביא את כל מהלך המשפט (אם אתה יכול) אני אשמח לקרוא.

במקרה אני סטודנט למשפטים מה גם שאני גם ככה יודע די הרבה בענייני חוק.
תקשיב, אין מה להשוות בין מערכת המשפט בארץ למערכת המשפט בארה"ב וגם שם יש שוני מהותי בין מדינה למדינה.

אתה מביא פה סיפור בלי הרבה עובדות ורקע ואני די בטוח שזה לא בגלל שהיא עישנה פעם חשיש לפני שלוש שנים.
אלא בגלל שנמצאו בדמה או שערה או נוזל הזרע שלה עקבות חשיש טריות.
אף אחד לא יקח ילד לאדם שבשערו נמצא עישון חשיש מלפני 3 שנים...
חוץ מזה גם עישון חשיש היא לא טענה תקפה כל עוד היא לא מחוזקת בכך שהעישון מונע תפקוד נאות של האם.
מה גם שהעניין יכול להפנות אצבע גם לאבא.

קיצר תביא את כל מהלך המשפט (אם אתה יכול) אני אשמח לקרוא.

זה היה בקצרה לתת מעט רקע , הוויכוח היה בעצם שהאם לא אחראית מספיק לגדל את הבת שלהם. למעשה היא אם מעולה והוא סתם פח זבל שרצה להתנקם.

האם היא ישראלית אמריקאית , (בת שנולדה להורים ישראלים כמוני כמוך באמריקה) כמו גרושתי .

אנסה לברר את פרטי המשפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית