הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נמצא בחיטוב חודשים בלי העמסה מה אתם אומרים?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
התחלתי לפני חודשים חיטוב בלי העמסה בלי כלום.....

עכשיו אני יורד רק איזה 400 גרם בחודש....

יש טעם בהעמסה??? וכמה צריך להעמיס?? לא מבין בזה....

יש אפשרות להוריד 2 אחוזי שומן ב -20 יום? התערבתי עם המדריך שאפ אני מגיע ב 20 ביוני 12 אחוז שומן הוא קונה לי דלי אופטימום 😃

ח'ברה חייב עזרה.. תודה.

התפריט:

בוקר: 2לחם מלא ,קוט'ג -גביע חצי אחוז כפית שמן זית

בית ספר - 2לחם מלא חביתה מ 2 ביצים

צהרים- 150 אורז 200 חזה עוף/הודו

אחרי אימון - סקופ חלבון ,חצי סוכר ענבים

ערב- 2 לחם מלא , 5 פרוסות פסטרמה 2 כפיות טחינה

לפני שינה- טונה במים 2 כפיות שמן זית.

עם כל ארוחה אוכל ירקות! שחכתי לציין... עד כה חודשים הייתי ככה וירדתי רק 6 קילו וחצי :( אני מאוכזב.... הייתי צריך לעשות העמסות??? ואיך אינ יורד 2 אחוז שומן עוד 20 יום?!

יוצא לי גרעון יומי סביבות 500 קלוריות.

6.5 ק"ג ב8 שבועות זה קצב יפה, בהנחה שאתה מוריד שומן ולא מסת שריר. לא נתת שום נתונים על עצמך והאימונים וההיסטוריה, כך שאין שום בסיס לייעץ לך.

• פותח/ת השרשור
אז איך להמשיך מפה???? מה אתם ממליצים? גם לגבי הצ'יטים עשיתי רק 2 בחודשים האלה... גם בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי אנרגיה כל -כך בגלל הכמות של הפחממות....

לprUser איזה נתונים כמו מה??

1.66 משקל עכשוי - 65.5 בן 16 וחצי מתאמן שנתיים - חיטוב רציני ראשון (עשיתי חיטובון של חודש וזה לא נקרא בכלל לא ידעתי מה אני עושה)..

עוד נתונים? מתאמן 3 פעמים בשבוע ab אירובי אחרי האימוני כוח של כ30-35 דקות. שורף בערך 350 קלוריות באירובי.

מה עוד תרצה לדעת??

תודה....

להתחיל בהעמסות כעת?? אני לקראת סוף חיטוב נותר לי להוריד רק עוד 2 אחוזי שומן...

אז איך להמשיך מפה???? מה אתם ממליצים? גם לגבי הצ'יטים עשיתי רק 2 בחודשים האלה... גם בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי אנרגיה כל -כך בגלל הכמות של הפחממות....

לprUser איזה נתונים כמו מה??

1.66 משקל עכשוי - 65.5 בן 16 וחצי מתאמן שנתיים - חיטוב רציני ראשון (עשיתי חיטובון של חודש וזה לא נקרא בכלל לא ידעתי מה אני עושה)..

עוד נתונים? מתאמן 3 פעמים בשבוע ab אירובי אחרי האימוני כוח של כ30-35 דקות. שורף בערך 350 קלוריות באירובי.

מה עוד תרצה לדעת??

תודה....

להתחיל בהעמסות כעת?? אני לקראת סוף חיטוב נותר לי להוריד רק עוד 2 אחוזי שומן...

שמע אחי נראה לך יש לך המון טעות בכל ה"חיטוב שלך"
עשה לעצמך ולבריאות שלך טובה ותקראה את זה שוב.
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ותעשה ההעמסות

אתה רוצה לרדת 1.5 ק"ג שומן ב 20 יום. זה אפשרי, אבל תצטרך "להתניע" את המערכות שלך ע"י העמסה. אם אתה יורד 100 גרם בשבוע מגרעון תיאורטי של 500 קלוריות, סימן שאתה בגרעון אמיתי של רק 100. (בהנחה שאפשר לשקול ירידה של 400 גרם במדויק, מה שלא נכון, אבל לצורך השיחה..)

תזכור שהנוסחאות שלפיהן חישבת, כנראה, את צריכת הקלוריות שלך, הן בעלות אחוז שגיאה לא קטן, כי הן לאדם ממוצע. אנחנו לא רובוטים ויש הבדלים. הן מיועדות רק לתת נקודת התחלה כללית, ומשם לשנות לפי התוצאות. אמנם זה פעל עד עכשיו, אבל אתה שוקל פחות (חישבת מחדש?), והמטבוליזם שלך כנראה הואט בגלל שלא עשית העמסות.

אז תעשה העמסה (פחמימות! לא שוקולד ושאר מיני שומן, תקפיד על זה בהעמסה!). אל תתרגש אם זה "יעלה" לך בעלייה של קילו למחרת, כי זה לא אמיתי וירד תוך 2-3 ימים בלי מאמץ נוסף. ונראה שאתה צריך לקזז עוד 400 קלוריות.

תעיף את הסוכר ענבים אחרי אימון, ועוד משהו משאר הפחמימות (לחם/אורז. לא, אני לא יודע אם זה בריא לאורך זמן למישהו בגילך, אבל לתקופה קצרה כנראה שלא אסון.
חישוב קל של מה שכתבת מביא ל180 גר' חלבון, 2.73 גר' לקילו. 2 גר' לקילו אמורים להספיק. נראה שאתה יכול לקזז יותר בחלבון ופחות בפחמימות. יש לי דעה אישית בעד קיזוז בפחמימות, אבל זה די אינדיבידואלי.

(הכותב אינו תזונאי, ולא מאמן מוסמך לדבר מה כלשהו.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה רוצה לרדת 1.5 ק"ג שומן ב 20 יום. זה אפשרי, אבל תצטרך "להתניע" את המערכות שלך ע"י העמסה. אם אתה יורד 100 גרם בשבוע מגרעון תיאורטי של 500 קלוריות, סימן שאתה בגרעון אמיתי של רק 100. (בהנחה שאפשר לשקול ירידה של 400 גרם במדויק, מה שלא נכון, אבל לצורך השיחה..)

תזכור שהנוסחאות שלפיהן חישבת, כנראה, את צריכת הקלוריות שלך, הן בעלות אחוז שגיאה לא קטן, כי הן לאדם ממוצע. אנחנו לא רובוטים ויש הבדלים. הן מיועדות רק לתת נקודת התחלה כללית, ומשם לשנות לפי התוצאות. אמנם זה פעל עד עכשיו, אבל אתה שוקל פחות (חישבת מחדש?), והמטבוליזם שלך כנראה הואט בגלל שלא עשית העמסות.

אז תעשה העמסה (פחמימות! לא שוקולד ושאר מיני שומן, תקפיד על זה בהעמסה!). אל תתרגש אם זה "יעלה" לך בעלייה של קילו למחרת, כי זה לא אמיתי וירד תוך 2-3 ימים בלי מאמץ נוסף. ונראה שאתה צריך לקזז עוד 400 קלוריות.

תעיף את הסוכר ענבים אחרי אימון, ועוד משהו משאר הפחמימות (לחם/אורז. לא, אני לא יודע אם זה בריא לאורך זמן למישהו בגילך, אבל לתקופה קצרה כנראה שלא אסון.
חישוב קל של מה שכתבת מביא ל180 גר' חלבון, 2.73 גר' לקילו. 2 גר' לקילו אמורים להספיק. נראה שאתה יכול לקזז יותר בחלבון ופחות בפחמימות. יש לי דעה אישית בעד קיזוז בפחמימות, אבל זה די אינדיבידואלי.

(הכותב אינו תזונאי, ולא מאמן מוסמך לדבר מה כלשהו.)

אז מה הקטע? אני יעשה צי'ט פעם בשבוע של פיצה אוו המבורגר וסגרתי ענין לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית