הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HCG

• פותח/ת השרשור Calvin
  • פורסם בתאריך

Calvin

משתמש פעיל
702
62
נק' מוניטין:
127
702
62
האם ה HCG יחזיק 36 שעות לאחר שעורבב עם המים שמגיעים איתו ולא מים בקטריוסטטים?
כמה זמן בכללי אפשר להשתמש בHCG לאחר הערבוב עם מים כאלה?

המים שמגיעים איתו זה או מים בקטריוסטטים (המכילים 0.9% benzyl alcohol) או מים סטרילים (ללא benzyl alcohol).
מים סטרילים טובים בד״כ לשימוש חד פעמי (ברגע שפתחת והזרקת, אתה אמור לזרוק אותם. בגדול זה טוב ל-24 שעות, אבל לא הייתי הולך כל כך רחוק). מים בקטריוסטטים טובים ל 28-60 יום בקירור (תלוי במותג ה hCG והמים שמקבלים איתו).

בגדול, מים סטרילים לא מכילים שום דבר ממשי שמרחיק בקטריה מהם ו 36 שעות זה BIG NO NO עם סוג המים הללו.
במים בקטריוסטטים יש הוספה של אלכוהול, מה שמרחיק בקטריה לטווח זמן גדול יותר (כאשר המוצר בקירור כמובן).

נערך לאחרונה:
ואני אוסיף שאלה , איפה מחביאים את הפרנגיל במקרר הביתי בהנחה שהוא משותף לכולם ? חשבתי בתוך הקופסא של האומגה 3...

• פותח/ת השרשור
ואני אוסיף שאלה , איפה מחביאים את הפרנגיל במקרר הביתי בהנחה שהוא משותף לכולם ? חשבתי בתוך הקופסא של האומגה 3...
חשבת נכון שים באומגה 3, בעצמי גם פעם עשיתי את זה.. בהנחה שאתה היחיד שמשתמש בתוסף.

חח מצחיק אותי הקטע של ההחבאות.

בקיצור אם זה פרגניל (קופסא לבנה כחולה) המים שמגיעים איתו יכולים להשמר בקירור 28 יום.

• פותח/ת השרשור
חח מצחיק אותי הקטע של ההחבאות.

בקיצור אם זה פרגניל (קופסא לבנה כחולה) המים שמגיעים איתו יכולים להשמר בקירור 28 יום.
כן זה הכחול לבן, פשוט המרכיב שם במים זה sodium chloride ומים ללא BA לא ידעתי עם להשתמש או לא

אם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים? אם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים?
(הכוונה ל28 יום)

אם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים? אם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים?
(הכוונה ל28 יום)
גבר עניתי לבעיה עם המים שמגיעים עם הפרגניל תשיג בנזיל אלכוהול BA ותחשב 0.9 אחוז לפי 10 מיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית