עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבת נכון שים באומגה 3, בעצמי גם פעם עשיתי את זה.. בהנחה שאתה היחיד שמשתמש בתוסף.ואני אוסיף שאלה , איפה מחביאים את הפרנגיל במקרר הביתי בהנחה שהוא משותף לכולם ? חשבתי בתוך הקופסא של האומגה 3...
תחביא את שתי האמפולות במקרר בתוך הסלטואני אוסיף שאלה , איפה מחביאים את הפרנגיל במקרר הביתי בהנחה שהוא משותף לכולם ? חשבתי בתוך הקופסא של האומגה 3...
כן זה הכחול לבן, פשוט המרכיב שם במים זה sodium chloride ומים ללא BA לא ידעתי עם להשתמש או לאחח מצחיק אותי הקטע של ההחבאות.
בקיצור אם זה פרגניל (קופסא לבנה כחולה) המים שמגיעים איתו יכולים להשמר בקירור 28 יום.
לא בעיה להזמין מאיביי בנזיל אלכוהול ולחשב 0.9 אחוז מ10 מילכן זה הכחול לבן, פשוט המרכיב שם במים זה sodium chloride ומים ללא BA לא ידעתי עם להשתמש או לא
גבר עניתי לבעיה עם המים שמגיעים עם הפרגניל תשיג בנזיל אלכוהול BA ותחשב 0.9 אחוז לפי 10 מילאם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים? אם אין לי דרך להשיג מים בקטריוסטטים אני יכול להשתמש במים סטרילים?
(הכוונה ל28 יום)
ומאיפה אני משיג את האלכוהול ?