הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקת דם לפני סייקל

בנימין-ש

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אשמח להבהרות בנוגע למדדים. לפני סייקל הכל

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 37.6 · צפיות: 637
24. טיפה הרחבה אפשר?? מה אומרים המדדים??
זה בסדר אין לך מה לדאוג מבחינת ערכי הטסט בגדול אם אתה רוצה לדעת
LH מייצר באשכים טסטוסטרון
FSH קשור לאיכות וספירת הזרע
TSH קשור להורמון בלוטת התריס
פרולקטין מיוצר ברמות נמוכות אצל גברים כדי לעודד תאי זרע ואצל נשים כדי לייצר חלב בבלוטת החלב
מה שקורה אצל גברים בסייקל הרב עם משתמשים עם תרופות NOR-19 כגון דקה וטרן הם מטיסים לנו את ערכי הפרולקטין וככה מוריד לנו את החשק המיני

נערך לאחרונה:
הערכים שלך הם בגדר הנורמל
אז טכנית אלו מדדים שאין מה לחשוש להיכנס איתם לסייקל??
יש לך בעיה בהשמנת יתר ?
רק שלא תכנס לסייקל על א״ש גבוה כי זה לא טוב לרמות אסטרוגן שיטפסו ותפתח לעצמך ג׳ינו תשים לב לזה
אני שואל בגלל הבלוטת התריס הנמוכה שלך

ה TSH וה FSH שלך מעט נמוכים אבל הLH והפרולקטין בסדר בן כמה אתה ?

למה אתה סתם ממציא!!!!!!!!!!!! במקרה תקין FSH צריך להיות נמוך מLH ולא שווה או גבוה ממנו.
ובלוטת התריס באובר פעילות ולא תת-פעילות!

המדדים שלך בסדר גמור!! בלוטת התריס שלך היא באובר פעילות ולא בתת-פעילות.
אתה בד"כ מזיע מהרגיל או חם לך ? הדופק שלך במנוחה יחסית גבוה?
האם יצא לך לבדוק T3+T4?

הערכים שלך הם בגדר הנורמל
יש לך בעיה בהשמנת יתר ?
רק שלא תכנס לסייקל על א״ש גבוה כי זה לא טוב לרמות אסטרוגן שיטפסו ותפתח לעצמך ג׳ינו תשים לב לזה
אני שואל בגלל הבלוטת התריס הנמוכה שלך

למה סתם לייעץ אם אתה לא בטוח?

למה אתה סתם ממציא!!!!!!!!!!!! במקרה תקין FSH צריך להיות נמוך מLH ולא שווה או גבוה ממנו.
ובלוטת התריס באובר פעילות ולא תת-פעילות!

המדדים שלך בסדר גמור!! בלוטת התריס שלך היא באובר פעילות ולא בתת-פעילות.
אתה בד"כ מזיע מהרגיל או חם לך ? הדופק שלך במנוחה יחסית גבוה?
האם יצא לך לבדוק T3+T4?

למה סתם לייעץ אם אתה לא בטוח?
אביעד אם כל הכבוד כן אבל אתה תמיד תמצא סיבה להיות צודק , אם לא שמת לב שרשמתי שהמדדים שלו בסדר אז אולי תרגיע קצת
זה שיש לו חוסר פעולה בבלוטת התריס זה אומר שהבלוטה שלו אינו מתפקדת כראוי אם לא שמת לב איפה בדיוק האובר ???
ה fsh אמור להיות נמוך מה lh את זה אני יודע סו וואט ? תפסיק להשתין עליי כאילו שאתה יודע סבבה אתה יודע יותר טוב מימני יש דברים שתאמין לי אני יודע טוב מאוד ואני לא משתין פה על אף אחד אז תן טיפת כבוד

נערך לאחרונה:
אביעד אם כל הכבוד כן אבל אתה תמיד תמצא סיבה להיות צודק , אם לא שמת לב שרשמתי שהמדדים שלו בסדר אז אולי תרגיע קצת
זה שיש לו חוסר פעולה בבלוטת התריס זה אומר שהבלוטה שלו אינו מתפקדת כראוי אם לא שמת לב איפה בדיוק האובר ???
ה fsh אמור להיות נמוך מה lh את זה אני יודע סו וואט ? תפסיק להשתין עליי כאילו שאתה יודע סבבה אתה יודע יותר טוב מימני יש דברים שתאמין לי אני יודע טוב מאוד ואני לא משתין פה על אף אחד אז תן טיפת כבוד

קודם כל תשתה מים קרים כי אתה סתם מתלהם וקופץ.

הבלוטה שלו לא מתפקדת? אתה שוב מדבר סתם!!!
כאשר הערך של הTSH גבוה זה מצביע על בדיוק ההיפך על אובר פעילות של בלוטת התריס ועל יצור מוגבר של T3 +T4.

אז תפסיק לשחק אותה משתין עליך שמה משתין עליך כשאתה אומר לאדם שייזהר כי בלוטת התריס שלו לא עובדת והוא כנראה בהשמנת יתר ואסטרוגן ובלה בלה בלה.

ערך TSH גבוה מצביע על תת-פעילות של בלוטת התריס. ערך TSH נמוך מצביע על אובר סטימולציה של הבלוטה.

אתה אומר לו "הFSH שלך והTSH שלך קצת נמוכים"
הFSH שלו בסדר גמור ביחס לLH, מה נמוך פה?

תפסיק להתלהם וסתם לקשקש ולהתעצבן בגלל שאני מעמיד אותך על טעותך. לא קרה כלום, טעית כולנו טועים, כולל אני.
גם אותי מתקנים, אני לא חסין.
אתה מדבר פה על בריאות של אנשים ואתה לא יודע שלמילים כאלו יש משמעות.
אדם קורא אותך ואתה אומר לו שיזהר ושהערכים קצת נמוכים - והוא מצידו לוקח אותך כאדם שמבין את זה ומיד מתעוררת אצלו תחושת לחץ קטנה
האם אני לא בסדר וכו' וכו'.

אז במקום להתחיל תחרויות השתנה, אומרים סליחה התבלבלתי, טעיתי, נפלה לי העין או כל דבר אחר בלי קשקושים.

תחכה לתגובות מהמנהל זה האתר שלו אני לא מבין כלום אחי ;-)

אתה עכשיו כבר סתם עושה מעצמך צחוק עם הציניות המיותרת הזו כשבאמת טעית.
כשאמרת דברים נכונים וצדקת וקיבלת קומפילמנטים, נגסת בהם בברכה...

איך קוראים לזה?

קודם כל תשתה מים קרים כי אתה סתם מתלהם וקופץ.

הבלוטה שלו לא מתפקדת? אתה שוב מדבר סתם!!!
כאשר הערך של הTSH גבוה זה מצביע על בדיוק ההיפך על אובר פעילות של בלוטת התריס ועל יצור מוגבר של T3 +T4.

אז תפסיק לשחק אותה משתין עליך שמה משתין עליך כשאתה אומר לאדם שייזהר כי בלוטת התריס שלו לא עובדת והוא כנראה בהשמנת יתר ואסטרוגן ובלה בלה בלה.

ערך TSH גבוה מצביע על תת-פעילות של בלוטת התריס. ערך TSH נמוך מצביע על אובר סטימולציה של הבלוטה.

אתה אומר לו "הFSH שלך והTSH שלך קצת נמוכים"
הFSH שלו בסדר גמור ביחס לLH, מה נמוך פה?

תפסיק להתלהם וסתם לקשקש ולהתעצבן בגלל שאני מעמיד אותך על טעותך. לא קרה כלום, טעית כולנו טועים, כולל אני.
גם אותי מתקנים, אני לא חסין.
אתה מדבר פה על בריאות של אנשים ואתה לא יודע שלמילים כאלו יש משמעות.
אדם קורא אותך ואתה אומר לו שיזהר ושהערכים קצת נמוכים - והוא מצידו לוקח אותך כאדם שמבין את זה ומיד מתעוררת אצלו תחושת לחץ קטנה
האם אני לא בסדר וכו' וכו'.

אז במקום להתחיל תחרויות השתנה, אומרים סליחה התבלבלתי, טעיתי, נפלה לי העין או כל דבר אחר בלי קשקושים.
אתה שכחת שאנשים פה על חומרים וכל דבר קטן יכול להקפיץ את הפיוז אני מדבר על דיבול כן . ולהגיד שטעיתי אז כן טעיתי רק בעניין של הבלוטת התריס ואין כאן איזה שהיא טעות קיצונית שאמרתי , בא לא ניסחף אחי
אתה עכשיו כבר סתם עושה מעצמך צחוק עם הציניות המיותרת הזו כשבאמת טעית.
כשאמרת דברים נכונים וצדקת וקיבלת קומפילמנטים, נגסת בהם בברכה...

איך קוראים לזה?
מה נהיית רגיש עכשיו חח

אתה שכחת שאנשים פה על חומרים וכל דבר קטן יכול להקפיץ את הפיוז אני מדבר על דיבול כן . ולהגיד שטעיתי אז כן טעיתי רק בעניין של הבלוטת התריס ואין כאן איזה שהיא טעות קיצונית שאמרתי , בא לא ניסחף אחי
מה נהיית רגיש עכשיו חח

טוב עכשיו נעשה קצת כאילו זה בית משפט, כי אתה לא באמת רוצה להיות הוגן ואתה מתפתל.

העובדות:

1. הכותרת של הפוסט היא : בדיקות דם לפני סייקל (בדגש על לפני).
2. הבחור מפרסם תוצאות בדיקות דם ושואל אם הכל בסדר וזו תגובתך: " ה TSH וה FSH שלך מעט נמוכים"
3. הבחור שואל אם זה משהו רציני או שאין בעיה להכנס לסייקל ואתה עונה: "יש לך בעיה בהשמנת יתר ?
אני שואל בגלל הבלוטת התריס הנמוכה שלך"

כלומר אתה שואל אם הוא שמן וטוען כי אם כן אז תוצאות הבדיקה של בלוטת התריס מסבירות את ההשמנה שלו ולכן כדאי שלא יכנס לסייקל אם הוא שמן כי אז בעיות אטרוגניות..

4. אני מסביר כי אתה טועה והערך TSH הנמוך אומר שהוא באובר פעילות ולא בחוסר וגם מסביר כי FSH אמור להיות נמוך מLH וכי זה תקין ולא נמוך כמו שציינת.

5. אתה טוען שאני טועה "אתה כל הזמן מחפש סיבה להיות צודק" מאוחר יותר בתגובה "זה שיש לו חוסר פעולה בבלוטת התריס זה אומר שהבלוטה שלו אינו מתפקדת כראוי אם לא שמת לב איפה בדיוק האובר ??? ה fsh אמור להיות נמוך מה lh את זה אני יודע סו וואט "

6. אחר-כך "ולהגיד שטעיתי אז כן טעיתי רק בעניין של הבלוטת התריס ואין כאן איזה שהיא טעות קיצונית שאמרתי , בא לא ניסחף אחי"

נתעלם מההערה הצינית שלך אחרי זה.

כמה בעיות:
1. אם אתה יודע שהFSH אמור להיות ככה נמוך - למה לציין שהוא נמוך?
2. לאחר שאני כבר אומר לך שאתה טועה אתה מתעקש וטוען שאתה צודק מבלי לבדוק את עצמך ועוד אומר שאני משתין עליך או מחפש להצדיק את עצמי
3. אחרי שאני מסביר שוב שאני לא משתין עליך ואתה באמת טועה ואתה ומגלה שאני גם צודק (כנראה בדקת בגוגל) אז עכשיו אני פשוט עושה מזה עניין, כאשר אתה זה שהתלהמת והתעצבנת קודם כל? ואתה גם מקטין את זה שאמרת למישהו שהערכים שלו נמוכים. ועוד מוסיף הערה צינית.

מה שאותי מעצבן בכל הסיפור הזה היא שבמקום קודם-כל לבדוק את מה שאני אומר או פשוט להתעלם ולא להגיב יותר, בחרת בלהתעצבן עליי סתם
ואחרי שכבר גילת שאתה טועה, אמרת שאני זה שעושה מזה עניין.

אז עכשיו אני עושה מזה עניין, ואני מקווה שזה סוגר את כל הפינות והשאלות הנוספות שיש.

טוב עכשיו נעשה קצת כאילו זה בית משפט, כי אתה לא באמת רוצה להיות הוגן ואתה מתפתל.

העובדות:

1. הכותרת של הפוסט היא : בדיקות דם לפני סייקל (בדגש על לפני).
2. הבחור מפרסם תוצאות בדיקות דם ושואל אם הכל בסדר וזו תגובתך: " ה TSH וה FSH שלך מעט נמוכים"
3. הבחור שואל אם זה משהו רציני או שאין בעיה להכנס לסייקל ואתה עונה: "יש לך בעיה בהשמנת יתר ?
אני שואל בגלל הבלוטת התריס הנמוכה שלך"

כלומר אתה שואל אם הוא שמן וטוען כי אם כן אז תוצאות הבדיקה של בלוטת התריס מסבירות את ההשמנה שלו ולכן כדאי שלא יכנס לסייקל אם הוא שמן כי אז בעיות אטרוגניות..

4. אני מסביר כי אתה טועה והערך TSH הנמוך אומר שהוא באובר פעילות ולא בחוסר וגם מסביר כי FSH אמור להיות נמוך מLH וכי זה תקין ולא נמוך כמו שציינת.

5. אתה טוען שאני טועה "אתה כל הזמן מחפש סיבה להיות צודק" מאוחר יותר בתגובה "זה שיש לו חוסר פעולה בבלוטת התריס זה אומר שהבלוטה שלו אינו מתפקדת כראוי אם לא שמת לב איפה בדיוק האובר ??? ה fsh אמור להיות נמוך מה lh את זה אני יודע סו וואט "

6. אחר-כך "ולהגיד שטעיתי אז כן טעיתי רק בעניין של הבלוטת התריס ואין כאן איזה שהיא טעות קיצונית שאמרתי , בא לא ניסחף אחי"

נתעלם מההערה הצינית שלך אחרי זה.

כמה בעיות:
1. אם אתה יודע שהFSH אמור להיות ככה נמוך - למה לציין שהוא נמוך?
2. לאחר שאני כבר אומר לך שאתה טועה אתה מתעקש וטוען שאתה צודק מבלי לבדוק את עצמך ועוד אומר שאני משתין עליך או מחפש להצדיק את עצמי
3. אחרי שאני מסביר שוב שאני לא משתין עליך ואתה באמת טועה ואתה ומגלה שאני גם צודק (כנראה בדקת בגוגל) אז עכשיו אני פשוט עושה מזה עניין, כאשר אתה זה שהתלהמת והתעצבנת קודם כל? ואתה גם מקטין את זה שאמרת למישהו שהערכים שלו נמוכים. ועוד מוסיף הערה צינית.

מה שאותי מעצבן בכל הסיפור הזה היא שבמקום קודם-כל לבדוק את מה שאני אומר או פשוט להתעלם ולא להגיב יותר, בחרת בלהתעצבן עליי סתם
ואחרי שכבר גילת שאתה טועה, אמרת שאני זה שעושה מזה עניין.

אז עכשיו אני עושה מזה עניין, ואני מקווה שזה סוגר את כל הפינות והשאלות הנוספות שיש.
בא נתחיל מיזה שדיברתי על זה שערכי בלוטת התריס שלו נמוכים עקב כך הוא משמין ויש לו א״ש גבוהים , בהנחה שזה נכון , ואם הוא נכנס עם א״ש גבוהים לסייקל תהיה לו המרה לאסטרוגן גינו וכדו׳ שגם בזה אפשר לטפל . אז איפה הטעות שלי פה לא הבנתי ? אתה קצת מזיז אותי לכיוון אחר במקום לכוון אותי לנקודה , תסביר לי אם ערכי בלוטת התריס של הבחור הנחמד נמוכים זה אומר שיש לו חוסר תפקוד בבלוטת התריס נכון ? זה אומר שהבלוטת תריס שלו לא מתפקדת כראוי ? ובגלל זה יש לו נטייה להשמנה בהנחה שזה מה שאני חושב , אם הבחור יכול להגיד על כמה א״ש הוא נמצא אפילו לנחש

בא נתחיל מיזה שדיברתי על זה שערכי בלוטת התריס שלו נמוכים עקב כך הוא משמין ויש לו א״ש גבוהים , בהנחה שזה נכון , ואם הוא נכנס עם א״ש גבוהים לסייקל תהיה לו המרה לאסטרוגן גינו וכדו׳ שגם בזה אפשר לטפל . אז איפה הטעות שלי פה לא הבנתי ? אתה קצת מזיז אותי לכיוון אחר במקום לכוון אותי לנקודה , תסביר לי אם ערכי בלוטת התריס של הבחור הנחמד נמוכים זה אומר שיש לו חוסר תפקוד בבלוטת התריס נכון ? זה אומר שהבלוטת תריס שלו לא מתפקדת כראוי ? ובגלל זה יש לו נטייה להשמנה בהנחה שזה מה שאני חושב , אם הבחור יכול להגיד על כמה א״ש הוא נמצא אפילו לנחש

שוב פעם אתה מתבלבל!!! זה אומר בדיוק הפוך!!!
אם ערכי בלוטת התריס שלו נמוכים זה אומר שהיא פועלת יותר מדיי וערכי הT3 וT4 יהיו גבוהים.
משמע חילוף החומרים גבוה, חם יותר, דופק מהיר יותר... רזה יותר בד"כ וכו' ובלי קשר הוא בטווח הבסדר.
מלבד זאת, אנשים כאלו עם תפקוד מהיר יחסית מתקשים יותר גם לעלות במסה.
אבל בלוטת התריס היא לא פקטור יחידי בהשמנה ורזון.

יותר ברור עכשיו?

נערך לאחרונה:
שוב פעם אתה מתבלבל!!! זה אומר בדיוק הפוך!!!
עם ערכי בלוטת התריס שלו נמוכים זה אומר שהיא פועלת יותר מדיי וערכי הT3 וT4 יהיו גבוהים.
משמע חילוף החומרים גבוה, חם יותר, דופק מהיר יותר... רזה יותר בד"כ וכו' ובלי קשר הוא בטווח הבסדר.
מלבד זאת, אנשים כאלו עם תפקוד מהיר יחסית מתקשים יותר גם לעלות במסה.
אבל בלוטת התריס היא לא פקטור יחידי בהשמנה ורזון.

יותר ברור עכשיו?
ברור כן אבל אני יבדוק את זה

תגיד, מה אמרת לרופא בשביל שיתן לך הפניה לפרי טסטוסטרון? , כי אצלי הרופא הסכים לתת הפניה רק לטוטאל וברגע שתוצאות הבדיקה יצאו תקינות, הוא אמר שאין צורך בפרי למרות שאני מעוניין לעשות את הבדיקה.

תגיד, מה אמרת לרופא בשביל שיתן לך הפניה לפרי טסטוסטרון? , כי אצלי הרופא הסכים לתת הפניה רק לטוטאל וברגע שתוצאות הבדיקה יצאו תקינות, הוא אמר שאין צורך בפרי למרות שאני מעוניין לעשות את הבדיקה.

אני הגעתי לרופאה , אמרתי לך 1 2 3 אלו הבדיקות שאני רוצה ולא שאלה מי ולמה אמרתי לרופאה שזה מעניין אותי אישית דברים ספציפיים ונגמר הסיפור .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית