הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל סייקל, רוצה חוו"ד (סוס 250+דקה)

גוזי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם, אני חדש פה. קיבלתי חומרים לסייקל ראשון.
Sustanon 500 מ"ג בשבוע של BIOMEDICS (אגב, מישהו שמע על החברה הזו? הייתי באתר שלהם וראיתי שזה מסלובניה..אבל לא מצאתי מעבר לזה כלום)
ו Deca של אותה החברה במינון של 600 מ"ג בשבוע.
כאשר אני מפצל את הזריקות ל2 בשבוע ימיראון וחמישי, כאשר אני מכניס לתוך המזרק 1cc מכל חומר ומזריק לישבן
הסייקל מתוכנן ל 5 שבועות (קיבלתי בקבוקון אחד מכל חומר בקיבולת של 10ml)
ה PCT שהומלץ לי הוא כזה:
שבוע לאחר הזריקה הראשונה להתחיל לקחת בכל יום כדור אחד של Nolvdex (של חברת טבע) במינון של 20mg.
ו10 ימים לאחר הזריקה האחרונה להזריק פרגניל 5000 l.u (כוריגון). יש לי 3 קופסאות, כשבכל קופסה 2 אמפולות, אחת עם אבקה ואחת עם מים. בכל שבוע לתת זריקה עד לסיום 3 קופסאות.
כמו כן, הומלץ לי מתחילת הזריקה הראשונה להתחיל לקחת כדורים של פרובירון בכדורים של 25mg עד לסיום הסייקל.
--
סייקל ראשון..טיפה מפחיד כל העסק..אבל החלטתי ללכת עליו!
החששות העיקריים שלי הם. DECA DICK שקראתי עליו לא מעט ..שהדקה יכול לחרבן לי את החשק המיני ..
וג'ינו שאין לדעת מה יהיה איתו.
אשמח לשמוע חוות דעת מכולם, אני פותח את הפוסט הזה כדי לשמוע מאנשים שהתנסו מה דעתם ..אני עדיין לא מתחיל את הסייקל עד שאני יהיה סגור ב100% שאני ביוון הנכון ושאני לא יעשה טעויות.
אני עוד מעט גם ילך לעשות בדיקת דם שנראה שהכל תקין.
נתונים יבשים שלי:
בן 23
1.75
82 ק"ג
אחוז שומן להערכתי 12-14

Sustanon 500 מ"ג בשבוע של BIOMEDICS (אגב, מישהו שמע על החברה הזו? הייתי באתר שלהם וראיתי שזה מסלובניה..אבל לא מצאתי מעבר לזה כלום)
כאשר אני מפצל את הזריקות ל2 בשבוע ימיראון וחמישי, כאשר אני מכניס לתוך המזרק 1cc מכל חומר ומזריק לישבן
ה PCT שהומלץ לי הוא כזה:
שבוע לאחר הזריקה הראשונה להתחיל לקחת בכל יום כדור אחד של Nolvdex (של חברת טבע) במינון של 20mg.
ו10 ימים לאחר הזריקה האחרונה להזריק פרגניל 5000 l.u (כוריגון). יש לי 3 קופסאות, כשבכל קופסה 2 אמפולות, אחת עם אבקה ואחת עם מים. בכל שבוע לתת זריקה עד לסיום 3 קופסאות.
כמו כן, הומלץ לי מתחילת הזריקה הראשונה להתחיל לקחת כדורים של פרובירון בכדורים של 25mg עד לסיום הסייקל.
--
החששות העיקריים שלי הם. DECA DICK שקראתי עליו לא מעט ..שהדקה יכול לחרבן לי את החשק המיני ..
אשמח לשמוע חוות דעת מכולם, אני פותח את הפוסט הזה כדי לשמוע מאנשים שהתנסו מה דעתם ..אני עדיין לא מתחיל את הסייקל עד שאני יהיה סגור ב100% שאני ביוון הנכון ושאני לא יעשה טעויות.
נתונים יבשים שלי:
בן 23
1.75
82 ק"ג
אחוז שומן להערכתי 12-14
היות וזה סייקל ראשון לא הייתי ממליץ לך ללכת על שני חומרים כמו שנהוג אבל אם אתה סגור אז הייתי ממליץ לך או להוריד מעט מהדקה או שתעלה קצת בטסט שהטסט יהיה יותר מהדקה , שמעתי על החברה הזו אבל לא יודע אם זה אורגינל

איפה ה60 מ׳ג אנדרול בנוסף לטסט והדקה? חבל...

עכשיו ברצינות , לאן את עף ?
ראשית כמו שגדול מועצת החכמים שלנו ליאור אמר אתה לא יכול שהדקה יהיה גבוה מהטסט , שנית ממליץ לך לנסות טסט בלבד מאקסימום בתוספת 30מג דיבול. אל תלך על טסט ודקה לסייקל ראשון.

אם בכל אופן אתה סגור , שיהיה בהצלחה.

איפה ה60 מ׳ג אנדרול בנוסף לטסט והדקה? חבל...

עכשיו ברצינות , לאן את עף ?
ראשית כמו שגדול מועצת החכמים שלנו ליאור אמר אתה לא יכול שהדקה יהיה גבוה מהטסט , שנית ממליץ לך לנסות טסט בלבד מאקסימום בתוספת 30מג דיבול. אל תלך על טסט ודקה לסייקל ראשון.

אם בכל אופן אתה סגור , שיהיה בהצלחה.
מועצת החכמים חח מקסימום מועצת התרנגולים

ה PCT שהומלץ לי הוא כזה:
--
נתונים יבשים שלי:
בן 23
1.75
82 ק"ג
אחוז שומן להערכתי 12-14

אהלן,

טוב, יש פה הרבה אי סדר וטעויות במבנה הסייקל. מאיפה להתחיל?

לסייקל ראשון לקחת דקה דורבלין + סוסטנון (שזה שילוב די ידוע) ועוד במינונים של 600 דקה כשהטסט' עצמו הוא רק 500, זה בעייתי עד לא כדאי.

1. דקה דורבלין הוא בעל תגובה פרוגסטנית והמרה אסטרוגנית גבוהה, כך שהוא למעשה אפילו יותר בעייתי מטרן במובן הזה. מדובר באסטר ארוך מאוד שיש להריץ באזור ה- 12 שב' כדי לקבל ממנו תוצאות ממש יפות אך הוא גם אחד הסטרואידים המשביתים יותר (אם לא ה-) גם בגלל שהוא תרכובת של נור-19
וגם בגלל ההמרה הגבוהה שלו לאסטרוגן. שני אלו הופכים אותו ליותר בעייתי במישור הבריאותי וגם במישור ההחלמתי.
התופעה DECA DICK קיבלה את שמה בדיוק בגלל המהלך של דקה - מצד אחד אנחנו מתסכלים על סטרואיד שמעלה בנוזלים ברמה מהותית, משמע רמות אסטרוגן גבוהות (הורמון נשי) מצד שני בגלל התרכובת שלו אנחנו גם מקבלים ממנו תוספת חמודה של עליה ברמות פרולקטין (הורמון המופרש בכמות גבוהה אצל נשים מניקות בעיקר) שני אלו יחד בתוספת כמה מכלולים נוספים כמו עליה בצמיגות הדם הופכים את דקה לבעייתי מאוד במתחם המיני. קושי בהגעה לזקפה קשיחה מספיק או נפילה מאוד מהירה של הזקפה. חשק מיני ירוד יותר. בד"כ אנשים שמשתמשים בדקה יחוו פחות חשקים מיניים ויהיו יותר רגועים ואוהבי שיחה מאשר על חומרים שמעודדים אגרסיביות כגון חומרים מונעי (מהמילה מנוע ולא למנוע) DHT.

להוסיף על כל מה שציינתי קודם, אתה מכניס טסטוסטרון ברמה נמוכה מהדקה, כך שלמעשה המאזן האסטרוגני שלך עלול להיות גבוה יותר מהמאזן הזכרי שלך מה שעוד יחזק את אותן תחושות. ואם בכלל נרצה לתבל את כל זה עוד טיפה, אנחנו יודעים שאסטרוגן אוהב שומן ו14 אחוזי שומן או 12 לאותו עניין, הם קרקע פורייה לאסטרוגן (בהתחשב שמדובר בסייקל מסה ואתה עוד תשמין).

המינימום במצב זה הוא להכניס 750 סוסטנון + 600 דקה+ אספירין+אירובי. אבל זה כבר יוצר בעיה אחרת.

2. PCT - אם זה ה-PCT שאתה חושב לעשות אתה מכין לך מתכון לאיבוד רוב מה שבנית. ולא רק זה, אתה תסיים במצב גרוע ביותר. אי אפשר עכשיו להתחיל ללמד את כל הבסיס, אבל אני ממליץ שתתחיל טיפה לקרוא פה בנעוצים על הבסיס של הבסיס של תכנון PCT וOCT. מה זה? למה? כמה? וכו'. אני אגיד לך כבר שדקה דורבלין זה אחד האסטרים הארוכים ביותר, להתחיל לקחת נולבה שבוע לאחר הסיום זה כמו לירות כדורי צמר על אדם שתוקף אותך עם גרזן. מה גם שאשכיך יהיו מכווצים מאוד.

יש פה עוד כמה דברים, אבל כרגע אתה מסתכל על מתכון לאסון.

אם אתה שואל אותי היית צריך לרכוש טסטוסטרון אנטט (בעדיפות מרכזית לרפואי) ולהריץ סייקל ראשון פשוט וטוב.

נערך לאחרונה:
אהלן,

טוב, יש פה הרבה אי סדר וטעויות במבנה הסייקל. מאיפה להתחיל?

לסייקל ראשון לקחת דקה דורבלין + סוסטנון (שזה שילוב די ידוע) ועוד במינונים של 600 דקה כשהטסט' עצמו הוא רק 500, זה בעייתי עד לא כדאי.

1. דקה דורבלין הוא בעל תגובה פרוגסטנית והמרה אסטרוגנית גבוהה, כך שהוא למעשה אפילו יותר בעייתי מטרן במובן הזה. מדובר באסטר ארוך מאוד שיש להריץ באזור ה- 12 שב' כדי לקבל ממנו תוצאות ממש יפות אך הוא גם אחד הסטרואידים המשביתים יותר (אם לא ה-) גם בגלל שהוא תרכובת של נור-19
וגם בגלל ההמרה הגבוהה שלו לאסטרוגן. שני אלו הופכים אותו ליותר בעייתי במישור הבריאותי וגם במישור ההחלמתי.
התופעה DECA DICK קיבלה את שמה בדיוק בגלל המהלך של דקה - מצד אחד אנחנו מתסכלים על סטרואיד שמעלה בנוזלים ברמה מהותית, משמע רמות אסטרוגן גבוהות (הורמון נשי) מצד שני בגלל התרכובת שלו אנחנו גם מקבלים ממנו תוספת חמודה של עליה ברמות פרולקטין (הורמון המופרש בכמות גבוהה אצל נשים מניקות בעיקר) שני אלו יחד בתוספת כמה מכלולים נוספים כמו עליה בצמיגות הדם הופכים את דקה לבעייתי מאוד במתחם המיני. קושי בהגעה לזקפה קשיחה מספיק או נפילה מאוד מהירה של הזקפה. חשק מיני ירוד יותר. בד"כ אנשים שמשתמשים בדקה יחוו פחות חשקים מיניים ויהיו יותר רגועים ואוהבי שיחה מאשר על חומרים שמעודדים אגרסיביות כגון חומרים מונעי (מהמילה מנוע ולא למנוע) DHT.

להוסיף על כל מה שציינתי קודם, אתה מכניס טסטוסטרון ברמה נמוכה מהדקה, כך שלמעשה המאזן האסטרוגני שלך עלול להיות גבוה יותר מהמאזן הזכרי שלך מה שעוד יחזק את אותן תחושות. ואם בכלל נרצה לתבל את כל זה עוד טיפה, אנחנו יודעים שאסטרוגן אוהב שומן ו14 אחוזי שומן או 12 לאותו עניין, הם קרקע פורייה לאסטרוגן (בהתחשב שמדובר בסייקל מסה ואתה עוד תשמין).

המינימום במצב זה הוא להכניס 750 סוסטנון + 600 דקה+ אספירין+אירובי. אבל זה כבר יוצר בעיה אחרת.

2. PCT - אם זה ה-PCT שאתה חושב לעשות אתה מכין לך מתכון לאיבוד רוב מה שבנית. ולא רק זה, אתה תסיים במצב גרוע ביותר. אי אפשר עכשיו להתחיל ללמד את כל הבסיס, אבל אני ממליץ שתתחיל טיפה לקרוא פה בנעוצים על הבסיס של הבסיס של תכנון PCT וOCT. מה זה? למה? כמה? וכו'. אני אגיד לך כבר שדקה דורבלין זה אחד האסטרים הארוכים ביותר, להתחיל לקחת נולבה שבוע לאחר הסיום זה כמו לירות כדורי צמר על אדם שתוקף אותך עם גרזן. מה גם שאשכיך יהיו מכווצים מאוד.

יש פה עוד כמה דברים, אבל כרגע אתה מסתכל על מתכון לאסון.

אם אתה שואל אותי היית צריך לרכוש טסטוסטרון אנטט (בעדיפות מרכזית לרפואי) ולהריץ סייקל ראשון פשוט וטוב.
הייתי מוסיף שאם במידה והוא כן הולך על הסייקל שהצטייד בדוסטינקס להורדת הפרולקטין , מה שקרה לי בסייקל הנ״ל דקה פלוס אנטט , הדקה השבית לי תצורה מבחינת החשק המיני , יש אפשרות לקחת פרובירון לא אביעד ?

הסבירו לך פה כל מה שאתה צריך לדעת, חוץ מזה בנוגע למה ששאלת על החברה ביומדיק- החומרים הם לא באמת מה שיש בחו"ל. זה מיוצר בארץ ופשוט לקחו את המדבקות של ביומדיק והדביקו על הוויאל כדי למתג את המוצר..
מה שכן לא ניסיתי אותם אבל יש עליהם תגובות נחמדות

• פותח/ת השרשור
בעיה עכשיו לשנות מינונים, יש לי רק 2 בקבוקונים של 10ml כל אחד..
אם אני אעלה לדוגמא מהסוס' הסייקל יהיה מאוד קצר. מה אני יכול לעשות ?
או לחילופין, אך אני יכול להוריד מהמינון של הדקה? אם 1cc שלו זה 300 ?
טוב בעיקרון החומרים אצלי ..וכמו שזה נראה אני לא במסלול הנכון
יש למישהו הצעה יותר טובה לסייקל הנ"ל ? עם החומרים שיש לי כרגע?
לפי התגובות שקיבלתי פה אני לא מתכוון להתחיל אותו ככה..הבחור שנתן לי את החפיפה חאפר רציני מסתבר ואני לא יכול לסמוך עליו אחרי שאני שומע דברים כאלה

בעיה עכשיו לשנות מינונים, יש לי רק 2 בקבוקונים של 10ml כל אחד..
אם אני אעלה לדוגמא מהסוס' הסייקל יהיה מאוד קצר. מה אני יכול לעשות ?
או לחילופין, אך אני יכול להוריד מהמינון של הדקה? אם 1cc שלו זה 300 ?
טוב בעיקרון החומרים אצלי ..וכמו שזה נראה אני לא במסלול הנכון
יש למישהו הצעה יותר טובה לסייקל הנ"ל ? עם החומרים שיש לי כרגע?
לפי התגובות שקיבלתי פה אני לא מתכוון להתחיל אותו ככה..הבחור שנתן לי את החפיפה חאפר רציני מסתבר ואני לא יכול לסמוך עליו אחרי שאני שומע דברים כאלה

מנסיון , תמיד תקנה עוד ויאל ספייר. אני נדפקתי עם ויאל שהכיל 8 וחצי זריקות.

כמו שהוא חאפר , מקווה שהחומרים שלו גם כן לא חאפר .

בהצלחה ידידי

• פותח/ת השרשור
כן..טוב אני שוקל לעשות את הסייקל בלי ה DECA .
השאלה עד כמה סוס' לבד יהיה אפקטיבי לעלייה במאסה

כן..טוב אני שוקל לעשות את הסייקל בלי ה DECA .
השאלה עד כמה סוס' לבד יהיה אפקטיבי לעלייה במאסה
לסייקל ראשון העלייה למסה תהיה פצצה תאמין לי , אני עליתי 10 קילו עם סוסטנון לבד סייקל ראשון בחודשיים הראשונים

מנסיון , תמיד תקנה עוד ויאל ספייר. אני נדפקתי עם ויאל שהכיל 8 וחצי זריקות.

כמו שהוא חאפר , מקווה שהחומרים שלו גם כן לא חאפר .

בהצלחה ידידי

אני רק רוצה לדבר רגע על הקטע הזה של ויאלים שבד"כ נגמרים עם פחות זריקות.
הרבה פעמים אני שומע מאנשים שהויאלים מחזיקים רק ל9 זריקות או 8 זריקות וכו'.
בד"כ זה נובע מהבנה לא מלאה של כל מיני דברים קטנים שגורמים לאיבוד חומר.

1. יותר מדיי חורים בגומי גורמים לנזילות קטנות ולא תמיד נראות.
2. שאיבה לא נכונה - הרבה פעמים אני רואה אנשים ששואבים 1CC שלמעשה מדובר ב1.3 בערך, כי הם לא מקפידים להכניס אוויר לויאל והם ממלאים את כל המזרק עד למחט - בין קצה המחט לבין תחילת השנתון (0.1,0.2...) הראשון במזרק צריך להיות רק אוויר. החומר חייב להחשב מהשנתה הראשונה במזרק ועד השנתה שעליה רשומה הספרה 1. אם בין השנתה הראשונה במזרק ועד לקצה המחט כמעט יש שמן, מדובר באובדן של 0.3 כמעט לזריקה ובעצם הזרקת מינון גבוה יותר.

3. הכי חשוב ורוב הבעיות שקורות נובעות מכך (לכן ההדגשה) אי הבנה של הבדלים בין שמנים והבדלי טמפ'.
ישנם הרבה סוגי שמנים וכולם כרובם מושפעים מחום וקור, כל אחד ודרגת החימום והקירור שלו.
מה קורה בעצם? הסיפור הוא די פשוט, בד"כ מי שממלא או המכונה שממלאת את השמנים בויאלים ממלאת אותם במצב חם עד חם מאוד לאחר המסת הקריסטלים.
כאשר השמן מתקרר בויאל למעשה נוצרת דחיסה כפי שאנחנו מכירים בכימיה. כך שמה שהיה 10CC בחימום למעשה הפך מרוכז יותר בפחות CC.
לכל שמן יש את המשתנה שלו וזה בהתאם לרמת הצמיגיות שלו. נקח שמן ענבים לדוגמא: שמן ענבים מאופיין בעמידות טובה לחום וקור.
כלומר הוא כמעט ואינו משתנה תחת אותו מצב - בגלל זה הוא גם הרבה יותר מסיס לעיתים וגם פחות כואב בעת הזרקה.
מצב שני, רמת הספיגה איתו עלולה להיות טיפה מהירה יותר בתוך השריר מהרגיל (למרות האסטר המוצמד) מאחר שגם לשמן יש תפקיד מסויים.

שמן זית לדוגמא מתקשה מאוד תחת טמפ' נמוכות והופך דליל תחת טמפ' גבוהות.

בקיצור, בד"כ מדובר ב10CC בויאלים. צריך (או מומלץ) תמיד לחמם מעט את השמן, זה גם עוזר בשאיבה והזרקה ומפחית כאב.

נ.ב.
לעיתים באמת מדובר פשוט בעובד מסטול.

לסייקל ראשון העלייה למסה תהיה פצצה תאמין לי , אני עליתי 10 קילו עם סוסטנון לבד סייקל ראשון בחודשיים הראשונים

מסכים. לסייקל ראשון תקבל תוצאות פצצה גם אם תישאר עם הסוסטנון לבד. ככה גם תדע יותר טוב איך אתה מגיב...
שמור את הדקה לסייקל הבא. תתארגן יותר טוב.
אגב, למישהו יש רשמים/צפי לטרן במינון נמוך (נניח 150 שבועי)?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית