הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לתכנית קרוספיט

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
שלום,
אשמח לקבל תכנית אימונים המתאימה לי
עד עכשיו עבדתי על כוח, מסה, תכנית SS אני בחודש השלישי לתכנית.
יש לי מבחן של אירובי בעוד כחודשיים

אני צריך תכנית עם דגש על אירובי שתשלב כוח אם זה משנה אני המשקלים הנוכחיים שלי הם:
120 DL
90 SQUAT
60 bench
45 press
אני שוקל 80 קילו עם 17% שומן
182 סמ
אני מבין שיכול להיות שהתכנית תפגע לי בכוח

עכשיו אני לא מבין כלום בקרוספיט אני פשוט אעשה מה שתגידו לי
אני צריך פרטים מה כוללת התכנית כמה פעמים בשבוע תרגילים וכו
כמות חלבון שומן וקלוריות
ארצה להתייעל בריצת 2000 תודה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
קרוספיט לבד לא יעזור לך לרוץ יותר מהר, הוא עזור לכוח מתפרץ,סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב.

בכל מקרה ממליץ לך להמשיך בתוכנית כוח ופשוט לשלב שלשה 'מטקונים' בשבוע.

את המ'טקון' של הקרוספיט תוכל למצוא בכל אתר של מכון של קרוספיט שמפרסמים על בסיס יומי, אם אתה לא מכיר את התרגילים פשוט תכתוב ביוטיוב ותראה.
אם המשקלים כבדים עלייך אתה יכול להוריד ולהתאים את המשקלים והחזרות לרמה שלך.

בעיקרון עדיף לך פשוט לגשת למכון קרוספיט הקרוב לביתך ולהתחיל להתאמן שם אבל אם זאת לא אופציה תעשה מה שכתבתי

• פותח/ת השרשור
קרוספיט לבד לא יעזור לך לרוץ יותר מהר, הוא עזור לכוח מתפרץ,סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב.

בכל מקרה ממליץ לך להמשיך בתוכנית כוח ופשוט לשלב שלשה 'מטקונים' בשבוע.

את המ'טקון' של הקרוספיט תוכל למצוא בכל אתר של מכון של קרוספיט שמפרסמים על בסיס יומי, אם אתה לא מכיר את התרגילים פשוט תכתוב ביוטיוב ותראה.
אם המשקלים כבדים עלייך אתה יכול להוריד ולהתאים את המשקלים והחזרות לרמה שלך.

בעיקרון עדיף לך פשוט לגשת למכון קרוספיט הקרוב לביתך ולהתחיל להתאמן שם אבל אם זאת לא אופציה תעשה מה שכתבתי
יש לי חודשיים עד המבחן.
אני רוצה לשפר את האירובי שלי.
אם אי אפשר להתקדם אז אני לפחות מעדיף שהכוח מתפרץ לא ירד אלא יישאר כפי שהוא
אוקיי קרוספיט לבד לא יעזור? אז מה יעזור? קראתי על המטכון אני לא מבין איך זה יעזור לי לריצה

נסה את התוכנית הזו:

http://bit.ly/1bzn7pa
אהבתי מאוד! אבל יש חלקים שלא מתאימים :
אני לא יודע ואני לא אדע פוואר קלין
אולי יש מטכון עם יותר דגש על ריצה? אינטרוולים? אני צריך את זה לריצת 2000 ועוד מלא ריצות אחרי :(

אם זה רלוונטי
יש לי בבית את כל הציוד קניתי אותו מוט 170 קילו פלטות כלוב וספה

יש תוכנית לשיפור ריצת 2000 בפורטל של המאמרים באתר. נסה לעשות אותה, אתה יכול לשלב את הריצות אחרי האימונים או בימים שאתה לא מתאמן פשוט תוריד קצת מהעצימות של האימונים הכבדים.

• פותח/ת השרשור
יש תוכנית לשיפור ריצת 2000 בפורטל של המאמרים באתר. נסה לעשות אותה, אתה יכול לשלב את הריצות אחרי האימונים או בימים שאתה לא מתאמן פשוט תוריד קצת מהעצימות של האימונים הכבדים.
של כולם או רק של הרגליים ? איך אני יכול לשלב SS עם ריצה? חחח ומה עם קלוריות וחלבון?

של כולם או רק של הרגליים ?

Ss קשהלשלב עם ריצה אתה צריך משהו אחר לגמריי לדעתי אבל אני לא יכול להאכיל אותך בכפית. אתה רוצה יעוץ אישי זה עולה כסף להתאים לך משהו בשבילך.

לגביי החלבון תאכל *2 משקל גוף ושומן *1 לפחות

• פותח/ת השרשור
יש לי חודשיים עד המבחן.
אני רוצה לשפר את האירובי שלי.
אם אי אפשר להתקדם אז אני לפחות מעדיף שהכוח מתפרץ לא ירד אלא יישאר כפי שהוא
אוקיי קרוספיט לבד לא יעזור? אז מה יעזור? קראתי על המטכון אני לא מבין איך זה יעזור לי לריצה

אהבתי מאוד! אבל יש חלקים שלא מתאימים :
אני לא יודע ואני לא אדע פוואר קלין
אולי יש מטכון עם יותר דגש על ריצה? אינטרוולים? אני צריך את זה לריצת 2000 ועוד מלא ריצות אחרי 😭

אם זה רלוונטי
יש לי בבית את כל הציוד קניתי אותו מוט 170 קילו פלטות כלוב וספה

איפה אתה גר?

Back
למעלה תחתית