הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לצורך מחקר עתידי

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
אני צריך לדעת כמה פעילות אירובית עושים המשקולנים שביניכם.

אשמח לשמוע בעיקר מהחבר'ה שמתחרים ברמות הגבוהות ביותר (באופן יחסי לארץ כמובן) כמה זמן באימון/שבוע/חודש מוקדש לפעילות אירובית ובאיזו עצימות היא נעשית?

המון תודה ,
יוני

אני לא יודע אם אני נחשב, הכי טוב שעשיתי בסקוואט היה 182.5, בדדליפט 200, בבנץ' 120 (הכל לRM3)
כשאני מתאמן על כוח אני לא עושה אירובי, מה שכן, חצי שנה אני לא מתאמן רק על כוח. בתקופות הקשות ~20 ק"מ שחייה בשבוע בעצימות בינונית-גבוהה, אבל בממוצע לחצי שנה הזו באיזור ה~8-10 ק"מ בשבוע בעצימות בינונית. אז ממוצע שנתי בטח 4-5 ק"מ לשבוע, בעצימות בינונית.

אני לא יודע אם אני נחשב, הכי טוב שעשיתי בסקוואט היה 182.5, בדדליפט 200, בבנץ' 120 (הכל לRM3)
כשאני מתאמן על כוח אני לא עושה אירובי, מה שכן, חצי שנה אני לא מתאמן רק על כוח. בתקופות הקשות ~20 ק"מ שחייה בשבוע בעצימות בינונית-גבוהה, אבל בממוצע לחצי שנה הזו באיזור ה~8-10 ק"מ בשבוע בעצימות בינונית. אז ממוצע שנתי בטח 4-5 ק"מ לשבוע, בעצימות בינונית.
חוב לראק!!!
סתם אחי אוהב אותך :*
האירובי שלי רק כשאני לוחץ C SHIFT N

• פותח/ת השרשור

אתה עוסק בפעילות שאירובי זה מרכיב משמעותי ממנה .
אני זקוק למידע ממשקולנים שאין להם מרכיב אירובי בביצועים הנדרשים , והשאלה היא אם הם עושים משהו מעבר בכדי לשמור על כושר כללי או שכמעט ולא.

רוכב על אופניים כל יום 4-5 ק"מ, זה כלי התחבורה שלי. עצימות גבוהה יחסית כי יש הרבה עליות בדרך שאני רוכב בה.

שותף אימונים שלי הוא משקולן מתחרה באיגוד. לא עושה אירובי. לפעמים שעה אופניים פעם בשבועיים

המשקלים שלי דומים מאוד (מאוד) לחיה ורמאות, האירובי שלי הוא MMA בעצימות גבוהה ומלבדו לא עושה אירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית