הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גינקומסטיה

PeleLevi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם.
כיום אני בן 23 כמעט ורוב שנות חיי (20 שנה בערך) הייתי אדם שמן, הגעתי ל140 קילו בשיא וירדתי בשנתיים האחרונות +- 43 קילו.
כיום אני שוקל 97 קילו על 174 גובה אני מתאמן בחדר כושר כחצי שנה, 4 פעמים בשבוע מבצע ריצה חצי שעה כל סוף אימון וכמובן עובד על שאר הגוף (בעיקר איזור החזה) ומקפיד על תזונה בהתאם
(ביממה אני צורך בממוצע 1900 קלוריות, 180 גרם חלבון, 80 גרם פחמימות ו90 גרם שומן)
במהלך החצי השנה האחרונה ראיתי שיפור משמעותי באזור החזה אך עדיין יש לי עבודה.
ככל הנראה אני סובל מגינקומסטיה, לא הובחנתי ככזה פשוט זה נראה כך (מצורפת תמונה).
אני משתדל להיות אופטימי ולהמנע ככל האפשר באופציות כירורגיות, למעשה מבחינתי, אני מעדיף "להתנפח" ולמלא את אותו איזור שומן\עור בשריר אם זה אפשרי, גם אשמח לשמוע אם יש איזשהם תוספים או טיפולים מומלצים שיחסכו לי את הכיוון הכירורגי.
מעבר לכך לאחרונה התחלתי שיטת אימון שהומלצה ע"י חבר פיזיותרפיסט לפיה אני כל אימון עובד על החזה כאשר ביום הראשון אני קורע את החזה בשלושה תרגילים שכל אחד מורכב מ 5 סטים 8 חזרות ויום למחרת 5 סטים 12 חזרות משקלים קם יותר ( כך זה מתבצע פעמיים בשבוע) אשמח לשמוע מה דעתכם גם לגבי זה.
כל נושא המראה שלי מעסיק אותי וחשוב לי מאד כך שלעזרה שלכם יש חשיבות עליונה עבורי, תודה רבה לעונים~~

2870vib.jpg

נערך לאחרונה:
אני אתן לך שיטה שאצלי עבדה כמו קסם.

שיטת פרמידה:
לחיצת חזה עם משקולות (לא מוט)
סט ראשון - 6 חזרות עם המשקל הכי גדול שאתה יכול.
סט שני - 8 חזרות עם פחות משקל (להריד 2 קילו עד 5)
סט שלישי 10 - חזרות עם פחות משקל
סט רביעי - 12 - חזרות עם פחות משקל

אם אתה רואה שהצלחת סט בלי בעיה תישאר עם אותו המשקל ולהבא תעמיס יותר.

בנוסף תוסיף פרפר בשכיבה עם משקולות 10X4
ולחיצת חזה עם שיפוע חיובי 12X3

לי אישית זה יחסית ממש הגדיל את החזה וגם עזר לסדר את הפרופורציה בניהן.

מצטער לומר, אבל אני חושב שאין פה ברירה אחרת חוץ מניתוח. אולי יש לך גם ריקמה נשית (דורש בדיקה פיזית אצל מנתח) אבל בוודאות יש לך פסאדוגינוקומסטיה דרגה 2-3 (קרוב יותר ל-3). אימוני משקולות לא יעזרו כאן, גם לא חיטוב מסיבי (אם כי ירידה לאחוז שומן יחסית נמוך, כמו 12% תעזור לך בניתוח והתוצאות שלו).

רק לשם ההבהרה, אני לא רופא וזו דעתי בלבד.

אני אתן לך שיטה שאצלי עבדה כמו קסם.

שיטת פרמידה:
לחיצת חזה עם משקולות (לא מוט)
סט ראשון - 6 חזרות עם המשקל הכי גדול שאתה יכול.
סט שני - 8 חזרות עם פחות משקל (להריד 2 קילו עד 5)
סט שלישי 10 - חזרות עם פחות משקל
סט רביעי - 12 - חזרות עם פחות משקל

אם אתה רואה שהצלחת סט בלי בעיה תישאר עם אותו המשקל ולהבא תעמיס יותר.

בנוסף תוסיף פרפר בשכיבה עם משקולות 10X4
ולחיצת חזה עם שיפוע חיובי 12X3

לי אישית זה יחסית ממש הגדיל את החזה וגם עזר לסדר את הפרופורציה בניהן.

אל תשלה אותו, מה שכתבת פה זו סתם "תוכנית" אימון לחזה שמבוססת על פאמפ, לא משהו שבאמת יכול לסדר לו את החזה במצב שלו.

שלום לכולם.
כיום אני בן 23 כמעט ורוב שנות חיי (20 שנה בערך) הייתי אדם שמן, הגעתי ל140 קילו בשיא וירדתי בשנתיים האחרונות +- 43 קילו.
כיום אני שוקל 97 קילו על 174 גובה אני מתאמן בחדר כושר כחצי שנה, 4 פעמים בשבוע מבצע ריצה חצי שעה כל סוף אימון וכמובן עובד על שאר הגוף (בעיקר איזור החזה) ומקפיד על תזונה בהתאם
(ביממה אני צורך בממוצע 1900 קלוריות, 180 גרם חלבון, 80 גרם פחמימות ו90 גרם שומן)
במהלך החצי השנה האחרונה ראיתי שיפור משמעותי באזור החזה אך עדיין יש לי עבודה.
ככל הנראה אני סובל מגינקומסטיה, לא הובחנתי ככזה פשוט זה נראה כך (מצורפת תמונה).
אני משתדל להיות אופטימי ולהמנע ככל האפשר באופציות כירורגיות, למעשה מבחינתי, אני מעדיף "להתנפח" ולמלא את אותו איזור שומן\עור בשריר אם זה אפשרי, גם אשמח לשמוע אם יש איזשהם תוספים או טיפולים מומלצים שיחסכו לי את הכיוון הכירורגי.
מעבר לכך לאחרונה התחלתי שיטת אימון שהומלצה ע"י חבר פיזיותרפיסט לפיה אני כל אימון עובד על החזה כאשר ביום הראשון אני קורע את החזה בשלושה תרגילים שכל אחד מורכב מ 5 סטים 8 חזרות ויום למחרת 5 סטים 12 חזרות משקלים קם יותר ( כך זה מתבצע פעמיים בשבוע) אשמח לשמוע מה דעתכם גם לגבי זה.
כל נושא המראה שלי מעסיק אותי וחשוב לי מאד כך שלעזרה שלכם יש חשיבות עליונה עבורי, תודה רבה לעונים~~

2870vib.jpg

לפי דעתי תמשיך עם הדיאטה, יש לך עדין אחוז שומן מאוד גבוה. מהתמונה שצירפת אני חושב שגם אחרי שתסיים את הדיאטה ותגיע לסביבות 15-20% עדין ישאר לך עודפי עור ושומן בשד. אך באחוזים האלה תוכל לדעת בודאות עד כמה המצב שלך נורא.
בהצלחה וישר כוח!

אני חושב שאין פה ברירה אחרת חוץ מניתוח.
חיכיתי לראות מה תכתוב כי זה מזכיר מאוד את עודף העור שנותר לעיתים בבטן לאחר הריון. אני שואלת את עצמי אם באמת יש מה לעשות מבחינת תזונה/אימון או שרק ניתוח יעזור.
באופציה הראשונה אני מוכנה לכל מאמץ, האופציה השניה היא לא אופציה מבחינתי אבל אז זה אומר שאני יכולה להתאמן להנאתי בלי ל'קרוע' את עצמי..

חיכיתי לראות מה תכתוב כי זה מזכיר מאוד את עודף העור שנותר לעיתים בבטן לאחר הריון. אני שואלת את עצמי אם באמת יש מה לעשות מבחינת תזונה/אימון או שרק ניתוח יעזור.
באופציה הראשונה אני מוכנה לכל מאמץ, האופציה השניה היא לא אופציה מבחינתי אבל אז זה אומר שאני יכולה להתאמן להנאתי בלי ל'קרוע' את עצמי..
אצלך זה שונה לגמרי ואני לא בטוח בכלל שיש לך עור עודף. לדעתי ירידה ב-% השומן תביא לך את התוצאה הרצויה. במקרה הנ״ל, מדובר בדרגה הכי גבוהה של פסאדוגינוקומסטיה, ככה שאני לא רואה פה הרבה ברירות.

אהלן...
לי היה בעבר גינוקומסטיה (רקמת שומן פנימית קשה) וחיצונית... לא משנה כמה הורדתי במשקל זה נשאר...מבין אותך עד כמה זה קשה ומבין תלחץ לעבור תניתוח... אחרי הניתוח הרגשתי מלך יכלתי ללבוש חולצות רגילות (ללא כיס כדי "שיכסה" כמה שאפשר תחזה...) אולי עם אימונים ממש חזקים והורדה באחוז שומן זה יהיה לך פחות בולט אבל אני בספק...בקיצור אם יש לך שאלות על הניתוח וחששות אתה יכול לשאול בכיף!!!ואל תתייאש חבר!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם, התשובות באמת נותנות לי תובנות לגבי אפשרויות עתידיות, אם יש עוד משהו שיכול להוסיף משהו כמובן שאשמח לשמוע, שבת שלום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית