הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות לפורטל

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
למה לא עושים מערכת תרומות בקילוגרם? כל כתבה שם זה זה וואחד כתבה הגולשים מעריכים את זה ... אני מכיר באתר CIPHER זה מצליח מאוד וזה כולה טראקר...
אני חושב גם שכדאי להעלות עוד מאמרים על אירובי ואז באמת יהיה הרבה גולשים גם כי הרוב במדינה מתאמן אירובי מה לעשות

מה הבעיה? לפחות איזה 1000 שקל בשנה אם אתם כל כך נגד כסף אפשר לשכור כותב חדש אפילו
אין ממש כותבים לפורטל. הכל מבוצע בהתנדבות/ בעד פירסום לאיש המקצוע שמעוניין לכתוב לפורטל ולהתפרסם.

לדעתי כדאי להשאיר את המצב הקיים
אם תשכרו כתבים הם יעשו כתבות בשביל כסף לא מתוך עניין אמיתי ורצון לעזור לאחרים והרמה של הכתבות תרד בהתאם (ברור שהכתבות יעברו סינון ולא ראויות לא יעברו אבל בכל זאת)
אנשים שבאים לכתוב מאמר עושים זאת מתוך רצון אמיתי לעזור לאחרים לדוגמה יהושע שתרגם לא מזמן את המאמר הענק ההוא עם איזה 80 רפרנסים צריך אנשים כאלו שיכתבו/יתרגמו מאמרים ולא אנשים שעושים זאת מתוך עניין פיננסי..

אני מוכן לקחת פרוייקט ולתרגם מאמר. יש לי הרבה זמן כרגע פלוס יש לי אנגלית ברמה מאוד מאוד גבוהה.

לדעתי כדאי להשאיר את המצב הקיים
אם תשכרו כתבים הם יעשו כתבות בשביל כסף לא מתוך עניין אמיתי ורצון לעזור לאחרים והרמה של הכתבות תרד בהתאם (ברור שהכתבות יעברו סינון ולא ראויות לא יעברו אבל בכל זאת)
אנשים שבאים לכתוב מאמר עושים זאת מתוך רצון אמיתי לעזור לאחרים לדוגמה יהושע שתרגם לא מזמן את המאמר הענק ההוא עם איזה 80 רפרנסים צריך אנשים כאלו שיכתבו/יתרגמו מאמרים ולא אנשים שעושים זאת מתוך עניין פיננסי..
מסכים, ברגע שזה מעניין אותך ואתה רוצה לדעת יותר, אתה תכתוב באופן איכותי יותר. היו מגוון רחב של מאמרים ששללנו בהיסטוריית הפורטל וחלק מהאנשים לקחו את זה קשה - אבל אני לא מתפשר על איכות הפורטל. זה משהו שהשקעתי בו ה-מון ואני לא אתן למאמרים סטייל YNET לזהם אותו (אלא אם יציעו לי מיליון דולר ואז התשובה לשאלה הזו דיי ידועה... 😃 ).

אני מוכן לקחת פרוייקט ולתרגם מאמר. יש לי הרבה זמן כרגע פלוס יש לי אנגלית ברמה מאוד מאוד גבוהה.
פנה אלי בהודעה פרטית ותגיד לי במה אתה מתעניין תזונה או אימונים או שניהם. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית