הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת לגבי סייקל שני

tal890

משתמש מתחיל
76
2
נק' מוניטין:
2
76
2
יום ראשון הזה התחלתי בסייקל שני והסייקל ככה
12 שבועות
סוסטנל 750 מחולק ל2 זריקות (ראשון ורביעי)
דקה ארוך 500 (פעם בשבוע ביום ראשון)
דיבול 30MG (ביום אימון 3 כדורים שעה וחצי לפני אימון, יום ללא אימון כדור1 בבוקר ,צהרים ,ערב)
פרגניל 500U בשבוע מחולק ל2 זירקות (זריקה ראשון 4 יום לאחר הזריקה הראשונה של הסוסטנול , זריקה אחרונה 4 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של הסוסטנול)
PCT מתחיל 4 שבועות לאחר הזריקה האחרונה במשך שבועים כלומיד ונולבדקס 2 כדור ביום מכל אחד, ואז שבועייםכדור אחד1 מכל אחד.

כמו שרשמתי זה סייקל שני אשמח לשמוע את דעתכם 😃

נערך לאחרונה:
יום ראשון הזה התחלתי בסייקל שני והסייקל ככה
12 שבועות
סוסטנל 750 מחולק ל2 זריקות (ראשון ורביעי)
דקה ארוך 500 (פעם בשבוע ביום ראשון)
דיבול 30MG (ביום אימון 3 כדורים שעה וחצי לפני אימון, יום ללא אימון כדור1 בבוקר ,צהרים ,ערב)
פרגניל 500U בשבוע מחולק ל2 זירקות (זריקה ראשון 4 יום לאחר הזריקה הראשונה של הסוסטנול , זריקה אחרונה 4 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של הסוסטנול)
PCT מתחיל 4 שבועות לאחר הזריקה האחרונה במשך שבועים כלומיד ונולבדקס 2 כדור ביום מכל אחד, ואז שבועייםכדור אחד1 מכל אחד.

כמו שרשמתי זה סייקל שני אשמח לשמוע את דעתכם 😃

מה המשקל שלך? אחוזי שומן? כמה עלית בסייקל הראשון (לאחר pct)?
מה המטרה שלך בסייקל?
איך התזונה?
איזה אימונים אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
התחלתי תסייקל ביום ראשון שקלתי 80 (עכשיו 83)
אחוז שומן מעריך 14+-
סייקל ראשון עליתי 6 קילו ולא ירדתי מזה לאחר הפיסיטי
מטרת הסייקל היא מסה
התזונה שלי אין לי תפריט מסודר אבל אני לא אוכל שטויות . אוכל כל שעתיים -שלוש ארוחה ואני מגיע ביום ל300 גרם חלבון ולפחות 3.5-4 אלף קלוריות
אימונים AB יום A יום B יום מנוחה ככה חוזר על עצמו

התחלתי תסייקל ביום ראשון שקלתי 80 (עכשיו 83)
אחוז שומן מעריך 14+-
סייקל ראשון עליתי 6 קילו ולא ירדתי מזה לאחר הפיסיטי
מטרת הסייקל היא מסה
התזונה שלי אין לי תפריט מסודר אבל אני לא אוכל שטויות . אוכל כל שעתיים -שלוש ארוחה ואני מגיע ביום ל300 גרם חלבון ולפחות 3.5-4 אלף קלוריות
אימונים AB יום A יום B יום מנוחה ככה חוזר על עצמו

לא חבל לעשות מסה על 14% שומן עם חומרים?

• פותח/ת השרשור
פחות חשוב לי אחוז שומן בחורף אני תכננתי את הסייקל הזה ככה שבחורף אקבל מסה ולפני הקיץ חיטוב

ושאתה רושם "לא חבל" אתה מתכוון מבחנית מראה או משו אחר? תוכל אז להסביר?

אני לא יודע מה זה "מבחנית מראה" אבל העניין הוא שאתה עושה סייקל שהוא ללא ספק סייקל מסה קלאסי. חומרים די רטובים וההקשר הוא האסטרוגן.
תקבל תוצאות טובות כנראה, כי שוב, מדובר בסייקל מסה טוב. אבל א"ש הגבוהים ישחקו לרעתך, חלק מזה מהסיבה שציינתי. בד"כ סייקל מסה מגיע אחרי תקופת חיטוב.
התחלת כבר את הסייקל אז אני לא אבאס אותך. אולי היה עדיף אם היית הולך על טסט סיפיונט ובולדנון (2:1 לטובת הבולדנון) וסוגר בויני או לחילופין משלב טסט וטרן - שניהם היו משאירים אותך עם פיזיק יותר מרשים ולא פחות עלייה במסה.

• פותח/ת השרשור
לא כך כך מבין למה הא"ש שלי משחק לרעתי פה...
קראתי שעדיף להיכנס לסייקל באזור ה13 א"ש ומטה ואני ב14 ככה שהאפרשים לא כל כך רחוקים אחד מהשני...אין לי נטיית השמנה סייקל ראשון גם אכלתי בערך כמו עכשיו ובכלל ירדתי בא"ש (דבר שיכול לקראת גם עכשיו)

לגבי טרן וטסט במקור זה היה אמור להית הסייקל פשוט הסבירו לי שלא כדי לקחת סייקל שני טרן אז ככה שחיכיתי איתו וקניתי דקה...

אבל עדין לא מבין במה משפיע אם הייתי 12 א"ש או 14

קראתי שעדיף להיכנס לסייקל באזור ה13 א"ש ומטה ואני ב14 ככה שהאפרשים לא כל כך רחוקים אחד מהשני...אין לי נטיית השמנה סייקל ראשון גם אכלתי בערך כמו עכשיו ובכלל ירדתי בא"ש (דבר שיכול לקראת גם עכשיו)

לגבי טרן וטסט במקור זה היה אמור להית הסייקל פשוט הסבירו לי שלא כדי לקחת סייקל שני טרן אז ככה שחיכיתי איתו וקניתי דקה...ץ שש

אין הבדל בין 13 ל- 14. אגב, סיימת את סייקל הטסט ב-14?
זה סייקל מסה קלאסי (למתחילים). הרבה מתחילים איתו אפילו כראשון. אני מניח שאתה מעוניין במסה.
הסייקל נראה מסודר נכון. גם התזונה והאימונים.
ב ה צ ל ח ה! 🏋️😅

לגבי טרן וטסט במקור זה היה אמור להית הסייקל פשוט הסבירו לי שלא כדי לקחת סייקל שני טרן אז ככה שחיכיתי איתו וקניתי דקה...

זה ועוד איך משמעותי מבחינת תופעות לוואי וסיכונים וגם תוצאות.
כשאומרים שעדיף להתחיל סייקל נמוך מ13% לא אומרים תתחיל ב13%!! זו כבר בעיה בהבנת הנקרא. אומרים נמוך מ13% כאשר 13 מיוצג כרף העליון.
עכשיו מה אתה בא ואומר... ?
אתה אומר אני כולה 14% אחוז אחד מעל המקסימום.. אז מה הבעיה?

1. נתחיל בזה שאתה מעריך שאתה על 14% ויש סיכוי לא רע שאתה יותר.
2. השאיפה היא להתחיל סייקל ב10% כאשר אם באמת הולכים על סייקל קצר של מסה אז איכשהו 12% ככה זה מקובל.

עכשיו בין 13% ל14% יש אחוז אחד. אבל בין 10 האידאל ל14% יש כבר 4 אחוזים שלמים וזה במידה והערכתך נכונה.

יש פה עכשיו כמה שקוראים את זה ועושים פרצוף של בוז בבית כי הם גם בטטות סייקלים שלא סובלים חיטוב (כמוני) אז הם מצדיקים את השימוש שלהם בזה שהם רואים עליה מסויימת בשריר גם באחוז שומן גבוה.
אז לכל אותם אנשים שכרגע קוראים את זה ועושים את זה בבית, תוציאו את הראש מהחול לרגע ותגידו לעצמכם "אנחנו שמנים שאוהבים סייקלים, אבל אנחנו יודעים שעדיף שנעשה את זה באחוז שומן נמוך ולא ככה"

עכשיו אני יכול לשבת ולדבר פה כמה זמן על מה ההבדלים ולמה כדאי להתחיל באחוז שומן נמוך אבל אין לי ממש זמן להתחיל לנמק כל דבר, אז אני אתן ראשי פרקים ואת התחקיר אני אשאיר לכם.

1. אסטרוגן אוהב שומן והפוך... במסה אוכלים = עולים (גם) בשומן
2. מאזן הנוזלים בגוף קשור גם הוא לאוכל ולשומן כמו גם לחץ הדם, טריגליצרידים ועוד כמה משתנים.. תוסיפו לזה טסטוסטרון ואסטרים ארוכים שאופייניים למסה.
3. לאחר שנסיים סייקל נרצה גם לראות מה עשינו... צריך להפטר מהשומן... אחוז שומן גבוה יותר = חיטוב ארוך יותר = איבוד שריר גבוה יותר.. כן! גם עם חומרים תמיד יהיה איבוד שריר מסויים...
4. אם עשית סייקל מסה, סיימת אותו והשמנת, אולי יהיה רעיון טוב לחטב לפני שניגשים לסייקל מסה הבא.

לאלו מכם שחושבים כרגע לצעוק "אבל, אבל, פאוורליפטרים שמנים" כן. הם שמנים. וכן, הם עושים סטרואידים. אבל המטרות שלהם שונות לחלוטין משלכם... הם מעוניינים בתוספת פלטות על המוט והשאר זה תופעת לוואי עבורם. במקרה כזה אפשר לדבר קצת אחרת.
אגב, בריאותי זה לא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמת שבהתחלה הייתי אמור להתחיל את הסייקל עבוד חודש בערך (בגלל המנוחה מהסייקל הראשון) ותכננתי להוריד באמת לכיוון ה10 . אבל אז גיליתי שהתבלבלתי בזמנים ושאני כבר יכול להתחיל וזה היה חזק ממני חח לא חיכיתי פשוט התחלתי אני מאותם אנשים שאתה דיברת עליהם בהודעה שלך...סייקל הבא באמת אכנס אליו חטוב לגבי מה שרשמת על האחוז שומן אם להגיד את האמת אני מכיר באופן אישי יותר אנשים שעושים סייקלים על אחוז שומן באיזור שלי מאשר על אחוזי שומן נמוכים (ככה אני מכיר) עדין לא שמעתי מאחד מהם תלונה...בלי כל קשר אני כבר בתוך הסייקל אמשיך ככה ומקווה שלא יהיו בעיות בדרך..

זה ועוד איך משמעותי מבחינת תופעות לוואי וסיכונים וגם תוצאות.
כשאומרים שעדיף להתחיל סייקל נמוך מ13% לא אומרים תתחיל ב13%!! זו כבר בעיה בהבנת הנקרא. אומרים נמוך מ13% כאשר 13 מיוצג כרף העליון.
עכשיו מה אתה בא ואומר... ?
אתה אומר אני כולה 14% אחוז אחד מעל המקסימום.. אז מה הבעיה?

1. נתחיל בזה שאתה מעריך שאתה 14% יש סיכוי לא רע שאתה יותר בכלל.
2. השאיפה היא להתחיל סייקל ב10% כאשר אם באמת הולכים על סייקל קצר של מסה אז איכשהו 12% ככה זה מקובל.

עכשיו בין 13% ל14% יש אחוז אחד. אבל בין 10 האידאל ל14% יש כבר 4 אחוזים שלמים וזה במידה והערכתך נכונה.

יש פה עכשיו כמה שקוראים את זה ועושים פרצוף של בוז בבית כי הם גם בטטות סייקלים שלא סובלים חיטוב (כמוני) אז הם מצדיקים את השימוש שלהם בזה שהם רואים עליה גם באחוז שומן גבוה.
אז לכל אותם אנשים שכרגע קוראים את זה ועושים את זה בבית, תוציאו את הראש מהחול לרגע ותגידו לעצמכם "אנחנו שמנים שאוהבים סייקלים, אבל אנחנו יודעים שעדיף שנעשה את זה באחוז שומן גבוה"

עכשיו אני יכול לשבת ולדבר פה כמה זמן על מה ההבדלים ולמה כדאי להתחיל באחוז שומן נמוך אבל אין לי ממש זמן להתחיל לנמק כל דבר, אז אני אתן ראשי פרקים ואת התחקיר אני אשאיר לכם.

1. אסטרוגן אוהב שומן והפוך... במסה אוכלים = עולים (גם) בשומן
2. מאזן הנוזלים בגוף קשור גם הוא לאוכל ולשומן כמו גם לחץ הדם, טריגליצרידים ועוד כמה משתנים.. תוסיפו לזה טסטוסטרון ואסטרים ארוכים שאופייניים למסה.
3. לאחר שנסיים סייקל נרצה גם לראות מה עשינו... צריך להפטר מהשומן... אחוז שומן גבוה יותר = חיטוב ארוך יותר = איבוד שריר גבוה יותר.. כן! גם עם חומרים תמיד יהיה איבוד שריר מסויים...
4. אם עשית סייקל מסה וסיימת אותו והשמנת אולי יהיה רעיון טוב לחטב לפני שניגשים לסייקל מסה הבא.

לאלו שמכם שחושבים כרגע לצעוק "אבל, אבל, פאוורליפטרים שמנים" כן. הם שמנים. וכן הם עושים סטרואידים. אבל המטרות שלהם שונות לחלוטין משלכם... הם מעוניינים בתוספת פלטות על המוט והשאר זה תופעת לוואי עבורם. במקרה כזה אפשר לדבר קצת אחרת.
אגב, בריאותי זה לא.
איך אפשר שלא לאהוב את התגובה הזאת...🤣

תאמת שבהתחלה הייתי אמור להתחיל את הסייקל עבוד חודש בערך (בגלל המנוחה מהסייקל הראשון) ותכננתי להוריד באמת לכיוון ה10 . אבל אז גיליתי שהתבלבלתי בזמנים ושאני כבר יכול להתחיל וזה היה חזק ממני חח לא חיכיתי פשוט התחלתי אני מאותם אנשים שאתה דיברת עליהם בהודעה שלך...סייקל הבא באמת אכנס אליו חטוב לגבי מה שרשמת על האחוז שומן אם להגיד את האמת אני מכיר באופן אישי יותר אנשים שעושים סייקלים על אחוז שומן באיזור שלי מאשר על אחוזי שומן נמוכים (ככה אני מכיר) עדין לא שמעתי מאחד מהם תלונה...בלי כל קשר אני כבר בתוך הסייקל אמשיך ככה ומקווה שלא יהיו בעיות בדרך..

כן, אבל אלה שבאמת נראים טוב בתמונות הם אלו על האחוז הנמוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית