הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רוני VS ארנולד

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
היה לי חשק להעלות את התמונה הזו , ופשוט לא להוסיף אף מילה.

שבת שלום.

image.jpg

Only Arnie The King

תמונה מדהימה

זה כמו להשוות את מסי למראדונה

כל אחד הוא הטוב ביותר בתקופתו

נכון שמבחינת מסת שריר רוני לא רואה את ארנולד, אבל אתם חייבים להסכים איתי שארנולד נראה מדהים, יש לו גוף בין היפים בכל ההיסטוריה של הבודיבילדינג

טוב שלא הגדילו את ארנולוד אחושרמוטה בתמונה.
ארנולוד ליד רוני היה שחיפי, אבל אין מה להשוות ה זמנים שונים עם סטנדרטים שונים ושניהם תותחים

אין ספר שמבחינת הגודל ומבחינת מסת השריר רוני לוקח ובגדול.
אבל, ארלונד היה ויישאר פורץ הדרך הגדול ביותר בתחום הבילדינג ובגלל זה הוא יישאר בתודעה של כולם הרבה יותר מאשר רוני קולמן (כמובן שהסרטים שלו ובחירתו למושל קליפורניה עוזרים לזה).

אתם חייבים לזכור שהממתקים בתקופה של ארנולד חברנו היקר לא כמו בתקופה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אתם חייבים לזכור שהממתקים בתקופה של ארנולד חברנו היקר לא כמו בתקופה עכשיו.

אין שום הבדל בחומרים פרט להבדל שהיום הידע בלעשות קומבינציה בשילוב של כמה חומרים יותר גדול.
ארנולד לקח דיבול כבר מגיל 16.

אין שום הבדל בחומרים פרט להבדל שהיום הידע בלעדות קומבינציה יותר גדול.
ארנולד לקח דיבול כבר מגיל 16
איזה שטיות במיץ בלבוש בעבר לא התעסקו בזריקות בכל.
הכל היה אוראלי ברובו .

• פותח/ת השרשור
איזה שטיות במיץ בלבוש בעבר לא התעסקו בזריקות בכל.
הכל היה אוראלי ברובו .

חחחחח תערוך מהר את התגובה למנוע פאדיחות . אתה טוען שארנולד לא הזריק בתקופתו? חבל שאני בעבודה ואין לי זמן למצוא לך למצוא קישור ליטיוב.

חחחחח תערוך מהר את התגובה למנוע פאדיחות . אתה טוען שארנולד לא הזריק בתקופתו? חבל שאני בעבודה ואין לי זמן למצוא לך למצוא קישור ליטיוב.
יש המון קומבינציות שלא היו קימות והשימוש ברובו היה אוראלי.
ולא היה מושג רב כמו היום על התאוששות מהסקייל עצמו.

עזבו שנייה למי יש גוף יותר יפה, ארנולד זה דבר אחר לגמרי הוא שינה את העולם, ממליץ למי שלא יודע איזה השפעה אדירה ארנולד עשה לראות את הסרט הזה

עזבו שנייה למי יש גוף יותר יפה, ארנולד זה דבר אחר לגמרי הוא שינה את העולם, ממליץ למי שלא יודע איזה השפעה אדירה ארנולד עשה לראות את הסרט הזה

בקצרה, מהי אותה השפעה?

רוני יותר מאסיבי , אבל ארנולד אגדה ..

ההבדל העיקרי שאני שמתי לב אליו, הוא שבניגוד לקולמן, לארנולד אין פטמות.

עשית לי כזאת מוזה לראות את Pumping Iron עכשיו, מישהו יודע אם יש אותו ב-HD ?

השוואה סתומה לדעתי
ארנולד הוא ה-שם של הפיתוח גוף, ה-אגדה.
לא בגלל הגוף, אלא בגלל ההישגים נכון לאותה תקופה.
כרגע תעמידו את ארנולד של שנות ה70 באולימפיה ואפילו במר יוניברס הוא לא יקח מקום ראשון.. הפרופורציות היו נוראיות (אין האמסטרינג, ידיים וחזה גדולים מדי .. ) והמאסיביות הייתה פחות מפלצתית ויותר אנושית.

רוני לעומת זאת , הגיע למקום שהרבה עוד לא הגיעו אליו גם 10 שנים אחרי

Back
למעלה תחתית