הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפדפן כרום (גוגל) חדש

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
http://www.google.com/chrome

כבר לא בגרסאת בטא, ישנן כמה באגים קטנים אבל תוך כמה חודשים יהיה כבר בכל בית.
מהירות הגלישה וטעינת הדפים פשוט נדירה, מומלץ-חובה !

אין על FF ולא יהיה, מבחינת הפיצ'רים והפלאגים זה משהו שבחיים לא יהיה לדפדפן של גוגל.

מבחני הבנצ'מרק מציבים את הספארי במקום הראשון

עוד מבחן ביצועים מראה שהספארי 4 שקיבל עידכון לגירסת בטא חדשה עם שיחרורה של 10.5.7 הוא הדפדפן המהיר ביותר שיש כיום.

14956.png

הטבלאה הנ"ל הורכבה מאלפי תוצאות של מבחני ביצועים שבוצעו על ידי אלפי משתמשים באתר Peacekeeper, הנתונים משתנים בהתאם לתוצאות שמגיעות בזמן אמת.
בטבלה הנ"ל ניתן לראות בברור את התוצאות של חמשת הדפדפנים המובילים בשוק, כאשר כל דפדפן מעודכן לגירסת הבטא האחרונה או הגירסה העדכנית.

כדאי לבחון את הדפדפן שלכם לחצו כאן.

אני מאוד נהנה מהכרום, האקספלורר פשוט גרוע, התקנתי את 8 והוא כל הזמן קורס, שלא נדבר על המהירות של המעבר, הכרום פשוט מעולה.

רק יש באג שממש מעצבן אותי בכרום, לפעמים טענית האתרים נתקעת ואז הכרום נתקע, זה נגרם בגלל הSHOCKWAVE שהוא נתקע.

מבחני הבנצ'מרק מציבים את הספארי במקום הראשון

עוד מבחן ביצועים מראה שהספארי 4 שקיבל עידכון לגירסת בטא חדשה עם שיחרורה של 10.5.7 הוא הדפדפן המהיר ביותר שיש כיום.

14956.png

הטבלאה הנ"ל הורכבה מאלפי תוצאות של מבחני ביצועים שבוצעו על ידי אלפי משתמשים באתר Peacekeeper, הנתונים משתנים בהתאם לתוצאות שמגיעות בזמן אמת.
בטבלה הנ"ל ניתן לראות בברור את התוצאות של חמשת הדפדפנים המובילים בשוק, כאשר כל דפדפן מעודכן לגירסת הבטא האחרונה או הגירסה העדכנית.

כדאי לבחון את הדפדפן שלכם לחצו כאן.
זה מה שיצא לי:
2i0vp4x.jpg

אני עובר לכרום...

יש למשהו פלאגים לדפדפן של גוגל? אני צריך GMAIL NOTIFY כמו שהיה ב FF

אני משתמש בכרום כבר יותר מחצי שנה נדמה לי. היום עדכנתי אותו לגרסה החדשה שלו אבל אני לא רואה הבדל ממש (חוץ מזה שעכשיו הוא מתקן שגיאות כתיב גם בעברית כאשר קודם הוא היה מתקן רק באנגלית).
בכל מקרה שיפור אדיר מהאקספלורר 7 שהשתמשתי בו לפני כרום.

• פותח/ת השרשור
לא יודע משה, תחפש באתר שלהם.

מי שינסה להוריד דברים עם הדפדפן יזכה להפתעות במהירות הורדה גבוה

אין לא מצאתי פלאגים לכרום, הוא באמת הרבה יותר מהיר אבל לא מסוגל בלי הפלאגים שלי (בלי פירסומות, שיחזור טאבים, אומר לי מתי אני מקבל אימייל בזמן נתון, מזג האוויר ועוד מלא דברים שיש לי בFF)

אין לא מצאתי פלאגים לכרום, הוא באמת הרבה יותר מהיר אבל לא מסוגל בלי הפלאגים שלי (בלי פירסומות, שיחזור טאבים, אומר לי מתי אני מקבל אימייל בזמן נתון, מזג האוויר ועוד מלא דברים שיש לי בFF)

בעמוד הבית יש לך מצד ימין Recently closed. מה שמעצבן בכל הפלאגים הללו לפיירפוקס זה שלא מעט מהם גורמים לזליגות זכרון אפילו יותר מטורפות ממה שיש בלעדיהם(כי כל אידיוט שלא יודע לתכנת יכול ליצור פלאגין).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית