דפדפן כרום (גוגל) חדש

מק - ממשק נוח ויפה
לא נתקע (ומי שאומר שהוא כן נתקע הוא שקרן או שהוא מפעיל תוכנות שמישהו תיכנת בצורה מאוד מעפנה)
מהיר
עם פי 898938 יותר פונקציות
ועוד הרבה דברים, אבל זה תלוי איזה בן אדם אתה.. אם אתה אוהב לשבת ולשבור תראש למחור וירוסים ולהתקע עם כל מיני חלונות כחולים או ריסטים פתאומיים וכל מיני הודעות ארור מעצבנות .. אתה pc
אבל אם אתה אוהב לשבת רגל על רגל ושהמחשב יעשה בשביל את העבודה, בצורה יפה ונוחה ומהירה ! אז לך על מק..

חוץ מזה, למק אין וירוסים (זאת אומרת יש אבל אני יכול לספור אותם על 2 הידיים שלי, ואת אלה שיפגעו במחשב אני לא יכול לספור בכלל) ..

קיצור,

עם אתה משתמש בווינדוס, לפחות תלך על xp או 7 החדש..

ויסטה חרא ואפילו מיקרוסופט מודים בזה..
זה נשמע כאילו המק עובד בשבילך. הוא גם שוטף כלים? זה יכול להיות ממש יעיל.

אני עם הויסטה כבר כמה חודשים, עם אנטי וירוס חינמי מעודכן, ותודה לאל, שום בעיות.
אתה תשלם על מק 6 אלף שקל, ואני אקנה מחשב בזול ואעשה לו OC שיהפוך אותו לחיית אל ושנינו נהייה מרוצים.

כמה שמק טוב, וכמה שהוא באמת מעולה ולא אמרתי כלום, זה לא הופך את הויסטה לגרועה.

זה נשמע כאילו המק עובד בשבילך. הוא גם שוטף כלים? זה יכול להיות ממש יעיל.

אני עם הויסטה כבר כמה חודשים, עם אנטי וירוס חינמי מעודכן, ותודה לאל, שום בעיות.
אתה תשלם על מק 6 אלף שקל, ואני אקנה מחשב בזול ואעשה לו OC שיהפוך אותו לחיית אל ושנינו נהייה מרוצים.

כמה שמק טוב, וכמה שהוא באמת מעולה ולא אמרתי כלום, זה לא הופך את הויסטה לגרועה.
אני לא אמרתי שהוויסטה גרועה בגלל המק,
היא גרועה בגלל שיש לה הרבה בעיות אבטחה, ובעיות תאימות.
בוא נגיד שXP עם sp3 הרבה יותר טוב מוויסטה מכל הבחינות.
אולי בוויסטה יש טיפה יותר פיצ'רים והממשק הגראפי יותר נעים לעיין, אבל עדיין xp הרבה יותר טוב.

ועם כבר מתעדכנים אז 7 בן זונה של מערכת הפעלה ואני משתמש בה בוירטואליזציה במק והיא רצה לי מעולה..
(אני מריץ אותה עם 4 ג"ב ראם, יש לי על המחשב 8 ואני מחלק חצי חצי והכל רץ פשוט תענוג)

ולגבי זה שהמק עובד עבורי, זה נכון.. כי אין דבר שהוא לא יכול לעשות (בתחום התוכנה).

גם אין דבר שה-PC יכול לעשות.
שמעתי אבל ש-7 עדיין לא מספיק יציבה לעבודה יום יומית.

אני לא אמרתי שהוויסטה גרועה בגלל המק,
היא גרועה בגלל שיש לה הרבה בעיות אבטחה, ובעיות תאימות.
בוא נגיד שXP עם sp3 הרבה יותר טוב מוויסטה מכל הבחינות.
אולי בוויסטה יש טיפה יותר פיצ'רים והממשק הגראפי יותר נעים לעיין, אבל עדיין xp הרבה יותר טוב.

ועם כבר מתעדכנים אז 7 בן זונה של מערכת הפעלה ואני משתמש בה בוירטואליזציה במק והיא רצה לי מעולה..
(אני מריץ אותה עם 4 ג"ב ראם, יש לי על המחשב 8 ואני מחלק חצי חצי והכל רץ פשוט תענוג)

ולגבי זה שהמק עובד עבורי, זה נכון.. כי אין דבר שהוא לא יכול לעשות (בתחום התוכנה).

מישהו אמר right click? 🙄

מה עם זה שאין בעכבר של mac קליק ימני? זה השתנה לאחרונה?

אני יודע שיש דרכים ללחוץ על קליק ימני, אבל אין כפתור כזה.

בקיצור, בדיחה ישנה.

מה עם זה שאין בעכבר של mac קליק ימני? זה השתנה לאחרונה?

אני יודע שיש דרכים ללחוץ על קליק ימני, אבל אין כפתור כזה.

בקיצור, בדיחה ישנה.

המערכת הפעלה תומכת כבר המון שנים בקליק ימני. וכבר כמה שנים שהם מוכרים את המחשבים עם ה "might mouse" שיש לו קליק ימני. בלפטופים מאז המקבוק פשוט לוחצים על הפד עם שתי אצבעות בשביל קליק ימני.

אני יודע שהמערכת הפעלה תומכת. סה"כ בדיחה, מה אתה כבד?

אני יודע שהמערכת הפעלה תומכת. סה"כ בדיחה, מה אתה כבד?

אלכס, שוב אתה שומע את המחשב צועק עליך? 🤯
לפי ההודעה הראשונה שלי היית צריך להבין שאני צוחק חזרה. ובהודעה השניה פשוט עניתי בצורה עניינית ורגועה על השאלה שלך: "זה השתנה לאחרונה?" כי חשבתי שתשמח להתעדכן.

אלכס, שוב אתה שומע את המחשב צועק עליך? 🤯
לפי ההודעה הראשונה שלי היית צריך להבין שאני צוחק חזרה. ובהודעה השניה פשוט עניתי בצורה עניינית ורגועה על השאלה שלך: "זה השתנה לאחרונה?" כי חשבתי שתשמח להתעדכן.

אני יודע. אל תתיחס אליי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית