הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה פרטים בפנים

• פותח/ת השרשור ZeuS
  • פורסם בתאריך

ZeuS

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
אני בן 24 שוקל 82 ומתחיל סייקל מאסה בקרוב.
לא היתעסקתי עם חומרים לפני כן(סייקל ראשון).

test e 500 week1-12
deca 250 week1-10
hcg 500 iu week 3-10

PCT14-17- נולבה קלומיד בנוהל

לגבי אימונים ותזונה (כולל כול התוספים והויטמינים למינהם)אין צורך לשאול הכול פיקס.
אין קאבר והיה עדיף שיהיה אבל האם הוא קריטי(ממש) לסייקל מהסוג הזה?
הבנתי שנולבה בעייתי עם דקה,קלומיד במהלך הסייקל יהיה יעיל אם יצוצו תסמינים של ג'ינו או שעדיף ארימידקס למקרה חירום או משהו אחר?
בכללי איך האם זה ניראה בסדר אשמח לשמוע מכול מי שמבין ובמיוחד אלה שכבר עשו סייקל זהה.

תודה .

תוריד את הדקה תשאר עם הטסט בסייקל הראשון, דקה צריך להריץ 12 שבועות מינימום וגם כך לא תראה תוצאות מהמינון הזה..
עם תהיה לך רגישות בפטמות תיקח נולבה, אני לא חושב שתתצרתך שום ארימדקס במינון כזה של טסט אבל תקנה ושים בצד לשקט נפשי..

מאוד דומה לי בן 24 , משקל שהתחלתי את הסייקל היה 85 על 173.

אני חושב שגם אני קפצתי קצת מעל הפופיק ששילבתי טסט ודיבול . לצערי במקום טסט קיבלתי מים.

אבל בכל אופן , תיהיה קצת סובלני וכמו שCalvin אמר, תוציא את הדקה מהמסגרת תשאר רק עם הטסט והפרנגיל.

• פותח/ת השרשור
חברים תודה על התשובות קודם כול.
ואת הדקה אני עדיין יריץ וכן גם אני יודע שבשביל סייקל ראשון מספיק אך ורק טסט(ויש כאלו ש"מפחדים" מדקה גם בסייקלים מתקדמים אני יכול להבין אותם).

מזאת אומרת רק מים? טסט מזוייף? אם כן אשמח לפרטים וכמה זמן לקח לך לזהות את הזיוף....
אשמח לעוד תגובות,תודה.

חברים תודה על התשובות קודם כול.
ואת הדקה אני עדיין יריץ וכן גם אני יודע שבשביל סייקל ראשון מספיק אך ורק טסט(ויש כאלו ש"מפחדים" מדקה גם בסייקלים מתקדמים אני יכול להבין אותם).

מזאת אומרת רק מים? טסט מזוייף? אם כן אשמח לפרטים וכמה זמן לקח לך לזהות את הזיוף....
אשמח לעוד תגובות,תודה.

מציק לי שאתה חושב שאתה חכם ומישהו אמר לך להתחיל עם טסט ודקה ואתה לא רואה לא ימינה ולא שמאלה.

כל השאר לא רלוונטי, הרי אתה תלמד רק מנסיון , ולצערי לא מניסיונם של אחרים. שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מציק לי שאתה חושב שאתה חכם ומישהו אמר לך להתחיל עם טסט ודקה ואתה לא רואה לא ימינה ולא שמאלה.

כל השאר לא רלוונטי, הרי אתה תלמד רק מנסיון , ולצערי לא מניסיונם של אחרים. שיהיה בהצלחה.
אתה סתם מיתעצבן ואומר דברים לא קשורים,אני לא תכננתי את זה אתמול ובטח שלא לבד ולא עם "יוסי יד 50" ,לא בא להיתשאות על אף אחד פה פשוט אומר מה שאני עושה ורוצה לקבל חוות דעת מאנשים מנוסים,הרוב יגידו שטסט יספיק ואני לא חולק עליהם אבל אם אפשר להיתעסק בנושא לשמו פתחתי את הפוסט זה יהיה מעולה.
סך הכול אני מקבל את מה שאתה אומר ומה שיש לאחרים להגיד בנושא אבל אם אפשר להיתרכז גם בשאלות שלי.....

אתה סתם מיתעצבן ואומר דברים לא קשורים,אני לא תכננתי את זה אתמול ובטח שלא לבד ולא עם "יוסי יד 50" ,לא בא להיתשאות על אף אחד פה פשוט אומר מה שאני עושה ורוצה לקבל חוות דעת מאנשים מנוסים,הרוב יגידו שטסט יספיק ואני לא חולק עליהם אבל אם אפשר להיתעסק בנושא לשמו פתחתי את הפוסט זה יהיה מעולה.
סך הכול אני מקבל את מה שאתה אומר ומה שיש לאחרים להגיד בנושא אבל אם אפשר להיתרכז גם בשאלות שלי.....
בא אני ייתן לך כמה טיפים לדעת איך קיבלת חומרים אמיתיים עם נתקלת ב UG :
אז ככה אם אתה יושב מול הטלוויזיה צופה ב X Factor ובוכה מהתרגשות מאיזו ילדה ששרה יפה - קיבלת טסט עם חומר פעיל ,
אם אתה מתחיל להיות חרמן על כל מה שזז - קיבלת טסט עם חומר פעיל ,
אם אתה מרגיש שעלית בכח בחדר כושר בעוד 40% קיבלת חצי חומר פעיל , סתם בגדול הבנת מה התופעות של הטסט לגבי דקה שאתה לוקח תהיה עלייה מרובה מאוד בנוזלים תשים לב הדקה סופח מלא נוזלים בהנחה שהוא דקה אורגינל , אתה לא צריך לקחת ארימידקס במידה ואתה מרגיש גוש באיזור הפטמה נולבדקס יספיק .
אבל יש לך כמה בעיות :
אתה רוצה להריץ דקה 10 שבועות שזה מעט הננדרולון מתחיל לפעול רק אחרי חודש אין טעם שתפסיק אותו אחרי חודשיים , דבר שני המינון של הדקה הוא מעט תעלה ל 500 מ"ג אפילו 400 בשביל סייקל ראשון לא הייתי ממליץ לקחת שני חומרים טסט לבד ייתן לך עלייה יפה

נערך לאחרונה:

אני נוטה להסכים ולא להסכים.
בפורום ובגדול הנטייה היא להרוויח כמה שיותר בכמה שפחות. להגיד לך שאי אפשר אחרת?
קשקוש בלבוש.

יש שתי אסכולות עיקריות בתחום:
1. להתחיל עם מינימום - יש לזה הגיון והצדקות משלו -> מה שלדעתי יותר משתלם לאדם שלא מתכוון לעלות על בימות עם חוטיני נוצץ.
2. להפציץ בהתחלה - יש לשיטה גם הגיון מסויים ומוכח בשטח -> יותר מתאים לאנשים שהם ריסקיים באופן כללי, יש להם שאיפות בתחום באופן רציני.

אבל מכל ההפצצות למה דקה לכל הרוחות והשדים ולמה בכאלה מינונים? ולמה לכל-כך מעט זמן אם מדובר בדקה ארוך??

אתה טוען שלא התייעצת עם יוסי יד 50.. אז מעניין מי אמר לך שדקה ארוך זה רעיון טוב להריץ 8 שב' ושיסביר לכולנו פה על אורך החיים של דקה.

• פותח/ת השרשור
האמת אביעד אמרו לי דבר אחר לגמרי לגבי הדקה,להריץ אותו 14 שבועות לפחות וכמובן לעלות את המינון ל400 לפחות.
ואני כניראה יעריך את הסייקל ל14 שבועות אבל המינונים אני ישאיר אותו הדבר והבחינה העיקרית היא העלייה המשמעותית של חברים קרובים על אותו מינון בדיוק....

test e 500 week1-14
deca 250 week1-12
hcg 500 iu week 3-14
PCT16-19- נולבה קלומיד בנוהל

האם זה ניראה יותר סביר?
מה לגבי קאבר או פרובירון בסייקל כזה ,האם זה קריטי?

שלום לכולם,
אני בן 24 שוקל 82 ומתחיל סייקל מאסה בקרוב.
לא היתעסקתי עם חומרים לפני כן(סייקל ראשון).

test e 500 week1-12
deca 250 week1-10
hcg 500 iu week 3-10

PCT14-17- נולבה קלומיד בנוהל

לגבי אימונים ותזונה (כולל כול התוספים והויטמינים למינהם)אין צורך לשאול הכול פיקס.
אין קאבר והיה עדיף שיהיה אבל האם הוא קריטי(ממש) לסייקל מהסוג הזה?
הבנתי שנולבה בעייתי עם דקה,קלומיד במהלך הסייקל יהיה יעיל אם יצוצו תסמינים של ג'ינו או שעדיף ארימידקס למקרה חירום או משהו אחר?
בכללי איך האם זה ניראה בסדר אשמח לשמוע מכול מי שמבין ובמיוחד אלה שכבר עשו סייקל זהה.

תודה .

האמת אביעד אמרו לי דבר אחר לגמרי לגבי הדקה,להריץ אותו 14 שבועות לפחות וכמובן לעלות את המינון ל400 לפחות.
ואני כניראה יעריך את הסייקל ל14 שבועות אבל המינונים אני ישאיר אותו הדבר והבחינה העיקרית היא העלייה המשמעותית של חברים קרובים על אותו מינון בדיוק....

test e 500 week1-14
deca 250 week1-12
hcg 500 iu week 3-14
PCT16-19- נולבה קלומיד בנוהל

האם זה ניראה יותר סביר?
מה לגבי קאבר או פרובירון בסייקל כזה ,האם זה קריטי?

זה סייקל מסה קלאסי לכאורה. יש כאלה שמתחילים איתו...
לא כ"כ מבין את ה-250מ"ג דקה. כבר החלטת להכניס אותו בסייקל ראשון אז למה המינון הנמוך? תשקןל להעלות...
לגבי הhcg, כדאי להפסיק 2-4 שבועות לפני ה-pct כלומר 2-4 שבועות לפני השימוש בכלומיד ונולבה. זה סייקל ראשון שלך ואתה עלול להיות אחד מאלה שhcg עובר אצלם ארומטיזציה כבדה. לכן אל תעבור את ה-500iu (נניח 250 פעמיים בשבוע).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית