הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות בפעם האחרונה

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
טוב לא ממזמן פתחתי אשכול בו שאלתי על אוזניות וקיבלתי המצלה על חברה בשם NUFORCE, נכנסתי לאמזון וראיתי את הדגמים וראיתי שהרבה מאוד אנשים כתבו שהם נשברות בקלות וזה בעייתי אצלי כי אני משתמש הרבה באוזניות לאימונים.
אז ככה מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 300 שקל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל) עדיפות שיהיו IN EAR ויחזיקו טוב באימונים?
היו לי AKG Q350 שהחזיקו שנה ונהרסו לי בזמן האימון (הכבל שמתחבר לטלפון) ככה שגם את צריך לקחת בחשבון כי אני עושה איתם סקוואט.
תודה לעוזרים:sporty074-39:

monster isport האוזניות הכי טובות שקניתי, ואני אקנה אותן שוב בעתיד.

• פותח/ת השרשור
monster isport האוזניות הכי טובות שקניתי, ואני אקנה אותן שוב בעתיד.
הם חורגות מהתקציב שלי לא מעט, אני לא מתכוון להוציא 500 שקל על אוזניות, 350 גג וגם אם זה יהיה ממש שווה את זה

• פותח/ת השרשור
Klipsch S3i או S4i
אתה בטוח לגביהם? פשוט בביקורות באמזון הרבה כתבו שפשוט שפתאום נשרפה להם אוזנייה אחת ועוד מישהו כתב שנהרסו לא האוזניות בגלל זיעה, סליחה שאני משגע אותכם פשוט בא לי לקנות אוזניות שיחזיקו לי שנתיים +-
כנראה שאלך עליהם, חיפשתי בזאפ והם עלו מינימום 450 וגם המחיר בEBAY לא היה משהו..

אתה בטוח לגביהם? פשוט בביקורות באמזון הרבה כתבו שפשוט שפתאום נשרפה להם אוזנייה אחת ועוד מישהו כתב שנהרסו לא האוזניות בגלל זיעה, סליחה שאני משגע אותכם פשוט בא לי לקנות אוזניות שיחזיקו לי שנתיים +-

כנראה שאלך עליהם, חיפשתי בזאפ והם עלו מינימום 450 וגם המחיר בEBAY לא היה משהו..
תקרא תגובות על הגרסא הזאת. אני קניתי במחיר דומה אבל גרסא אחרת שלא קיימת יותר בארץ משום מה, לפני שנה. תברר שהן אותו דבר!
נ.ב אני ממש אוהב את האחריות של באג. אם מתקלקל לך, או שהם מתקנים או מחזירים, לשנה כמובן.

נכתב ע"י biot: ↑
Klipsch S3i או S4i

כן, יש לי אותם ואני מבסוט.
המלצה שלי: תבדוק ביקורות ב reviews.cnet.com

• פותח/ת השרשור
תקרא תגובות על הגרסא הזאת. אני קניתי במחיר דומה אבל גרסא אחרת שלא קיימת יותר בארץ משום מה, לפני שנה. תברר שהן אותו דבר!
נ.ב אני ממש אוהב את האחריות של באג. אם מתקלקל לך, או שהם מתקנים או מחזירים, לשנה כמובן.
הסתכלתי באמזון וכנראה לך יש את הold version, לשניהם יש את אותו הדירוג רק שעל החדש יש 40 ביקורות ועל הישן408.
נראה לי שעוד מעט אקפוץ לבאג ואני יראה איך הם

חבל על הכסף שלך, קח MEELECTRONICS M6.
סאונד נחמד במחיר לא רע, אוזניות יקרות למכון זה בזבוז, בסופו של דבר ממילא יקרע.

• פותח/ת השרשור
הם לא רק למכון, הם גם ליום יום. אם ה AKG החזיקו לי שנה אז למה שאוזניות שמיועדות לכך יחזיקו פחות?

נשמעות אחלה אוזניות.
אני שומע רק רוק ומטאל, זה מיועד לאימונים וליום יום. איך הן לזה? יתאימו לדעתך?
אם אתה לא שמעת איתן רוק תנסה בבקשה לשמוע דקה של Sabaton - Primo victoria ותגיד לי איך הסאונד, בדרך כלל אני משתמש בשיר הזה כי אפשר להבין ממנו מעולה איך אוזניות יתפקדו גם בשירים הכי כבדים שאני שומע.
מהביקורות בגוגל הן נראות אחלה, הן גם ממש זולות- בסך הכל 70 ש"ח מ-EBAY.

אם אתה לא אודיופיל, אני לא רואה סיבה להשקיע באוזניות שעולות יותר מ10 דולר.
היה לי את האוזניות SoundMAGIC E10 30$ לא הרגשתי בהבדל בינם לבין אוזניות שעולות 5 דולר בDX.
היום אני מחליף אוזניות כל חודש-חודשיים, כי הן נהיות מגעילות וכי פשוט זה לא כסף 20₪.

2 דגמים שאני משתמש באופן קבוע:
http://dx.com/p/km92-noise-isolation-in-ear-earphone-3-5mm-jack-120cm-cable-36338
http://dx.com/p/awei-es-600m-noise-...rphone-red-3-5mm-audio-jack-1-2m-cable-105753

הם לא רק למכון, הם גם ליום יום. אם ה AKG החזיקו לי שנה אז למה שאוזניות שמיועדות לכך יחזיקו פחות?
"מיועדות לכך", אתה חושב שהן משוריינות?
כולה שמו לך קליפס לאוזן, מספיק שזה ייתפס במשהו ותמשוך זה ייקרע, תהיה בטוח.
אין מה לשלם על אוזניות כל כך הרבה, אין לביטס הרבה מה להציע חוץ מעיצוב יפה
ואריזה שכיף לפתוח, אם אתה שואל אותי אוזניות לבנות של אפל יעשו את העבודה לאימון,
סה"כ מה כבר צריך, באס טוב וסאונד סביר.

@WhiteOwl

אני אגיד בשיא הכנות, בתור אחד שרגיל לאוזניות פשוטות לבנות של אפל לוקח קצת זמן
להתרגל לכבל מאחורה, אבל בסוף מתרגלים וזה סבבה.
הסאונד סביר, יש באס טוב והן מתאימות לכל סגנון בעיקרון.
אבל תכל'ס אם אתה שואל אותי עדיף את הסטוק של אפל בלי יותר מדיי בלבולי שכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית