הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפשפת משחות וטייץ

• פותח/ת השרשור roy
  • פורסם בתאריך

roy

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
יש מישהו שהיו לו בעיות של שפשפת ומצא פיתרון חוץ מלמרוח כל יום משחות?

יש איזה תחתונים שבאמת עוזרים? טייץ? דיקור סיני?

משחות עם מרשם שהן יותר טובות?

סבלתי משפשפות לקראת הגיוס, השתמשתי רק בתחתונים ארוכים מהרגיל ולא היה לי שפשפת פעם אחד בכל השירות ( שהסתיים אתמול בגזירת חוגר 😛)
גם טייץ יעבוד.
העקרונות הפ המנעות מרטיבות המקום( טלק למשל)ואו למנוע מגע בין השרירים\איברים(טייץ, תחתונים ארוכים)

הייתי בכמה שבועות שטח בשירות הצבאי שלי ובכל פעם שמתי דאודורנט ספריי.

אומנם בהתחלה זה ממש ישרוף לך בגלל האלכוהול בתכשיר אבל אחרי זה תהיה לך ממש הקלה.

טלק זה אסון(תראה תפרק בחברים שרוס לובש מכנסיים מעור ואז שם טלק..) מנסיון טייץ של הכדורגלנים מתחת למכנסיים, בריצות או במסעות בצבא, בחיים לא תיהיה לך שפשפת.. ובטח אל תחכה שתיהיה לך ואז תשים דיאודורנט.. טוב שלא אמרת לו לשים טבאסקו..

לי יש כרגע שפשפת רצינית
אני מורח משחות והתחלתי ללבוש בוקסרים ארוכים של דלטא קוראים להם מצ'טונים או משהו כזה

הסוד העיקרי הוא לא לגרד! חח

הייתי סובל משפשפות ברמה נוראית, כל יום בטירונות הייתי הולך לישון עם שפשפת ואחרי מסעות הליכה לכל מקום היתה סיוט, התבאסתי אפילו לצאת הביתה. ניסיתי הכל ומה שעובד הכי טוב זה טייץ שיהיה יחסית ארוך, עד הברכיים אפילו, ככה הוא לא מתקפל פנימה. בשבועות שטח קשים (תרגד, תרחט וכו) הייתי שם גם פונגימון שזה טלק נגד פטריות. שים לב גם שאתה שוטף את האיזור טוב טוב, ממש משפשף חזק עם סבון כשאתה מתקלח כי בסופו של דבר שפשפת נגרמת מפטריה ושמירה על ההיגיינה של האיזור עוזרת מאוד גם למניעה וגם לטיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית