הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת תוספים מחו"ל, יש בעיה עם מכס?

• פותח/ת השרשור or756
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

or756

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
הולמס פלייס נתניה
יש מבצעים וקופונים די משתלמים באתר אחד שאני מאמין שאסור לפרסם את השם שלו פה (אתר מפורסם מאוד, מניח שהבנתם)

אם אני מזמין משם גיינר יוצא לי חיסכון של איזה 130 שקל מבארץ, ובתור חייל כל שקל משמעותי.

השאלה אם יהיו בעיות מכס ? זה יוצא לי פחות מ50$ לא כולל משלוח (לא בעיה לבקש שירשמו על החבילה מחיר כמו 10$), השאלה אם זה יעצור בגלל שזה משהו של תזונה?

ואיזה מולטי ויטמין מומלץ למתאמן מתחיל ? ראיתי בפורומים המלצות ל ORANGE TRIAD / OPTI-MEN / ANIMAL PAK

תודה!

לא יעצרו לך אותו בוודאות, במכס אם זה לא 75$ ומעלה הם לא מסתכלים על זה בכלל.

אני הזמנתי כבר פעם אחת( ועכשיו הזמנתי שוב זה צריך להגיע בשבועות הקרובים) ולא הייתה לי שום בעיה.

יש לך את המולטי ויטמין של TWINLAB ללא ברזל שהבנתי מפה שהוא מולטי ויטמין טוב.

אגב, אם אתה לא לחוץ וממהר להזמין, תחכה עוד שבוע ל-Black Friday(זה יוצא בשישי שבוע הבא)

בארה"ב ותוכל להזמין את מה שאתה רוצה עם הנחה גדולה יותר אני מאמין, ביום הזה יש הנחות מטורפות.

אין כזה דבר שירשמו 10 דולר, אם לדוגמה המוצר עלה 90 דולר כולל משלוח
זה לא EBAY , הם רושמים תסכום ששולם.

אין כזה דבר שירשמו 10 דולר, אם לדוגמה המוצר עלה 90 דולר כולל משלוח
זה לא EBAY , הם רושמים תסכום ששולם.
תתפלא.. לא יודע עם ספציפית ויטהקוסט, אבל יש חברות שעושות. אני הזמנתי בוקסה ב120$ לפני משהו כמו שבועיים, החברה שהיא בעלת שם גדול, כתבה שהיא עלתה 40$ כפי שביקשתי ממנה. ואפילו צירפה קבלה של 40$.

אין לדבר על הזמנות מחו"ל בפורום, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית