עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא בדיוק כמו... זה חומרים.באם סיימנו סייקל ולאחר שהחומרים יוצאים מהגוף אנו מתחילים pct באם ניקח ביחד גם פרוהורמון האם זה בדיוק כאילו ולקחנו חומרים או שניתן וזה לא מפריע?
מאיפה הצלחת להבין שזה מה שאני חושב? הרי זה אפילו לא קשור לתגובה שלי...Tomאתה באמת חושב שפרוהורמון מתפקד כמו חומרים?אני שואל זאת כי אם זה היה כך אנשים היו משתמשים בהם ולא בסטרואידים
באם סיימנו סייקל ולאחר שהחומרים יוצאים מהגוף אנו מתחילים pct באם ניקח ביחד גם פרוהורמון האם זה בדיוק כאילו ולקחנו חומרים או שניתן וזה לא מפריע?
שוב, מה הכוונה בפרוהורמונים?זה פשוט לעשות את הדבר המטומטם בעולם.
אתה רוצה בPCT להתאושש ולהחזיר את הציר ולא נראה לי שתוכל לעשות את זה באמצעות שימוש בפרוהורמונים.
שהרי תופעות הלוואי שלהם גדולות מיחס התוצאות. משמע הם משביתים אבל מפיקים תועלת נמוכה.
שוב, מה הכוונה בפרוהורמונים?
סופרדרול הוא פרוהורמון?
נראה לי שהתשובה המתאימה היא שכמו שלא היית משתמש בדיבול ב-pct, לא תשתמש באף designer steroid/ ph.
זה כלל לא קשור ליחס תוצאות. זה לא נכון להגיד את זה פעמיים.
קודם כל, זה פשוט לא לוגי. זה שיש למשהו יחס תוצאות לתופעות לוואי נמוך לא אומר בהכרח שמפיקים ממנו תועלת נמוכה. ייתכן שמפיקים תועלת גבוהה אך בסיכון להרבה יותר תופעות לוואי.
דבר שני, קיימים כ"כ הרבה ph ו-ds, לחלקם יש הרבה תופעות לוואי, לחלקם אין כמעט בכלל, חלקם חזקים מכל הסטרואידים האוראליים הקונבנציונליים וחלקם כ"כ דומים להם בתוצאות ו/או בתופעות הלוואי. האמירה שיחס תוצאות לתופעות לוואי נמוך היא פשוט כללית מדי...
תראה, אתה טועה... ואני לא מתכוון, כמו שאתה תמיד רושם, להיכנס לתחרות השתנות בנושא.על מה אתה מדבר? כתבת מגילה לחינם ואני חושב שדווקא הלוגיקה שלך שגויה.
אם לפשט את העניין -
שאלה: האם בזמן PCT (החלמה ושחזור הAXIS) כדאי לשלב פרו הורמונים?
תשובה: לא. פרוהורמונים משביתים של הציר לא פחות מסטרואידים רגילים ולכן אדם המבקש להחזיר את הייצור הטבעי שלו אזי שלא ישתמש בפרו-הורמונים.
לגבי עניין יחס תופעות הלוואי לתוצאות. פרוהורמונים לעולם לא יביאו תוצאות של "מיץ" ואפילו לא רוב האוראליים.
התועלת בו היא נמוכה באופן עובדתי ביחס להשבתת הציר שאתה מקבל.
עצם העובדה שאתה צריך לבצע PCT לאחר פרוהורמונים או שחלקם הגדול גורמים לדכאונות כל-כך גרועים ותוצאה אפילו לא בינונית אומרת דרשני.
כל הDS/PH A ללא תופעות לוואי שווים לתחת. כל אלו שבאמת עובדים כבר לא מספקים את הסחורה ביחס למה שאתה עלול לקבל מהם.
אי אפשר להתחיל פה לעבור אחד אחד ולהגיד זה טוב, זה לא, זה חמוד, זה לא. באמירה קולקטיבית אם אתה כבר חושב על פרוהורמונים קח סטרואידים ואל תשחק בקקה.