הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל לאחר הפסקה ארוכה

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
הי שלום לכולם!
אני רוצה לקחת סייקל לאחר ב 4-5 שנים שלא עשיתי סייקל, תאמת אני גם לא ממש בכושר טוב, מתאמן 3-4 פעמים בשבוע ומשדל לשמור על תזונה אבל לא ״נאצי״
כיום אני שוקל 105 כ 20-25 אחוז שומן גובה 184
בעברי עשיתי כ 10 סייקלים האחרונים היו. וינס׳ עם פרופיונט וקלן עם t3 ואפדרין והם היו הכי מוצלחים , בתחילת הדרך היו מיטן, דקה, סוסטנון וטרן.
בכל מקרה קיבלתי המלצה לקחת סייקל ארוך 10-15 שבועות של בולדנון ואננטט ( cc 1 כל 3-4 ימים מכל אחד) ולקראת הסוף מסטרון
במהלך הסיייקל קלן עם t3 לפי נוסחה רגילה
וכמובן כ לה pct המקובל (נולב׳ פרובי׳ קלומיד ו hcg )

בכל מקרה המטרה היא עליה במסה יבשה וחיטוב לכדי 10 אחוז בערך.
אלו חומרים שבחיים לא ניסתי ולא יודע איך הם פועלים , השאלה האם כדי לנסות או ללכת על הישן והמוכר : וינס ופרופ למרות שזה סייקל יותר קצר ולא בטוח שאסיר את התוצאות הרצויית .
מה אומרים ?
תודה מראש

.
הי שלום לכולם!
אני רוצה לקחת סייקל לאחר ב 4-5 שנים שלא עשיתי סייקל, תאמת אני גם לא ממש בכושר טוב, מתאמן 3-4 פעמים בשבוע ומשדל לשמור על תזונה אבל לא ״נאצי״
כיום אני שוקל 105 כ 20-25 אחוז שומן גובה 184
בעברי עשיתי כ 10 סייקלים האחרונים היו. וינס׳ עם פרופיונט וקלן עם t3 ואפדרין והם היו הכי מוצלחים , בתחילת הדרך היו מיטן, דקה, סוסטנון וטרן.
בכל מקרה קיבלתי המלצה לקחת סייקל ארוך 10-15 שבועות של בולדנון ואננטט ( cc 1 כל 3-4 ימים מכל אחד) ולקראת הסוף מסטרון
במהלך הסיייקל קלן עם t3 לפי נוסחה רגילה
וכמובן כ לה pct המקובל (נולב׳ פרובי׳ קלומיד ו hcg )

בכל מקרה המטרה היא עליה במסה יבשה וחיטוב לכדי 10 אחוז בערך.
אלו חומרים שבחיים לא ניסתי ולא יודע איך הם פועלים , השאלה האם כדי לנסות או ללכת על הישן והמוכר : וינס ופרופ למרות שזה סייקל יותר קצר ולא בטוח שאסיר את התוצאות הרצויית .
מה אומרים ?
תודה מראש
הסייקך ארוך מאחר ומכיל חומר כמו בולדנון שנותן תוצאות מיטביות בסייקל כזה. אני מאוד אוהב את החומר אבל צריך לקחת בחשבון שעבור חלק הוא מגביר תיאבון בצורה קיצונית. זה בעצם סייקל מסה עם ניסיון של חיטוב בסוף.
אני אישית לא בעד...
האסטר הארוך של הטסט יקשה עליך מ א ו ד בנוגע לעניין המסה היבשה, לא כל שכן כאשר אתה מגיע לסייקל באחוז שומן מאוד גבוה. ספיחת הנוזלים שלו תקשה עליך גם בשלב הסופי עם החומרים המחטבים.
הייתי הולך עם טסט פרופ, אין ספק שהוא יותר למטרה שהצגת.
בכל זאת, נראה לי שעדיף לך לחתוך קצת לפני הסייקל או לוותר על עניין המסה וללכת על סייקל חיטוב.
אם בכל זאת תתעקש, אולי כדאי ללכת לכיוון של פרופ וטרן (בהנחה שאתה יודע איך אתה מגיב לסייקל), תרוויח מסה יותר יפה ועדיין תוכל לסגור בחיתוך.

• פותח/ת השרשור
כמו כן חשוב לציין שהמבנה של הגוף שלי בכללי הוא מיימי..
האם עדיף סייקל אם אסטרים ארוכים או קצרים למטרת חיטוב?

טסט זה טסט לא יהיה הבדל במיוחד בסייקל כזה ארוך, פשוט חומרים ארוכים משתלמים כלכלית הרבה יותר
עושים פה מהאסטר כזה עניין כאילו שאננטט זה לא טסט בכלל ופרופ זה אלוהים

טסט זה טסט לא יהיה הבדל במיוחד בסייקל כזה ארוך, פשוט חומרים ארוכים משתלמים כלכלית הרבה יותר
עושים פה מהאסטר כזה עניין כאילו שאננטט זה לא טסט בכלל ופרופ זה אלוהים
אף אחד לא רשם שטסט אנטט זה לא טסט ופרופ זה אלוהים. פשוט יש הבדלים.
תחשוב מה קורה לרמות הטסט כאשר מזריקים 500מ"ג אנטט פעם בשבוע לעומת פרופ eod. זה לכשעצמו יוביל להרבה יותר ארומטיזציה.
גם בתופעות הלוואי יש הבדל, הן נשלטות יותר עם פרופ. ההזרקות כואבות יותר עם פרופ. הליבידו גבוה יותר עם פרופ. משקל האסטר נמוך יותר כך שבטסט פרופ יתקבל יותר טסט למאה מ"ג. הקיק מהיר יותר עם פרופ.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ההיבט הכלכלי אינו משחק תפקיד בסייקל אני עושה סייקל כי אני עושה ולא מחפש לחסוך . וגם העניין של התופעות לוואי לא ממש מדאיג אותי כי אני לא מתכוון להזריק מינון גבוהה במיוחד . מה שחשוב זה התוצא הסופית והשאלה האם אפשרי לרדת במשקל גוף ובאחוזי שומן עם אננטט ובולדנון ? מה עדיף סייקל כזה למשך 12-15 שבועות או שעדיף ללכת על חומרים ׳קצרים׳ למשך 6-7 שבועות ... הפסקה חודש חודשים ושוב 6-7 שבועות ..

לא הייתי נוגע בסייקל באחוז שומן כזה תחטב קודם עם קלן או משהו בסגנון ותעשה אז.
גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת התוצאות שתקבל יהיו יותר טובות.

לא הייתי נוגע בסייקל באחוז שומן כזה תחטב קודם עם קלן או משהו בסגנון ותעשה אז.
גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת התוצאות שתקבל יהיו יותר טובות.
אי אפשר לעשות סייקל חיטוב בא"ש כזה? עם חומרים שלא עוברים ארומטיזציה?

• פותח/ת השרשור
למה לא להתחיל סייקל באחוז כמו שלי ?
בשביל זה הרי אני עושה סייקל בשביל להוריד אחוזי ש׳

למה לא להתחיל סייקל באחוז כמו שלי ?
בשביל זה הרי אני עושה סייקל בשביל להוריד אחוזי ש׳

אם אתה מתכוון כבר להכניס חומרים תעיף את כל הרשימה הזאת ותעשה קודם כל חיטוב.
T3 +קלן + מסטרון + אנטט + טרן (אם אין לך בעיה) - תתחיל בקיק ותרד הרבה מאוד מהר מאוד.
את המסטרון תתחיל להוסיף רק בסוף ותחליף חומרים בחלק השני של החיטוב.

קיצר, אתה צריך משהו יותר נכון וגם מטרה יותר טובה.

T3 +קלן + מסטרון + אנטט + טרן (אם אין לך בעיה) - תתחיל בקיק ותרד הרבה מאוד מהר מאוד.

סייקל משוגע... 😣

• פותח/ת השרשור

בוא נגיד כך: מטרה יש והיא ברורה, להגיע בערך ל 10 א״ש - זה מספק אותי יותר מזה אני לא צריך

אני לוקח את ההצעה שלך כאופציה ,אתה יכול לפרט מינון ותקופה .

טרן ניסיתי בזמנו לפני 8-9 שנים היה אז בריטיש דרגון, היה נחמד למיטב זכרוני. אננטט לא ניסתי וכך גם מסטרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית