הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

JAY_CUTLER_MOFGAZ

משתמש פעיל
939
312
נק' מוניטין:
566
939
312
כנראה ביום שלישי בערב אם הכול ילך טוב,אני נוסע ליומנגס ..
ביקרתי באתר שלהם וראיתי שיש הרבה סוגים של המבורגרים וחשבתי שפה בטוח אנשים ניסו ..
רציתי לדעת אם האיטלקי טעים? וגם יש אפשרות להגדיל את ההמבורגר? 220 על הגבול של הקטן מדי ו400 זה כבר יותר מדי בשבילי ..
תודה 😃

כנראה ביום שלישי בערב אם הכול ילך טוב,אני נוסע ליומנגס ..
ביקרתי באתר שלהם וראיתי שיש הרבה סוגים של המבורגרים וחשבתי שפה בטוח אנשים ניסו ..
רציתי לדעת אם האיטלקי טעים? וגם יש אפשרות להגדיל את ההמבורגר? 220 על הגבול של הקטן מדי ו400 זה כבר יותר מדי בשבילי ..
תודה 😃
440* במקרה שלך הייתי מזמין חבר ומזמינים ביחד 660 וככה יוצא 330 לשניכם מה גם שזה יותר משתלם.

• פותח/ת השרשור
אז תקח ת440.
אני בקושי אסיים אותו ..
תאמת שפעם הייתי רגיל ל220 גרם,אבל עכשיו מכיוון שזה צ'יט אחרי תקופה ארוכה של אכילה נקייה אני מניח שאני יאכל יותר לא?
נראלי אני יקח 220 וזהו .. בכל זאת עם הציפס והשתיה וגם איזה בייקון על ההמבורגר אני יצא שבע ..
אבל מישהו פה ניסה את האיטלקי?

קח 220, עדיף לצאת עם טעם של עוד מאשר כמעט להקיא.
יש לך גם צ'יפס, ואפשר להוסיף איזה בייקון או משהו.

• פותח/ת השרשור
קח 220, עדיף לצאת עם טעם של עוד מאשר כמעט להקיא.
יש לך גם צ'יפס, ואפשר להוסיף איזה בייקון או משהו.
חחחח בדיוק מה שכתבתי תגובה מעליך 😛
אבל מעניין אותי אם האיטלקי שווה את התוספת כסף(עוד 9-10 שקל) במקום ההמבורגר הרגיל הפשוט ביותר?

MAN UP וקח 440. לא הולכים ליומנגס בלי לפחות 440, רצוי 660.
אני לא יודע באמת על האיטלקי כי אני אוכל כשר אבל אני יכול להגיד לך שלא משנה איזה המבורגר תיקח אתה תהנה. פשוט כולם טובים! למרות שאני לא מכיר מישהו שניסה את האוסטרי אז לא ערב עליו. מהכשרים הכי אהבתי את המזרחי והצרפתי. הפיני מתוק- זה פחות טעם של המבורגר, המקסיקני חריף אבל זה כל מה שיש בו באמת.
האיטלקי אמרו לי שהוא סבבה. הייתי הולך על הצרפתי/איטלקי/מזרחי בפעם הראשונה. כל פעם שאתה בא פשוט תנסה אחד אחר :D

עריכה:
ראיתי מה הרגע כתבת. לא! פשוט לא! אתה לא הולך ליומנגס ולוקח את הרגיל!!! לא!!!!

• פותח/ת השרשור
MAN UP וקח 440. לא הולכים ליומנגס בלי לפחות 440, רצוי 660.
אני לא יודע באמת על האיטלקי כי אני אוכל כשר אבל אני יכול להגיד לך שלא משנה איזה המבורגר תיקח אתה תהנה. פשוט כולם טובים! למרות שאני לא מכיר מישהו שניסה את האוסטרי אז לא ערב עליו. מהכשרים הכי אהבתי את המזרחי והצרפתי. הפיני מתוק- זה פחות טעם של המבורגר, המקסיקני חריף אבל זה כל מה שיש בו באמת.
האיטלקי אמרו לי שהוא סבבה. הייתי הולך על הצרפתי/איטלקי/מזרחי בפעם הראשונה. כל פעם שאתה בא פשוט תנסה אחד אחר :D

עריכה:
ראיתי מה הרגע כתבת. לא! פשוט לא! אתה לא הולך ליומנגס ולוקח את הרגיל!!! לא!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה MAN UP 220 זה המקס אני חושב .. או בלחץ 300 אבל 440 זה כבר רמה אחרת ..
אני חושב שאני יצליח לארגן שאני יקח איטלקי,אמא צרפתי ואבא מזרחי ואז אני יטעם מהכול ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה MAN UP 220 זה המקס אני חושב .. או בלחץ 300 אבל 440 זה כבר רמה אחרת ..
אני חושב שאני יצליח לארגן שאני יקח איטלקי,אמא צרפתי ואבא מזרחי ואז אני יטעם מהכול ..
בתיאבון 😃 ואיפה אתה גר? אם אתה גר רחוק לא ממליץ לבוא. יהיה לך קשה לבוא שוב וזה יבאס אותך רצח חחח... חיים שלי יומנגס, כמות הכסף שהוצאתי במסעדה הזאת זה הזוי חחח

בתיאבון 😃 ואיפה אתה גר? אם אתה גר רחוק לא ממליץ לבוא. יהיה לך קשה לבוא שוב וזה יבאס אותך רצח חחח... חיים שלי יומנגס, כמות הכסף שהוצאתי במסעדה הזאת זה הזוי חחח
תגיד מה השיא של יומנגוס? אני כל פעם רואה משהו אחר..

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח תודה 😃
אני גר בערך 50 דקות-שעה נסיעה ..
תגיד מה השיא של יומנגוס? אני כל פעם רואה משהו אחר..
1.8 קילו בשר+35 תוספות+350 גרם צ'יפס+מילקשייק+שעה הגבלת זמן=בנאדם רעב ..
ו200 שקל אם אתה לא מצליח לגמור ..

220 זה כלום, הייתי אוכל הרבה פעמים את ה טירקס של בלאק וגם אחרי זה הייתי נשאר רעב לפעמים. אל תפחד, 440 רק נשמע הרבה (או שלא) אבל אם אתה רגיל לאכול הרבה, זאת המנה בשבילך.

• פותח/ת השרשור
220 זה כלום, הייתי אוכל הרבה פעמים את ה טירקס של בלאק וגם אחרי זה הייתי נשאר רעב לפעמים. אל תפחד, 440 רק נשמע הרבה (או שלא) אבל אם אתה רגיל לאכול הרבה, זאת המנה בשבילך.
חחחחח זה הבעיה,שאני לא בטוח כמה אני רגיל לאכול הרבה ..
מצד אחד 220 פעם היה המקס שלי,מצד שני זה היה לפני 10 חודשים בערך .. וגם עכשיו אני הייתי בתקופה ארוכה של חיטוב .. אז ישמצב אני יצליח להכניס יותר ..
נראה באותו יום כמה אני להוט לאכול .. כי כמו שאמרו פה עדיף לסיים שבע עם טיפה תחושה של עוד מאשר בלי חשק לנשום ..

זה האתגר, אני מדבר על השיא.

השיא זה 1.4 קילו בשר במקום 1.8 לפי מה שאני יודע ..
השיא הוא 1.6 קילו. כל פעם זה פשוט תוספת של עוד 200 גרם קציצה
מצד אחד 220 פעם היה המקס שלי,מצד שני זה היה לפני 10 חודשים בערך .. וגם עכשיו אני הייתי בתקופה ארוכה של חיטוב .. אז ישמצב אני יצליח להכניס יותר ..
נראה באותו יום כמה אני להוט לאכול .. כי כמו שאמרו פה עדיף לסיים שבע עם טיפה תחושה של עוד מאשר בלי חשק לנשום ..
לא מסכים איתם. באתי פעם אחת אכלתי 660 מזרחי. אחרי זה עוד 220 מקסיקני. הייתי מפוצץ גמור אבל מאושר 😃

השיא הוא 1.6 קילו. כל פעם זה פשוט תוספת של עוד 200 גרם קציצה
לא מסכים איתם. באתי פעם אחת אכלתי 660 מזרחי. אחרי זה עוד 220 מקסיקני. הייתי מפוצץ גמור אבל מאושר 😃
יש פה כמעט 900 גרם חחחח. ניסית פעם תאתגר של בלאק?

קח 440, מקסימום אל תאכל הכול. זה עדיף על 220 ולהישאר רעב( ולדעתי אתה תהיה רעב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית