הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

• פותח/ת השרשור
קח 440, מקסימום אל תאכל הכול. זה עדיף על 220 ולהישאר רעב( ולדעתי אתה תהיה רעב)
תאמת צודק .. עוד 20-30 שקל לא יעשו לי כלום .. במיוחד שאני בא להתפרק אחרי תקופה כלכך ארוכה שלא נגעתי ..

כמו שאמרו אתה יכול לקנות את ה660 ולחלק בין שניים, 330 זה בהחלט מנה מכובדת.
ולגבי האתגר של בלאק, קילו המבוגרגר 😛

כמו שאמרו אתה יכול לקנות את ה660 ולחלק בין שניים, 330 זה בהחלט מנה מכובדת.
ולגבי האתגר של בלאק, קילו המבוגרגר 😛
כמה הוא עולה והאם משיגים משהו אם מצליחים אותו? צריך גם לאכול איתו צ'יפס? תוספות? משהו כזה?

כמה הוא עולה והאם משיגים משהו אם מצליחים אותו? צריך גם לאכול איתו צ'יפס? תוספות? משהו כזה?
את האמת, אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר. בלאק השיקה מהודרה של קילו ומשהוא של המבורגר, אני חושב בלי תוספות. זאת לא הייתה תחרות, אלא רק תפריט זמני (אני חושב)

בלבלתם אותי כבר, אז מה עדיף ? המבורגר רגיל או המבורגר מזרחי ?

• פותח/ת השרשור
זה ההמבורגר היחיד שם שהמחיר שלו עוד איכשהו נסבל, וגם זה רק אם אתה לוקח את ה-660. טוב שלא הגזימו 100 שקל ל-440 גר'?!
תפתח עיניים בבלאק וBBB וכדומה .. אני בטוח שתגיע לאותו מחיר ..100 שקל זה אחלה מחיר להמבורגר 440+צ'יפס

אכלתי אצלם כמה פעמים ולדעתי הם לא כל כך טעימים והם גם לא יודעים איך להכין בייקון ותוספות אחרות כמו שאני אוהב שלא לדבר על זה שהם סתם יקרים מידי ובשעות הנוחות יש שם עומס מטורף וצריך לחכות חצי שעה\שעה בתור עם מלא ילדים מעצבנים.

אני במקומך הייתי ממשיך עוד צפונה לרמת ישי קונה בקצביה של לימוזין המבורגרים ומכין על האש עם החברים. גם עם הדלק זה עדיין ישתלם לך וההמבורגרים שלהם ממש טעימים.

זה ההמבורגר היחיד שם שהמחיר שלו עוד איכשהו נסבל, וגם זה רק אם אתה לוקח את ה-660. טוב שלא הגזימו 100 שקל ל-440 גר'?!
לך לכל הבורגוס וכו' אתה תקבל שם המבורגר באיכות פחות טובה 300 גרם ב60 שקל. צ'יפס גדול עוד 25. ביומנגס אל תשכח מה שמים לך בהמבורגר. כבד אווז עם שמן פטריות כמהין לא עולה כמו בקר טחון... (דוגמא).
אל תיקח את הרגיל. תאמין לי שלא תתחרט

• פותח/ת השרשור
לך לכל הבורגוס וכו' אתה תקבל שם המבורגר באיכות פחות טובה 300 גרם ב60 שקל. צ'יפס גדול עוד 25. ביומנגס אל תשכח מה שמים לך בהמבורגר. כבד אווז עם שמן פטריות כמהין לא עולה כמו בקר טחון... (דוגמא).
אל תיקח את הרגיל. תאמין לי שלא תתחרט
בבלאק הטי רקס 79
ציפס עוד 17
לא הגענו לאותו מחיר? יקרים הם לא
ועם דברים בנוסף כמו שהרצל אמר .. לא נטו בשר

המקומות האלה יקרים רצח, זה באמת שווה את המחיר?
לדוגמה בבר בורגרס בתל אביב 300 גרם המבורגר עולה 34 ש''ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית