הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

פאק , ולחשוב שהתלהבתי מההמבורגר של מוזס (300G) ב60 ש''ח 😣
אפשר לאכול 4 ביחד את האתגר? חחחחחח יצא 200 שקל לכל המשפחה לארוחה מפוצצת
לא יודע...לצערי בזמן האחרון התאבון שלי ירד בחצי (תאבון של בן אדם נורמאלי) אבל שהוא יחזור אני הולך לקבוע את השיא החדש שלהם .

יש בחיפה 300 גר'(נראה לי כי זה 3 חתיכות בשר שכאלה) בשר מיצי ב20 שקל למי שרוצה!
חח

נכנסתי לאתר שלהם וההמבורגרים באים במחירים מצויינים!
מעניין מתי יצא לי לנסוע למקום כזה חח

לך לכל הבורגוס וכו' אתה תקבל שם המבורגר באיכות פחות טובה 300 גרם ב60 שקל. צ'יפס גדול עוד 25. ביומנגס אל תשכח מה שמים לך בהמבורגר. כבד אווז עם שמן פטריות כמהין לא עולה כמו בקר טחון... (דוגמא).
אל תיקח את הרגיל. תאמין לי שלא תתחרט

רק ש"כל הבורגוס וכו'" נמצאים בעיר ובמקומות בילוי ואני יכול לאכול בהם מתי שבא לי, בעוד שיומנגס זרוקים באיזו צומת שקר. ואם כבר העלית את זה, אז גם במקומות האלה אני לא ממש אוכל חוץ מ-BBB כשיש שם 1+1 ואם כן אז אני בטח שלא מזמין צ'יפס אם המחיר שלו עולה על 10 ש"ח.

רק ש"כל הבורגוס וכו'" נמצאים בעיר ובמקומות בילוי ואני יכול לאכול בהם מתי שבא לי, בעוד שיומנגס זרוקים באיזו צומת שקר. ואם כבר העלית את זה, אז גם במקומות האלה אני לא ממש אוכל חוץ מ-BBB כשיש שם 1+1 ואם כן אז אני בטח שלא מזמין צ'יפס אם המחיר שלו עולה על 10 ש"ח.
אז אל תלך ליומנגס... מה אתה רוצה? הרגע חזרתי מיומנגס, אכלתי 440 צרפתי עם ביצת עין ופטריות בשום ויין. פינוקקקק. עד שאתה לא אוכל את זה אתה לא מבין על מה מדובר. קח את ההמבורגרים של בורגוס וכל אלה, תכפיל את הטעם פי 10 ותקבל יומנגס. זה פשוט רמה אחרת. אבל אם אתה כל כך לא רוצה לא צריך.

אז אל תלך ליומנגס... מה אתה רוצה? הרגע חזרתי מיומנגס, אכלתי 440 צרפתי עם ביצת עין ופטריות בשום ויין. פינוקקקק. עד שאתה לא אוכל את זה אתה לא מבין על מה מדובר. קח את ההמבורגרים של בורגוס וכל אלה, תכפיל את הטעם פי 10 ותקבל יומנגס. זה פשוט רמה אחרת. אבל אם אתה כל כך לא רוצה לא צריך.

הרסת אותי עם התשובה הזאת, כבר הגעתי לדרגת חרמנות על היומנגס חחחחח

• פותח/ת השרשור
הרסת אותי עם התשובה הזאת, כבר הגעתי לדרגת חרמנות על היומנגס חחחחח
הרגע הזה שיומנגס בא אחרי הטיול השנתי
ובמקום להתלהב מהטיול שנתי אתה חולם רק על יומנגס .. 3 days out

אה לא צריך?! איזו הקלה הייתי בטוח שצריך.

יצא לי לאכול שם לצערי רק פעם אחת. אכלתי את הצרפתי והוא היה מעולה. קיבלתי חוות דעת חיוביות גם על המקסיקני שהיה מעולה והאיטלקי.
לגבי הפיני היו חוות דעת מעורבות אף אחד לא אמר שהיה מדהים.

ממליץ בחום לקחת גבינה מיוחדת, אני לקחתי בלו בוואריה (חצי כחולה) והיה מעולה, וגם גבינת עיזים לטעמי שילוב מנצח.

לגבי האוסטרי שמעתי דעות לכאן ולכאן אבל סה"כ חיובי. לי אישית בראש לא מסתדר בשר לבן בתור המבורגר אבל תמיד יש הפתעות.

• פותח/ת השרשור
יצא לי לאכול שם לצערי רק פעם אחת. אכלתי את הצרפתי והוא היה מעולה. קיבלתי חוות דעת חיוביות גם על המקסיקני שהיה מעולה והאיטלקי.
לגבי הפיני היו חוות דעת מעורבות אף אחד לא אמר שהיה מדהים.

ממליץ בחום לקחת גבינה מיוחדת, אני לקחתי בלו בוואריה (חצי כחולה) והיה מעולה, וגם גבינת עיזים לטעמי שילוב מנצח.

לגבי האוסטרי שמעתי דעות לכאן ולכאן אבל סה"כ חיובי. לי אישית בראש לא מסתדר בשר לבן בתור המבורגר אבל תמיד יש הפתעות.
החלטתי כבר על 220 איטלקי
התוספות כנראה יהיו בייקון וטבעות בצל
או בייקון ואחת הגבינות
או בייקון וביצת עין ..
מישו פה התנסה עם השילובים האלה? ועוד המלצות על גבינות בבקשה חוץ מהבלו בוואריה .. תודה 😃

הדלקתם אותי על ההמבורגר המזרחי אז נלך עליו ביום שבת.

אכלתי היום 440 מקסיקני עם בייקון ואולד אמסטרדם (גבינה) בעיה שיש הרבה בשר התוספות לא מורגשות בכלל שכחתי שלקחתי חמאת שום. ממליץ בחום על בלו בוואריה דומיננטית יותר ומורגשת. המקסיקני ממש ממש טעים בשר מעולה. שני החברים אכלו 660 צרפתי עם סנט מור ובייקון היו מבסוטים גם הם.

• פותח/ת השרשור
אכלתי היום 440 מקסיקני עם בייקון ואולד אמסטרדם (גבינה) בעיה שיש הרבה בשר התוספות לא מורגשות בכלל שכחתי שלקחתי חמאת שום. ממליץ בחום על בלו בוואריה דומיננטית יותר ומורגשת. המקסיקני ממש ממש טעים בשר מעולה. שני החברים אכלו 660 צרפתי עם סנט מור ובייקון היו מבסוטים גם הם.
פייי אתה רעב ..
אתמול אכלתי 220 איטלקי עם גבינת צ'דר מיושנת ..
זה היה אחרי המנת התחלה של הטבעות בצל(מנה מעולה) ופשוט יצאתי משם מפוצץ ברמות חחח

יום שבת בצהריים אני שם, לא יכול לחכות.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית