הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בתור עוזר נהג משאית בקוקה קולה, חוות דעת?

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
קיבלתי הצעה לעבוד בתור עוזר נהג משאית בקוקה קולה,
התפקיד הוא לפרוק סחורה מהמשאית ולסדר את כל הבקבוקים איפה שהלקוח מבקש, איך שהבנתי זאת עבודה מאוד קשה פיזית.
שלושה חודשים ראשונים משלמים מינימום, ואחרי זה משלמים 5000 ברוטו + 1000 או יותר עמלה על הסחורה שפרקתי,
וגם יש כל מני הטבות כמו בקבוקי שתיה חינם, חדר אוכל חינם, והנחות על מוצרי חלב.. 😛
העבודה היא 5 פעמים בשבוע, כל יום 10 שעות, בקיץ מגיע גם ל12 שעות..

מה שבאתי לשאול זה האם מישהו כאן עובד\עבד בזה או מכיר מישהו ויכול לספר לי קצת על העבודה, עד כמה היא באמת קשה, והאם שווה את הכסף בכלל..?
חשוב לציין שאני בן 18 ועבדתי רק מלצרות חח

אני הייתי לוקח את ההצעה רק בגלל קולה חינם.ואחרי כל פריקה לשתות קולה קרה היה מפצה על זה.
רציני

אני חושב שבשביל בן 18 שקשה לי להאמין שימצא עבודה יותר טובה עם תנאים טובים כמו אלו זו אחלה עבודה.

מה רע במלצרות?
אני קצת יותר מבוגר (26) ואני רואה אנשים סביבי בכל מיני עבודות שנחשבות סבבה, אבל בתור ברמן / מלצר אתה תרוויח משמעותית יותר מכל עבודה אחרת בגילך...

מה רע במלצרות?
אני קצת יותר מבוגר (26) ואני רואה אנשים סביבי בכל מיני עבודות שנחשבות סבבה, אבל בתור ברמן / מלצר אתה תרוויח משמעותית יותר מכל עבודה אחרת בגילך...
+1
להיות מלצר במסעדה רצינית= הרבה הרבה כסף

יש לי בזה קצת ניסיון כי עבדתי חודש בחופש ביקבי ברקן והייתי מידי פעם יוצא לעזור לפרק סחורה

בכללי זה עבודה "כיפית" אתה נוסע כל היום תחת מזגן..שירים וכו עד שמגיע הרגע של הפריקה לפעמיים היא קלה ולפעמיים היא מאוד מאוד קשה תלוי כמה הם הזמינו ארגזים

לא יודע איך זה לעבוד בקולה כי יש להם פי מיליון יותר ביקוש מבקבוקי יין אז אני בטוח שיהיה קשה אבל מיתרגלים

ואם זה שווה או לא זה לא ממש משנה כל עוד ישך עבודה וישך כסף לעצמך אז למה לא גם ככה אין לך משפחה ומשכנתה לשלם

נשמע נורא, מילא אם השכר היה איזה 7-8 אלף לגיל 18 אפשר עוד היה לחשוב על זה. לא חסר דברים יותר טובים.

• פותח/ת השרשור
הבעיה במלצרות זה שכל המסעדות\ברים\בתי קפה באזור שלי רוצים מלצרים רק מגיל 20, ובשביל להיות ברמן בכלל צריך תעודה עד כמה שאני יודע..
ואולמות ארועים מתחילים לשגע אותי חח אני לא בן אדם שמסתדר עם לחץ בזמנים ועוד כשכל דקה מבקשים ממך לרוץ לבר להביא וודקה רדבול
הציעו לי גם לעבוד בתור מאבטח במועדונים,27 שקל לשעה.. זה שכר סביר לאבטחה?

אחחחח ישראלים יעשו הכל למען כסף לוקחים ילדים משלמים להם שקל וחצי על לקרוע את הגב... איפה שאני גר היית ככל הנראה מקבל על העבודה הזאת יותר מ80 שקל לשעה.
מלצר הכי טוב בגילך. אם אתה עדיין בעניין של לשבור את הגב תהיה מוביל לפחות תעשה כפול

• פותח/ת השרשור
אחחחח ישראלים יעשו הכל למען כסף לוקחים ילדים משלמים להם שקל וחצי על לקרוע את הגב... איפה שאני גר היית ככל הנראה מקבל על העבודה הזאת יותר מ80 שקל לשעה.
מלצר הכי טוב בגילך. אם אתה עדיין בעניין של לשבור את הגב תהיה מוביל לפחות תעשה כפול
חח איפה אתה גר?

יש לי בזה קצת ניסיון כי עבדתי חודש בחופש ביקבי ברקן והייתי מידי פעם יוצא לעזור לפרק סחורה
בכללי זה עבודה "כיפית" אתה נוסע כל היום תחת מזגן..שירים וכו עד שמגיע הרגע של הפריקה לפעמיים היא קלה ולפעמיים היא מאוד מאוד קשה תלוי כמה הם הזמינו ארגזים
לא יודע איך זה לעבוד בקולה כי יש להם פי מיליון יותר ביקוש מבקבוקי יין אז אני בטוח שיהיה קשה אבל מיתרגלים
ואם זה שווה או לא זה לא ממש משנה כל עוד ישך עבודה וישך כסף לעצמך אז למה לא גם ככה אין לך משפחה ומשכנתה לשלם

+1
עבדתי בתור עוזר נהג של חברת ממתקים.. אמנם לא כל המוצרים כבדים (תתפלאו כמה שוקולד יכול להיות כבד..)אבל מבין פחות או יותר את הפרוצדורה.. בכל מקרה עבודה סבבה יש פעמים שקשה יותר יש פחות. אני הייתי מתעפץ הרבה כי השעות ארוכות וקמים מוקדם אבל קצת קפה ושינה טובה יכולים לעזור מאוד.
הכסף ממש שווה במיוחד שזה 10 שעות אתה תעשה שעות נוספות זה שווה למרות שגם במלצרות יש כסף ממש טוב והעבודה לא כזאת קשה (אני פשוט לא סובל מלצרות).
קיצור חפרתי מקווה שהבנת אם תרצה לדעת עוד משהו תשאל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית