הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בתור עוזר נהג משאית בקוקה קולה, חוות דעת?

צריך להפסיק להיות סנובים ופחדנים ולהתחיל למלצר / לברמן. אף אחד לא מלצר "טבעי" זה לא הכי קל בהתחלה לשרת אנשים ולרוץ אחריהם אבל מה לעשות זה שווה את הכסף ובונה תקשורת עם לקוחות לעתיד ולחיים. מדריך חדר כושר בתיאוריה מקצוע הרבה יותר "יוקרתי" ומקצועי אבל תגיד למלצר / ברמן להיות מדריך בשביל השכר שהם מקבלים הם יצחקו. אצלינו (זאפה הרצליה) זה מקום שלא עושים בו כסף וואו אלא סבבה ואנשים יותר באים בשביל האווירה (הופעות) והמשמרות לא קשות, יש השלמה ל35 לשעה שרוב הפעמים אין צורך בזה בכלל...

הבעיה במלצרות זה שכל המסעדות\ברים\בתי קפה באזור שלי רוצים מלצרים רק מגיל 20, ובשביל להיות ברמן בכלל צריך תעודה עד כמה שאני יודע..
ואולמות ארועים מתחילים לשגע אותי חח אני לא בן אדם שמסתדר עם לחץ בזמנים ועוד כשכל דקה מבקשים ממך לרוץ לבר להביא וודקה רדבול
הציעו לי גם לעבוד בתור מאבטח במועדונים,27 שקל לשעה.. זה שכר סביר לאבטחה?

מגיל 20?!
טוב אני לא יודעת איפה אתה גר ואיך זה מתנהל, אבל פה בירושלים חופשי יש ילדים בני 16 אפילו שממלצרים..

• פותח/ת השרשור
mastersplittet שיניתה את דעתי חח
swrawberry אני גר בראשון לציון, וגם פה יש בני 16 שממלצרים אבל באולמות ארועים, במסעדות כולם אמרו לי שהם מקבלים רק מגיל 20

שמעתי שהאוכל בקוקה קולה אחד הטובים חח.
בכללי מה יש לך להפסיד,תעבוד כמה חודשים תראה מי מו מה אם לא מתאים לך אז תחתוך.

תברח כמו מאש!
עבדתי בכל סוגי העבודות, גם הפיזיות ביותר [מחסנאי, בנייה וכו' וכו'] וזו בהחלט העבודה הכי קשה שהייתה לי בחיים! שרדתי בסה"כ יום אחד שם וברחתי כאילו אין מחר. זו קריעת תחת!!!!!!! מהסוג שאתה לא מסוגל לדמיין לעצמך בכלל.. אתה תזיע כמו מטורף וירד לך גשם מהפרצוף, ואם אתה חושב שיהיה לך כוח להתאמן אתה טועה - כי אתה תחזור הביתה ומיד תירדם עד שתתעורר לעוד משמרת. תברח ומהר.

למה לא למצר?
תמיד מחפשים עובדים, זה בשחור וזה זמין מיד(כסף בסוף משמרת ישר לידיים)
אני עובד במלצרות on & off כבר שלוש שנים, ועבדתי מבתי קפה ועד מסעדות רציניות, בכל מקרה, המשכורת ההתחלתית למלצר שעובד 8-10 שעות ביממה, יכול להיות מ5-7.5 אלף, וזה מאוד מכובד, בעיקר בגלל שזה לא ממש דורש הרבה פיזיות אלא תיאום הגשת אוכל למספר שולחנות, וכן, יש פה צורך להוריד מהאגו האישי ולזכור, אתה לא משרת, אתה נותן שירות ;).
למצא עבודה, ועוד בראשון זו לא משימה קשה במיוחד, יש לך הרבה מאוד מסעדות ובתי קפה איכותיים פחות ואיכותיים יותר, רק תבחר. ממליץ לך "להשתפשף" במקום פשוט, חודש חודשיים להתרגל לאופי העבודה ואז לעבור למקום יותר רציני, אחרי שיש לך קצת נסיון עם המגש, הגשת שתייה ואוכל, ולהתחיל להרוויח בהתאם.

תבין, זו מת' פשוטה. שולחן של שניים ששותים קפה ב14 שקלים כל אחד וקינוח ב36, לפי המקובל ישאירו לך 6.4 שקלים, בדרך כלל זה סביב ה10-20(אף אחד לא משאיר 5 שקל טיפ). תכפיל ב5-8 שולחנות ועשית כבר את ה80-120 שקל.
תלך למסעדה, כל אחד יאכל מנה(סביב ה60-100 שקל) ישתה שתייה(בממוצע נגיד 15 שקל) אתה מגיע ל80-120 שקל לאדם, זאת אומרת 8-12 שקל טיפ פר אדם(ארבעה סועדים? 24-48 שקל טיפ, לשולחן).
זה כל ההבדל בין בית קפה למסעדה, מעבר לדרישה שלך להיות יותר "מקצועי".

לא הייתי לוקח את העבודה הזו שהציעו לך, לפי איך שהבחורים של קוקה קולה נראים כשהם באים עם הסחורה, הם מעוניינים רק לישון ולא לסחוב 10-12 קרטונים של בקבוקים, וזו רק מסעדה אחת, מתוך עשרות אם לא מאות.

בקשר לאימונים, אולי הרגליים ייפגעו מעט מכל ההליכה במסעדה אבל תוכל בעזרת קצת יצירתיות להתגבר על כל המכשולים ולהמשיך בדרכך בתחביב הנ"ל, תוך כדי פרנסה הולמת לגילך.

חשוב לציין חסרון אחד בברמן/מלצר - לרוב לא מחפשים למשרה מלאה אלא לפחות משמרות בשבוע ופחות שעות פר משמרת. כלומר יהיה קשה לעבוד הרבה שעות בחודש, יכולים להיות מצבים שמביאים אותך למשמרות של 3-4 שעות וכו'. אבל זה לא בכל מקום.

• פותח/ת השרשור
וואלה מזל ששאלתי פה.. אחרת הייתי עכשיו סוחב חביות בירה בשביל מינימום חח
אם מישהו מכיר מקום טוב למלצר בו ומקבלים מגיל 18 אשמח לשמוע עליו

לך ליס פלאנט תעבוד שם בתור סדרן מנסיון אני אומר לך עבודה בת זונה כל היום רואה סרטים ויושב על כסא מרופד,
תמיד צריך שם עובדים, ואפשר לשלב עוד עבודה עם העבודה הזאת כי זאת עבודה נוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית