הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה נעליים להרמת משקולות

האריה הבית״רי

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
16
142
4
שם המוצר : מחפש נעליים טובות להרמת משקולות מידה 43
מחיר : אין
מקום מגורים : קריות
נייד: יכול להגיע עד לחיפה , עכו נהריה ובכללי כל אזור שקרוב
ואני נמצא גם הרבה בירושלים
משלוחים: לא
יצירת קשר : 0502473589
אמצעי תשלום : מזומן

אני מוכר אדידס אדיפאוור מידה 42.5 [זה כמו 43, אני מידה 43 והן באות בול עליי] ב-900 ש"ח. אלה הנעליים הכי טובות כיום להרמת משקולות.
במצב חדש לחלוטין, השתמשתי בהן פחות מ-5 פעמים. אם אתה משלם על משלוח אז אני אפילו אעשה לך ב-800. לא תוכל להשיג בזול יותר כי המשלוחים מחו"ל מאוד יקרים ויש מכס [אני שילמתי 1100 כולל משלוח].

• פותח/ת השרשור
אני מוכר אדידס אדיפאוור מידה 42.5 [זה כמו 43, אני מידה 43 והן באות בול עליי] ב-900 ש"ח. אלה הנעליים הכי טובות כיום להרמת משקולות.
במצב חדש לחלוטין, השתמשתי בהן פחות מ-5 פעמים. אם אתה משלם על משלוח אז אני אפילו אעשה לך ב-800. לא תוכל להשיג בזול יותר כי המשלוחים מחו"ל מאוד יקרים ויש מכס [אני שילמתי 1100 כולל משלוח].
תודה גבר אבל אני מחפש נעליים במחיר של 500-600

תודה גבר אבל אני מחפש נעליים במחיר של 500-600
לפי מה שהבנתי מאחרים, נעליים בתקציב הזה לא מחזיקות יותר משנתיים-שלוש.
האדידס אדיפאוור יחזיקו לך לעוד הרבה שנים.. יש משפט שאומר "קמצנים משלמים פעמיים" - בפעם הראשונה ישלמו זול, ואז כשיהרס להם ישלמו יקר. אם אתה במילא מחפש נעליים במחיר של 600 ש"ח, תשקיע עוד 200 ש"ח ויהיה לך ראש שקט גם מבחינת איכות הנעל וגם מהבחינה שתדע שזה ילך איתך לעוד הרבה שנים.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי מאחרים, נעליים בתקציב הזה לא מחזיקות יותר משנתיים-שלוש.
האדידס אדיפאוור יחזיקו לך לעוד הרבה שנים.. יש משפט שאומר "קמצנים משלמים פעמיים" - בפעם הראשונה ישלמו זול, ואז כשיהרס להם ישלמו יקר. אם אתה במילא מחפש נעליים במחיר של 600 ש"ח, תשקיע עוד 200 ש"ח ויהיה לך ראש שקט גם מבחינת איכות הנעל וגם מהבחינה שתדע שזה ילך איתך לעוד הרבה שנים.
נתחיל מזה ש 600 זה ממש לא מחיר נמוך לנעל ובטח שאני לא מתקמצן פשוט אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם על נעל 800

נתחיל מזה ש 600 זה ממש לא מחיר נמוך לנעל ובטח שאני לא מתקמצן פשוט אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם על נעל 800
אני יכול לצאת איתך הכי גבר שבעולם ולמכור לך אותה ב-700.. תתאמץ להשיג 100 ש"ח ותפרגן לעצמך בנעל בת זונה שתלך איתך לעוד המון שנים.

Back
למעלה תחתית