הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hcg ויעוץ לגבי מינונים

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
hcg תוך כדי סייקל ראשון של אנטט הבנתי שהמינון אמור להיות כזה :
Hcg 100ui ED 2-10
אבל מי שמוכר לי אמר לי שהכי קצת זה 1000 אז איך בדיוק עושים את זה ובנוסף האם זה המינון הנכון ?
ועוד שאלה אחת מכל מה שהבנתי בסייקל ראשון אני צריך
Test ent 500EW 1-10
שזה אומר שעל שבוע שתי זריקות
של 250 אבל קראתי באיזה מאמר פה שיש שתי שיטות להזריק אחת במעוין והשנייה בפרמידה אבל אצלי זה כל הזמן אותו הדבר אז מה פספסתי פה ?

Hcg לוקחים 1000 ומעלה . לא 100
אגב אם אני לא טועה זה מגיע באמפולה של 3000-5000 ומחלקים פשוט למנות.. פשוט התבלבלת בין 100 ל 1000

1000 iu כל יום ? ממש לא
יש אמפולות שמגיעות ב 2000iu ו 5000iu
המינון הוא כמו שרשום בפוסט :
500iu בשבוע או שיותר מומלץ לחלק לפעמיים בשבוע שני 250iu חמישי 250iu (לא משנה הסדר של הימים , סתם נתתי דוגמא)

• פותח/ת השרשור
1000 iu כל יום ? ממש לא
יש אמפולות שמגיעות ב 2000iu ו 5000iu
המינון הוא כמו שרשום בפוסט :
500iu בשבוע או שיותר מומלץ לחלק לפעמיים בשבוע שני 250iu חמישי 250iu (לא משנה הסדר של הימים , סתם נתתי דוגמא)
אני ראיתי בנעוץ שצריך להזריק כל יום 100ui 7 פעמים בשבוע אז מה יותר טוב ?
ובנוסף אם אפשר לענות לי לשאלות הקודמות אשמח

אני ראיתי בנעוץ שצריך להזריק כל יום 100ui 7 פעמים בשבוע אז מה יותר טוב ?
ובנוסף אם אפשר לענות לי לשאלות הקודמות אשמח
אחי אתה לא צריך לתת כל יום מספיק פעמיים בשבוע אני זוכר איפה שהוא שקראתי שזמן החיים של פרגניל הוא 3.5 יום בערך ומשה ענה לך תן פעמיים בשבוע טסט 500 מג מחולק 250x250 בלי להתעסק עם פירמידות וכו ..

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/1392/hcg-בזמן-הסייקל-ולא-בזמן-ה-pct/
פה קראתי את זה אתם יכולים לראות את זה בסוף במסקנות,
ומה לגבי הקטע שהרבה אומרים שזה הכי קצת 1000 אני לא יודע בדיוק איך עושים את זה מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט אבל באותה הנשימה גם מפורט על סוג המזרק שצריך ואיך בדיוק אני מערבב את העניינים הבנתי שזה אבקה עם מים לא יודע מה .... כדי שיצא לי 250ui תודה רבה על העזרה !!!

http://www.kilogram.co.il/1392/hcg-בזמן-הסייקל-ולא-בזמן-ה-pct/
פה קראתי את זה אתם יכולים לראות את זה בסוף במסקנות,
ומה לגבי הקטע שהרבה אומרים שזה הכי קצת 1000 אני לא יודע בדיוק איך עושים את זה מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט אבל באותה הנשימה גם מפורט על סוג המזרק שצריך ואיך בדיוק אני מערבב את העניינים הבנתי שזה אבקה עם מים לא יודע מה .... כדי שיצא לי 250ui תודה רבה על העזרה !!!
תודה, תוקן.
אפשר 1000IU אבל זה מינון יחסית גבוה שיכול, פוטנציאלית, להעלות את רמות ה E2 בדם ולכן זה לא מומלץ. 500IU יספיק לרוב האנשים פעם בשבוע או מחולק ל-2 זריקות (עדיף לחלק כי זמן מחצית החיים של hCG הוא יום וחצי לכל היותר). יש גם ויכוח איפה להזריק, בשומן או בשריר - יש הטוענים שבשריר הספיגה איטית יותר.
אתה מקבל את ה hCG בתור אבקה. אתה אמור לקבל גם עם האבקה מים בקטריוסטטים. אם לא, רכוש מים בנפרד. אתה שואב את המים מהויאל ושוטף את קירות הויאל של ה hCG עם המים כשבכל הזמן הזה אתה מסובב את הויאל של ה hCG (אני חושב שזה לא כזה חשוב, אבל זו ההמלצה בגדול). לאחר מכן אתה מערבב את הויאל של ה hCG עם המים בתנועה סיבובית עם הידיים (אל תנער את זה כמו בקבוק קולה, זה לא יעיל). התנועה הסיבובית דומה לתנועה שאנשים עושים עם הידיים כשקר להם (חיכוך 2 הידיים בו זמנית כאשר הויאל באמצע).
ככל שתשים יותר מים בויאל עם האבקה של ה hCG, כך המינון שלך ישתנה בהתאם לכל זריקה.

אם אתה שם 10cc (או 10ml) מים לתוך ויאל של 5000IU hCG, כל 1ml במזרק יהיה שווה ל-500IU. אם תשים 20ml מים בתוך ויאל של 5000IU אז כל 1ml במזרק יהיה שווה ל-250IU hCG וכן הלאה.
אם אתה משתמש במזרקים של 1ml אז אפשר להתעסק עם מעט מים במזרק (נניח לשים 5-10ml מים ל-5000IU של hCG).
אם אתה משתמש במזרקי אינסולין של 3ml, אז תצטרך לערבב עם יותר מים כדי לראות משהו בכלל במזרק.
לסיכום, אתה צריך מזרק/מחט אינסולין להזריק את ה hCG (בד״כ מחט 30 או 31), מים בקטריוסטטים והאבקה של ה hCG. אתה יכול להשתמש במחט יותר גדולה/מזרק יותר גדול כדי לשאוב את המים ולהכניס אותם לויאל של ה hCG, זה לא כזה משנה (אם כי מזרק גדול מידי יכול לעשות חור גדול מידי בויאל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית