הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Muffin Tops

noa_ss

משתמש מתחיל
18
9
נק' מוניטין:
34
18
9
אין לי עודף משקל מטורף, האמת שאני די רזה ותמיד הייתי סקיני פאט
לפני שנה וחצי בערך התחלתי להתאמן באופן סדיר בפעם הראשונה בחיי באימוני כח ואירובי והתאהבתי, מאז צברתי מסת שריר והורדתי מעט רקמות שומן, אבל את אלה שב"צדדים" קצת קשה לי להוריד ואני מפחדת לאבד את השריר שצברתי בדם ויזע בפעילות אירובית אינטנסיבית\מאזן קלורי שלילי ולא מבוקר.
אני מכירה את המאמר בפורטל על החיטוב, אבל אני שוקלת 53 בגובה של 169 ו(המד אחוזי שומן החובבני הזה שעובד על זרם חשמלי טוען שיש לי בערך 15% שומן ). המאמר די כללי ולעודפי שומן גבוהים יותר, יש משהו לעשות בנידון?

דבר ראשון אל תאמיני למד משקל החובבני במכון כי יש לו סטיית תקן של 50-30% יש לך פורום שנקרא "תמונות חברי הפורום" תעלי שם תמונה ואנשים יגידו לך הרבה יותר מדויק מה האחוזי שומן שלך. מה שבטוח את לא 15 אחוז שומן(אם כן את אמורה להיות מאוד שרירית וצמיגים לא אמורים להיות לך)
דבר שני את רואה צמיגים כי לא העלת מסת שריר והאימון שאת מדברת עליו היה אימון חובבני. בשביל לעלות מסת שריר צריך להרים כבד ומספר חזרות נמוך. אני ממליץ לך לעשות אימון FBW (http://www.kilogram.co.il/570/)ולעלות עוד 6-7 קילו עם עלייה במסת שריר,ואז לחזור למשקל הקודם בעזרת אימון חיטוב שבסופו יהיה לך מסת שריר גבוהה ממה שהיה לך בעבר ואז את תראי שהצמיגים יהיו קטנים בצורה משמעותית.

לפי המשקל שלך נראה שהדרך הטובה ביותר שלך כרגע היא להעלות במסת השריר ולאחר מכן לחטב. זה קשה פסיכולוגית, אבל אפשר להתגבר על זה כי את בעצם צריכה להעלות במשקל למען מראה טוב יותר בסופו של דבר. מניסיון זה משתלם אבל לא נעים לכמה חודשים!

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אל תאמיני למד משקל החובבני במכון כי יש לו סטיית תקן של 50-30% יש לך פורום שנקרא "תמונות חברי הפורום" תעלי שם תמונה ואנשים יגידו לך הרבה יותר מדויק מה האחוזי שומן שלך. מה שבטוח את לא 15 אחוז שומן(אם כן את אמורה להיות מאוד שרירית וצמיגים לא אמורים להיות לך)
דבר שני את רואה צמיגים כי לא העלת מסת שריר והאימון שאת מדברת עליו היה אימון חובבני. בשביל לעלות מסת שריר צריך להרים כבד ומספר חזרות נמוך. אני ממליץ לך לעשות אימון FBW (http://www.kilogram.co.il/570/)ולעלות עוד 6-7 קילו עם עלייה במסת שריר,ואז לחזור למשקל הקודם בעזרת אימון חיטוב שבסופו יהיה לך מסת שריר גבוהה ממה שהיה לך בעבר ואז את תראי שהצמיגים יהיו קטנים בצורה משמעותית.

אממ.. אני חושבת שלא הבנת אותי נכון.. אבל תודה על התגובה 😃 ג
לפי המשקל שלך נראה שהדרך הטובה ביותר שלך כרגע היא להעלות במסת השריר ולאחר מכן לחטב. זה קשה פסיכולוגית, אבל אפשר להתגבר על זה כי את בעצם צריכה להעלות במשקל למען מראה טוב יותר בסופו של דבר. מניסיון זה משתלם אבל לא נעים לכמה חודשים!

גם אם אחטב אגיע בסופו של דבר לאותה הנקודה.... שלא מספיק טובה לי.העלתי תמונה לפורום התמונות למען חידוד השאלה, אבל תודה רבה 😃

אני חושבת שלא הבנת אותי נכון
העניין הוא שאצל נשים 15% שומן זה מאוד נמוך ואם זה היה המצב אצלך לא היו לך צמיגים (כהגדרתך).. ולכן לדעתי הוא התכוון.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאצל נשים 15% שומן זה מאוד נמוך ואם זה היה המצב אצלך לא היו לך צמיגים (כהגדרתך).. ולכן לדעתי הוא התכוון.

אם כך ההגדרות שלנו למאפין טופס שונות 😃

Back
למעלה תחתית