הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Black Friday on LiftingLarge.com

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
אני לאחרונה רוצה לקנות knee sleeves לוויטליפטינג.
רציתי את הרהבנד הכחול אבל עכשיו באתר ראיתי שיש כאלה גם של טיטאן מאותו החומר.
יש המלצות מה לקות?
מצטער שאני נדחף לאשכול אבל שווה לקנות בהנחה 😃

אני לאחרונה רוצה לקנות knee sleeves לוויטליפטינג.
רציתי את הרהבנד הכחול אבל עכשיו באתר ראיתי שיש כאלה גם של טיטאן מאותו החומר.
יש המלצות מה לקות?
מצטער שאני נדחף לאשכול אבל שווה לקנות בהנחה 😃

טיטאן יותר זול ולא נופל באיכות, רק שים לב שאתה לא קונה מידה קטנה כי בניגוד למתאמן כח(שרוצה אפילו מידה או שתיים פחות כדי שהSLEEVE יחזיק את הברך כמה שיותר) מתאמן וויטליפטינג רוצה שלא תפגע לו הניידות בברך אלא רק לקבל את האפקט של חימום ולחץ מינימלי(אז יש כאלה שאפילו קונים מידה יותר)
גם השרוול של RB עולה מרף 75 דולר ותצטרך להתעסק עם מכס וכו' בניגוד לשני

הייתי מתייעץ עם מישהו שיש את השרוול ועושה WL, לראות איזה מידה להזמין

יש שם רצועות לשורש כף היד במחיר טוב כולל משלוח?
אם מישהו שיוכל לומר לי אני אודה לו מאוד.
ביומיים הבאים יש 20 אחוז הנחה על כל האתר אם הבנתי נכון, הכל משתלם. הבעיה שמשלוח יצא לי 35 דולר אז אני מציע שנתארגן הרבה אנשים ונשלם ביחד על משלוח, אם זה יותר משתלם

יש פה מישהו למוכן לקחת על עצמו את עניין הרשימה בכדי שנחסוך במשלוח?
אני חלש באנגלית ככה שזה בעיה בשבילי לצערי.

זה לשורש כף היד?
מה המחיר שלהם לאחר ההנחה?

אני הזמנתי היום את הtitan, יוצא 20 דולר לרצועות לאחר הנחה ועוד 14.43 דולר משלוח לישראל שזה יוצא בסה"כ 125 שקל שזה בכלל לא נורא לרצועות כאלו שאמורות להחזיק כמה שנים

אני הזמנתי היום את הtitan, יוצא 20 דולר לרצועות לאחר הנחה ועוד 14.43 דולר משלוח לישראל שזה יוצא בסה"כ 125 שקל שזה בכלל לא נורא לרצועות כאלו שאמורות להחזיק כמה שנים
קיבלת את ההטבה של ה20 אחוז? כי זה לא מופיע לי בשלב שצריך להכניס פרטי כרטיס אשראי

קיבלת את ההטבה של ה20 אחוז? כי זה לא מופיע לי בשלב שצריך להכניס פרטי כרטיס אשראי

כן, אתה צריך להכניס את הקוד TURKEYDAY לפני שאתה בפרטי כרטיס אשראי, במסך של העגלת קניות
אגב אני לקחתי 18 אינץ' שזה מספיק לדעתי לWL (לאדע לגבי בנץ' וכדומה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית