עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחלוטין. היה בהן שימוש של 2-3 אימונים ותחרות אחת. נראות כאילו יצאו מהקופסא.חדשות?
מה סיבת המכירה אם אפשר לשאול? הרי אחלה נעלייםלחלוטין. היה בהן שימוש של 2-3 אימונים ותחרות אחת. נראות כאילו יצאו מהקופסא.
הרצפה המכון שלי היא מגומי לכן זה מבטל את האפקט של הסוליה הקשה, ואני מתחרה רק פעמיים בשנה כך שלא שווה להחזיק נעליים של 1000 ש"ח בשביל זה, צריך כסף. ואני אעלה אם אתה באמת רציני.מה סיבת המכירה אם אפשר לשאול? הרי אחלה נעליים
ואם אפשר תמונה בבקשה
אני רציני מאוד... אם לא אז לא הייתי מבקשה, אני רוצה ליראות בשביל שלא נתקדם סתם ואז יתבטל...הרצפה המכון שלי היא מגומי לכן זה מבטל את האפקט של הסוליה הקשה, ואני מתחרה רק פעמיים בשנה כך שלא שווה להחזיק נעליים של 1000 ש"ח בשביל זה, צריך כסף. ואני אעלה אם אתה באמת רציני.
אני באולסטאר מידה 42.5, והזמנתי את האדידס גם 42.5, וזה יושב עליי כמו שצריך ויש עוד ס"מ בערך של מקום שאני מפצה עליו כשאני מהדק את הסוגר [אתה יכול להשאיר אותו רפוי או להדק אותו וככה אתה "בוחר" את המידה שלך].אני רציני מאוד... אם לא אז לא הייתי מבקשה, אני רוצה ליראות בשביל שלא נתקדם סתם ואז יתבטל...
ואגב המידות של אדידס בערך רגילות או קטנות \ גדולות יותר מהרגיל?
אמרת שאתה רציני אבל הנה עכשיו אחרי שראית תמונה אתה שותק.. מה עשינו בזה?אני רציני מאוד... אם לא אז לא הייתי מבקשה, אני רוצה ליראות בשביל שלא נתקדם סתם ואז יתבטל...
ואגב המידות של אדידס בערך רגילות או קטנות \ גדולות יותר מהרגיל?
לא היה לי זמן להיכנס לפורום...אני באולסטאר מידה 42.5, והזמנתי את האדידס גם 42.5, וזה יושב עליי כמו שצריך ויש עוד ס"מ בערך של מקום שאני מפצה עליו כשאני מהדק את הסוגר [אתה יכול להשאיר אותו רפוי או להדק אותו וככה אתה "בוחר" את המידה שלך].
והנה תמונה:
![]()
אמרתי לך, כמו חדשות.
אמרת שאתה רציני אבל הנה עכשיו אחרי שראית תמונה אתה שותק.. מה עשינו בזה?
אני יכול לבוא לתל אביב אם אתה רוצה ותפגוש אותי בתחנה המרכזית.לא היה לי זמן להיכנס לפורום...
איך אנחנו מסדרים שזה מגיע לאיזור ת"א?