הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המרת מידות נעליים לUS

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני מנסה לחפש את המידת נעליים המדוייקת לנשים של 38.5
חיפשתי בכל מיני אתרים שמראים את ההמרות אבל יש המון תשובות אתר אחד רושם זה 7 השני רושם 7 וחצי השלישי 8 וזה מחפרן לי תנשמה אז מה נכון איזה מידה אמריקאית היא 38 וחצי לנשים?

בתור אחד שעבד עם נעליים 4 שנים:
אין מידה מדוייקת כל חברה ובסרגל מידות שלה ,לכן כל החברות צודקות ואומרות אמת!
חברה אחת תגדיר את המידה שלך בתור 7 ואחת בתור 7.5 , לכן לא ניתן לענות על השאלה שלך בתשובה מדוייקת , אבל הדבר הכי מדוייק שלא משתנה בשום חברה זה המידה בס״מ
וגם מי קבע שהיא 38.5 ??? אולי בנייקי היא תהיה 39 ובאסיקס 38 בכלל... כל חברה והסטנדרטים שלה

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שעבד עם נעליים 4 שנים:
אין מידה מדוייקת כל חברה ובסרגל מידות שלה ,לכן כל החברות צודקות ואומרות אמת!
חברה אחת תגדיר את המידה שלך בתור 7 ואחת בתור 7.5 , לכן לא ניתן לענות על השאלה שלך בתשובה מדוייקת , אבל הדבר הכי מדוייק שלא משתנה בשום חברה זה המידה בס״מ
וגם מי קבע שהיא 38.5 ??? אולי בנייקי היא תהיה 39 ובאסיקס 38 בכלל... כל חברה והסטנדרטים שלה

היא מדדה את אותו הנעל אחד לאחד בארץ רק שפה הנעל עולה 1200 שקל ואם חברות שילוח זה יעלה 1000 שקל ואם אני רוצה להתסכן ולקנות ישירות מאייבי זה יעלה 850 ככה שהמידה כבר ידוע מראש

היא מדדה את אותו הנעל אחד לאחד בארץ רק שפה הנעל עולה 1200 שקל ואם חברות שילוח זה יעלה 1000 שקל ואם אני רוצה להתסכן ולקנות ישירות מאייבי זה יעלה 850 ככה שהמידה כבר ידוע מראש
מצויין !!! שתלך לחנות תמדוד שוב את הנעל , תבדוק שהיא טובה לה ונוחה לה... ואז שתסתכל על הקופסא/לשונית של הנעל - צריכה להיות כתובה המידה גם ב38... אירופאי וגם ב 8 אמריקאי ... שתרשום את הנתונים ואת השם המדוייק של הדגם !!! ולפי זה חפש את הדגם בחול - חשוב שזה יהיה אותו הדגם כדי שתהיה התאמה ( נעל זה לא חולצה- קצת קטן או קצת גדול זה בעייה )
אני גם מוכן להמר שמדובר במגפיים של ugg אגב מה שקובע זה מה שכתוב על הנעל ולא מה שאומר המוכר בחנות

היא מדדה את אותו הנעל אחד לאחד בארץ
שתלך לחנות עם מטר מדידה ותמדוד בדיוק את אורך הנעל שמתאימה לה. שלח מכתב למוכר ב EBAY עם ציון האורך הזה (כדאי לתרגם אותו לאינצ'ים אם המוכר הוא אמריקאי) עם שאלה לאיזו מידה הוא מתאים בנעל שאותה אתם רוצים להזמין. אם לשפוט עפ"י הנסיון האישי שלי, ואני קונה די הרבה ב ebay, יש סיכוי גדול שתקבל ממנו תשובה מהירה שתפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
נכנסתי לכמה אתרים שמראים את גודל הנעליים לפי שם הפירמה ולפי בנות בנים, במיזונו אצל כולם יצא ש38.5 זה מידה 8 בUS אז נלך על הסטטיסטיקה מקווה שלא יהיה פאדיחות

מה
נכנסתי לכמה אתרים שמראים את גודל הנעליים לפי שם הפירמה ולפי בנות בנים, במיזונו אצל כולם יצא ש38.5 זה מידה 8 בUS אז נלך על הסטטיסטיקה מקווה שלא יהיה פאדיחות
מה פאדיחות ???
שתלך תמדוד מה היא רוצה - תרשום שם דגם מידה ולפי זה תזמין !!!
למה להמר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית