ייעוץ GHRP6 והעלאת תיאבון

moneypower

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
-4
37
2
יש לי תקופות של חוסר תיאבון שבמהלכן אני יורד קריטית במסה, אני מחפש כבר תקופה ארוכה משהו שפשוט יעלה את התיאבון בצורה קיצונית, אני אוהב להרגיש את התחושה של הרעב שאני רוצה לאכול כל דבר. יש המלצות?
הבנתי שGHRP6 עושה את העבודה אבל אני לא בדיוק בקטע של סייקל.

קינאפי פיל , יש פה בחור שלוקח את התוסף עכשיו ואוכל כל שעה עגולה.

איפה זה פה? 😛
וכל שעה איזה ארוחה? אני גם יכול לאכול 50 גרם חזה עוף כל שעה..

הכוונה הייתה שהוא אוכל ארוחה יפה , ולאחר מכן כשעה עד שעה וקצת הוא מרגיש רעב כאילו לא אכל.

קינאפי פיל , יש פה בחור שלוקח את התוסף עכשיו ואוכל כל שעה עגולה.

אני מציע לך להשמר מהתוסף הזה, הוא מכיל חומרים מסרטנים באופן ודאי ונאסר לשיווק בהמון מדינות.
זה לא שאלה של אולי מסרטן, זה מכיל חומרים שידועים ב100% כקרצינוגנים (מעודדי סרטן).
אם בכל-זאת לא אכפת לך, התוסף יעשה את העבודה. מחירו גם לא זול לדעתי.

יש כל מיני תרופות נגד אלרגיה למניעת הקאות שמעודדות תאבון. אנאבר מעודד תאבון, נגזרות נור-19 מעודדות תאבון.
תבדוק קודם רמות ברזל, הרבה פעמים רמות נמוכות של ברזל גורמות לחוסר תאבון

אני החלטתי לנסות את התוסף , לא יודע עד כמה נכון שהוא מסרטן , אבל בא ניצא בנקודת הנחה שגם החומרים האנבוליים יכולים לסרטן וגם הורמון גדילה מעודד תאים סרטניים , ויש עוד כמה דברים לא חסרים .
התחלתי לתסף לפני כמה ימים ואני די מתחיל להרגיש רעב , 4 ימים שאני בפנים
ניראה לי שאני צריך להצטייד בצידנית

אני החלטתי לנסות את התוסף , לא יודע עד כמה נכון שהוא מסרטן , אבל בא ניצא בנקודת הנחה שגם החומרים האנבוליים יכולים לסרטן וגם הורמון גדילה מעודד תאים סרטניים , ויש עוד כמה דברים לא חסרים .

הבחור אמר אני !!! @moneypower
😋🍴

לא לא. אתה פשוט מתבלבל בגלל חוסר ידע, בגלל זה אתה מדבר ככה. להלן ההבדלים.

1. בקיאנפי פיל יש חומרים מסרטנים במאה אחוז ודאות, כלומר גם אם בגדול לא היית אמור לפתח סרטן, אתה תפתח!
2. סטרואידים לא מסרטנים! הם כן עלולים להאיץ התפתחות אצל אנשים בעלי גנטיקה בעייתית.
3. GH ימריץ גידולים סרטניים אבל הוא לא יגרום לך לסרטן אם אין לך.

ההבדלים הללו חשובים. בקיאנפי פיל אתה עלול למצוא את עצמך בסרטן שאתה יצרת.
אבל כל אחד יעשה מה שהוא חושב.

1. בקיאנפי פיל יש חומרים מסרטנים במאה אחוז ודאות, כלומר גם אם בגדול לא היית אמור לפתח סרטן, אתה תפתח!
2. סטרואידים לא מסרטנים! הם כן עלולים להאיץ התפתחות אצל אנשים בעלי גנטיקה בעייתית.

אוקיי ושימוש עם דיבול למשך חודש ? יכול לגרום לסרטן בכבד ?

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך להשמר מהתוסף הזה, הוא מכיל חומרים מסרטנים באופן ודאי ונאסר לשיווק בהמון מדינות.
זה לא שאלה של אולי מסרטן, זה מכיל חומרים שידועים ב100% כקרצינוגנים (מעודדי סרטן).
אם בכל-זאת לא אכפת לך, התוסף יעשה את העבודה. מחירו גם לא זול לדעתי.

יש כל מיני תרופות נגד אלרגיה למניעת הקאות שמעודדות תאבון. אנאבר מעודד תאבון, נגזרות נור-19 מעודדות תאבון.
תבדוק קודם רמות ברזל, הרבה פעמים רמות נמוכות של ברזל גורמות לחוסר תאבון

ביררתי ויש חבר שלקח את זה לסירוגין במשך קרוב לחצי שנה ומרוצה מזה, לא ידעתי שזה מעודד תיאבון אבל מסרטן?
איזה סרטן הוא יקבל מזה? נשמע קצת לא הגיוני, אבל אחרי שאמרתי לו מה רשמו פה על זה הוא אכל סרטים ורוצה ללכת לרופאים להבדק, מקווה שהדברים נאמרו פה ברצינות ולא סתם

מה הסיבה שזה מעודד תיאבון בכלל? ...

לזכותי ייאמר שאין לי ומעולם לא היתה לי בעיה לתקוף את המקרר והמקפיא ואת האיטליזים השונים בטירה.
חבל שאין לי מספיק זמן לאכול....
LIORKIM - תעדכן. נשמע תוסף הזוי...

מה הסיבה שזה מעודד תיאבון בכלל? ...

לזכותי ייאמר שאין לי ומעולם לא היתה לי בעיה לתקוף את המקרר והמקפיא ואת האיטליזים השונים בטירה.
חבל שאין לי מספיק זמן לאכול....
LIORKIM - תעדכן. נשמע תוסף הזוי...
אני יעדכן אבל למה הזוי אבאל׳ה
דווקא שמעתי מכמה חברים שצרכו את התוסף ועלו גם 10-12 קילו בחודש

אני יעדכן אבל למה הזוי אבאל׳ה
דווקא שמעתי מכמה חברים שצרכו את התוסף ועלו גם 10-12 קילו בחודש
אני מתכוון הזוי מבחינת התוצאות. ראיתי מלא פידבקים וכולם אומרים מה שאתה... 10-12 קילו. אז מה יש תכלס בתוסף?
מעניין לשמוע איזה תופעות לוואי... אתה מוסיף לסייקל מסה? לא מפחד סתם להשמין?

אני מתכוון הזוי מבחינת התוצאות. ראיתי מלא פידבקים וכולם אומרים מה שאתה... 10-12 קילו. אז מה יש תכלס בתוסף?
מעניין לשמוע איזה תופעות לוואי... אתה מוסיף לסייקל מסה? לא מפחד סתם להשמין?
האמת שלא מפחד להשמין כי אני לא עולה הרבה בשומן אני אוכל כמעט נקי , אני 1.70 על 85 קילו מעריך 15 אש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית