הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה

• פותח/ת השרשור as_sh
  • פורסם בתאריך

as_sh

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי. בת 21, אני שוקלת 63 קילו ורוצה להוריד משהו כמו 8-10 ק"ג. הגובה שלי הוא 1.60
אני מנסה כל פעם המון המון דיאטות ולא מצליחה להתמיד יותר מיומיים.
הצלחתי רק פעם אחת כשקרובת משפחה העירה לי על המשקל, נפגעתי מאוד אבל בסופו של דבר זה דווקא ממש עזר לי ולקחתי את עצמי בידיים והחזקתי משהו כמו חודש שבו ירדתי 3 קילו. לצערי אחרי מעידה קטנה מעדתי יותר ויותר וחזרתי למשקל הרגיל

אני מבינה שאין פתרון קסם והכל עניין של התמדה. אבל אני כל היום מול המחשב בצבא ואני פשוט מנשנשת כל היום. כרגע כל מה שאני מצליחה זה לצאת לריצות של 5 ק"מ פעמיים בשבוע. אשמח אולי אם יש לכם רעיון לדיאטה שתתאים לי ואולי סוג אימון שיתאים לי. (בהתחשב בעובדה שאני שבוע שלם בצבא אז לא תמיד אני יכולה לקנות מצרכים מגוונים, אני מביאה בתחילת השבוע אוכל מהבית עד כמה שאפשר)

בנוסף, בגלל שקשה לי להתמיד לבד ללכת לחדר כושר, חשבתי אולי למצוא איזו קבוצת אימון (ריצה למשל. אבל יכול להיות כל דבר..) שמתאמנת באזור המרכז בשעות הערב אבל אני לא ממש יודעת איך אפשר למצוא קבוצה כזו.
אני חייבת שזה יהיה בשעות הערב (או מוקדם בבוקר אם אין ברירה) ושהעלות של זה תהיה סבירה (אני חיילת.. :\ ) האזור צריך להיות ת"א, רמת גן, גבעתיים והאזור
אשמח אם יש לכם רעיונות והמלצות!

תודה

היי וברוכה הבאה לפורום

רשמתי את זה כבר למספר בנות וארשום זאת גם לך. את חייבת להבין עיקרון פשוט אך מאוד חשוב.

בשביל לראות את התוצאות הכי טובות והכי מהירות את חייבת לעבוד עם משקולות כך שתמיד יהיו לך משקלים חדשים כדי לגרות ולאתגר את השרירים שלך כל פעם מחדש ושתוכלי לעשות התקדמות הדרגתית.

קבוצת ריצה וכל הדברים הללו לא יתנו לך הרבה בטח בטווח הארוך. בנוגע לחדר כושר אני בטוח שברגע שתתחילי לראות תוצאות מידיות את תתלהבי מזה ותתאהבי בזה וללכת לחדר כושר כבר יהפוך אצלך להרגל, גם ההרגל להפוך את אורח החיים והתזונה שלך לבריא יותר.

אם את רוצה לראות תוצאות את תראי אותן רק בחדר כושר. אם יש לך בעיה להתאים את אורח החיים שלך לאימונים ולתזונה אני יכול בהחלט להמליץ לך על הייעוץ האישי באתר. הייעוץ מותאם אלייך כדי שתוכלי להתמיד בו לאורך זמן.

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
למה קבוצות ריצה (או אימון בכללי) לא יתנו לי שום דבר וחדר כושר כן? מה ההבדל?
לא דווקא הגיוני שכנמצאים במסגרת סגורה, כלומר למשל כשיש "שיעורים שחייבים לבוא אליהם" (או על אותו עיקרון כמו שיעורים עם מאמן אישי, פשוט לצערי אין לי כסף לזה) אז יותר קל להתמיד?

כי כמו שאמרתי כבר קודם לכן : מה שחשוב באימונים עצמם הוא בעיקר האימון עם משקולות(גם האירובי אך בעיקר עבודה עם משקולות).

חיטוב עושים כשיש מאסת שריר מסוימת כשמעליה יש שכבות של שומן שמסתירות אותה.

במקרה שלך(ושל כל בחורה בעצם שלא עובדת עם משקולות) אין לך מה לחטב.

באתר כאן אנחנו מנסים להסביר לשלל הנשים שמגיעות לכאן שעבודה עם משקולות היא חשובה ואף הכרחית.

כמו כן אנחנו מסבירים ואף שוללים גישות מסוימות ומחשבות מסוימות בנוגע לעבודה עם משקולות בפרט ועבודה באימונים בכלל.

בתור התחלה אני ממליץ לקרוא את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/1092/

כמו כן להתחיל ללמוד, לצבור ידע ולשאול שאלות

וכשתשימי לא מעט כסף על מנוי לחדר כושר את תרגישי מחויבת ללכת בגלל העובדה ששילמת כ"כ הרבה.

מקווה שעזרתי

אמנם כבר שנים שלא הייתי בחדר אוכל צהלי אבל אני זוכרת שהכל שם סביב הפחמימות. את צריכה לדאוג לעצמך לחלופות.
את כותבת שאת מביאה אוכל מהבית, מציעה לך לתכנן את השבוע מראש מבחינת התזונה ולהביא אוכל בריא - טונה/סרדינים ירקות ופירות.
כחטיפים תביאי לעצמך אגוזים, שקדים, תמרים.
תתכנני לעצמך תפריט שישלב חלבונים - במקרה שלך בעיקר גבינות, ביצים וטונה ( הבשר/עוף בטח מעובד או מטוגן), שומנים בריאים - אגוזים, שקדים אבוקדו. וקצת פחמימות איכותיות - אורז או קמח מלא (את יכולה להביא קרקרים או פריכיות).
תתרחקי מחטיפים (פשוט אל תביאי כסף אם קשה לך להתאפק)
זה קשה אבל זה אפשרי. אל תתני לכל פספוס לשבור אותך. גם אם 'חוטאים' לפעמים העיקר זו הדרך. קומי בבוקר ותמשיכי כאילו כלום לא קרה. תוסיפי עוד אימון באותו שבוע.

הייעוץ האישי
דוקא בגלל שקשה לך להתמיד ואין לך מספיק ידע בשביל להוביל את עצמך, ייעוץ אישי יכול לעזור לך ליצור שגרת יום נכונה. אני מבינה את הקושי הכלכלי אבל יעוץ של שניים-שלושה חודשים (בערך 200 ש"ח) יכול לתת לך סדר ומשמעת יומית וגם ליווי צמוד.

אני הכי מבינה בעולם!! השתחררתי גם לא מזמן...
מה שהיה אצלנו זה שהיינו פשוט קונות מליון דברים בשק"ם ושוקולדים כל יום, עד שהחלטנו על שינוי והתחלנו להביא מלא דברים מהבית ונתלו תפריטים של חלי ממן בכל פינה במשרד שלנו.. כמעט כל הבנות היו בדיאטה והיינו הולכות לעשות מד"סים ביחד. אני עוד יחסית חיפפתי בקטע של האוכל כי לא הייתי צריכה להוריד במשקל אבל חברות שלי הורידו הרבה.
יש לך חדר כושר בבסיס? אנחנו היינו הולכות ביחד וזה ממש עזר. לפני הצבא לא ידעתי מה זה חדר כושר וזה גם נתן לי מוטיבציה להרשם אח"כ באזרחות.
תנסי למצוא לך מישהי או כמה בנות שבעניין גם וזה יהפוך להיות הרבה יותר פשוט! בהצלחה!!

Back
למעלה תחתית