הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הכי מגניב שראיתי בחיי!

פווארראק היקר, אני ושאר חברי הפורום נודה לך במיוחד אם תחזור להתעסק בעניינים שלך ולא תתערב בכל מה שאפשר להתערב בו בפורום.
כמו שאמרו פה קודם, תמצא עבודה אם אתה מבוסס לך תתנדב אבל אתה לא חייב לבזבז את הזמן שלך בפורום לא אינטלקטואלי כמו זה.
כפי שאתה שם לב, אני נהנה מהוויכוחים הללו שכן מדוע אני מוסיף ויוצר חדשים מדי יום. זוהי הסיבה הכמעט בלעדית לשהותי בפורום. לצערי, מרבית הדיונים האינטלקטואלים כאן לא מתרוממים לאחרונה תודות לך לך ולך ובהיעדר משתמשים כמו יהושע60 ואינסין. אני שוקל להחליף את הכינוי להאנק מודי, יש מתנגדים?

אם שחכת זהו פורום אינטלקטואלי לפני הכל ומאחר ואתה ממשיך להוכיח לנו שאתה לא כזה, אני אייעץ לך עצה דומה. אגב, יש לומר שניהם ולא שתיהם. למעשה אין מילה כזו שתיהם שכן היא ערבוב של שתיהן ושניהם.
אתה כזה חכם פאוור ראק! תעשה לי ילד?

כפי שאתה שם לב, אני נהנה מהוויכוחים הללו שכן מדוע אני מוסיף ויוצר חדשים מדי יום. זוהי הסיבה הכמעט בלעדית לשהותי בפורום. לצערי, מרבית הדיונים האינטלקטואלים כאן לא מתרוממים לאחרונה תודות לך לך ולך ובהיעדר משתמשים כמו יהושע60 ואינסין. אני שוקל להחליף את הכינוי להאנק מודי, יש מתנגדים?

זה לא שאני נעדר, פשוט אני זקן מדי לויכוחים על תחביר לשוני ושגיאות כתיב.

אני לא חושב שזה במקום להעיר לאנשים על שגיאות כתיב/דיבור בפרהסיה, במיוחד כשהאדם השני לא ביקש תיקון - זה די גורם לך להיראות כמו douchebag בהיעדר ביטוי מתאים בעברית.

ענווה וצניעות רק יכולים להועיל בחיים.

זה לא שאני נעדר, פשוט אני זקן מדי לויכוחים על תחביר לשוני ושגיאות כתיב.

אני לא חושב שזה במקום להעיר לאנשים על שגיאות כתיב/דיבור בפרהסיה, במיוחד כשהאדם השני לא ביקש תיקון - זה די גורם לך להיראות כמו douchebag בהיעדר ביטוי מתאים בעברית.

ענווה וצניעות רק יכולים להועיל בחיים.

אני שמח שהגעת, עכשיו תקרא את התגובה הראשונה שלי בנושא הזה ותאמר לי מה היה האינטרס הראשי ומה המשני. רמז: הוא לא סותר את מה שאמרת.

• פותח/ת השרשור
אני שמח שהגעת, עכשיו תקרא את התגובה הראשונה שלי בנושא הזה ותאמר לי מה היה האינטרס הראשי ומה המשני. רמז: הוא לא סותר את מה שאמרת.

שמתם לב שבנושאים דומים בתחתית העמוד ניכר שולאד מרבה להשתמש במילה ההכי בכותרות נושאים? שאין מילה כזו דרך אגב

אני אפרש את התגובה שלך לאיך שזה נראה במילים אחרות.
"היי, תראו איזה קטע, ולד משתמש כל הזמן במילה "ההכי" למרות שהיא בכלל לא קיימת!
כמה רוסי מצידו, וכמה טוב שאני פה כדי לתקן אותו ולהוציא אותו טיפש בפורום, יאי!"

רק מודיע לך, ידידי, שאני עולה מאוקראינה והשפה שלי לא אידיאלית לצערי(או שאולי לא).
כולנו היינו רוצים ומתים שרוב האוכלוסיה בישראל תוכל לדבר בשפת האם(!!!) שלה ברמה שעולה כמוני מדבר בה, כשהיא בתאכלס זרה בישבילי.
אז זה יפה מאוד שאתה לא מגרבץ בשיעורי לשון והבעה, אבל אנא ממך, חלאס לתקן אנשים כי זה באמת מוציא אותך דושבג וילד מעצבן.

רק מודיע לך, ידידי, שאני עולה מאוקראינה והשפה שלי לא אידיאלית לצערי(או שאולי לא).
כולנו היינו רוצים ומתים שרוב האוכלוסיה בישראל תוכל לדבר בשפת האם(!!!) שלה ברמה שעולה כמוני מדבר בה, כשהיא בתאכלס זרה בישבילי.
אז זה יפה מאוד שאתה לא מגרבץ בשיעורי לשון והבעה, אבל אנא ממך, חלאס לתקן אנשים כי זה באמת מוציא אותך דושבג וילד מעצבן.

זו בדיוק הסיבה שביקשתי את זה מאינסין ולא ממך.

השאלה המעניינת היא למה מפריע לך שולאד (קיצור של ולדימיר או ולדיסלב, כן?) משתמש במילה "ההכי" בפורום באינטרנט.
מה שולאד כתב זה הדבר היחיד שצריך לשנות, הרי אליו הפנית את ההודעה והלבנת את פניו ברבים.
אני בטוח שאתה אדם נחמד במציאות, אבל ההודעה הראשונה שלך כאן מאוד עוקצנית.

השאלה המעניינת היא למה מפריע לך שולאד (קיצור של ולדימיר או ולדיסלב, כן?) משתמש במילה "ההכי" בפורום באינטרנט.
מה שולאד כתב זה הדבר היחיד שצריך לשנות, הרי אליו הפנית את ההודעה והלבנת את פניו ברבים.
אני בטוח שאתה אדם נחמד במציאות, אבל ההודעה הראשונה שלך כאן מאוד עוקצנית.
את הספר טוסברהינדי הגיבור אתה מכיר? ככה בערך שזה נשמע.

מלך

ציטוט מהספר:
״צריכים היו לקחת סיר גדול- הסיר הכי גדול בעולם- למלא אותו במים- המים הכי רטובים בעולם- ולהעמיד אותו על כיריים- הכיריים הכי גדולות והכי עגולות בעולם. ובכירים היו צריכים להבעיר אש. איזו אש? האש הכי בוערת בעולם. ולאחר שרתחו המים- צריכים היו לצוות על טוסבריהנדי שיקפץ לתוך הסיר. אבל מה? לא צוו. ולמה לא צוו? מפני שבכל ארץ צ׳ומבליה לא נמצא סיר גדול די הצורך שיהיה בו מקום גם למים וגם לטוסברהינדי. כאשר מלאו אותו במים, לא היה מקום לטוסברהינדי, וכאשר מלאו אותו בטוסברהינדי, לא היה מקום למים״
אני יודע שזה ספר ילדים, מעבר לזה לא כל כך.

ציטוט מהספר:
״צריכים היו לקחת סיר גדול- הסיר הכי גדול בעולם- למלא אותו במים- המים הכי רטובים בעולם- ולהעמיד אותו על כיריים- הכיריים הכי גדולות והכי עגולות בעולם. ובכירים היו צריכים להבעיר אש. איזו אש? האש הכי בוערת בעולם. ולאחר שרתחו המים- צריכים היו לצוות על טוסבריהנדי שיקפץ לתוך הסיר. אבל מה? לא צוו. ולמה לא צוו? מפני שבכל ארץ צ׳ומבליה לא נמצא סיר גדול די הצורך שיהיה בו מקום גם למים וגם לטוסברהינדי. כאשר מלאו אותו במים, לא היה מקום לטוסברהינדי, וכאשר מלאו אותו בטוסברהינדי, לא היה מקום למים״
טוסברהינדי 100% ליפטר

איזה תותח קטן! 😁👏👏👏

ראיתי כבר סרטון של הילדון החמוד הזה אבל לא ידעתי שהוא ואבא שלו עשו התערבות עם 2 השחקנים.

יש מצב ל-2 הסרטונים ?

אגב הזריקות לסל מהבניין היה הסרטון הכי מגניב שראיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית