הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hgh סיני

• פותח/ת השרשור Ron038
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ron038

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום
רציתי לשאול לגבי gh סיני
האם זה gh אמיתי או סתם זיוף
וכיצד ניתן לבדוק אותו
האם הוא ממומלץ תודה

לא יודע ממש אבל גם עם כן איך אתה משיג אותו עם הוא חייב להשמר בקירור?
הכי טוב לקנות מבית המרקחת בארץ יקר אבל שווה.

אלוהים ברא את השמיים והארץ , וכל השאר Made in China .

ועכשיו נדבר תכלס , לא היית רוצה להזריק GH סיני. - זה הורמון שאין להתפשר באיכותו. רק רפואי.

אלוהים ברא את השמיים והארץ , וכל השאר Made in China .

ועכשיו נדבר תכלס , לא היית רוצה להזריק GH סיני. - זה הורמון שאין להתפשר באיכותו. רק רפואי.
רפואה סינית אחי...🤣
שלום
רציתי לשאול לגבי gh סיני
האם זה gh אמיתי או סתם זיוף
וכיצד ניתן לבדוק אותו
האם הוא ממומלץ תודה
ישנם מספר דרכים לבדוק האם זיוף :
  • בדיקת מעבדה. יש יצרנים שמוכנים להוסיף בדיקות מעבדה ע"י גורם שלישי. העלות מאוד נמוכה ~400$.
  • לבצע בדיקת מעבדה לgh מיד לפני ואחרי הזרקה. לא סביר שרובנו נעשה זאת.
  • בעבר היה נפוץ מחליפים gh ב-hcg. אז ניתן בדיטת האלימינציה לבצע בדיקת הריון. אם מדובר ב-hcg יצא לך : מזל טוב!
  • מה שנפוץ יותר היום הוא מתן שרשרת של 192 חומצות אמינו (סומטרם) במקום של 191 כפי שצריך ב-hgh (סומטרופין). את הראשונה הרבה יותר זול לייצר ואת ההבדל ניתן לזהות רק בבדיקת מעבדה. דרך אחרת לזהות את ההבדל הוא שבמקרה של שרשרת של 192 חומצות אמינו יתפתח אודם חריף ובוער באתר ההזרקה.

אם בסיני אתה מתכוון ל HYGETROPIN אז זה חומר טוב אבל לא אם אתה קונה מהארץ כי מה שיש פה זה זבל .
GH חייב להישמר בין 2 ו 8 מעלות C

לפני כמה זמן רציתי להזמין את Hygetropin ובלו טופס ממקור טוב , כששאלתי אותם אם הם שולחים בקירור הם ענו לי שלא כי הם מייצרים במיוחד את הhygetropin ואת הבלו טופס שיהיה חודש מחוץ למקרר אחרי חודש בלי קירור הוא נהרס , פה אני כבר מתלבט אם להאמין או לא . למרות שיש איזה אתר לגיטימי עם ביקורות מאוד טובות והרבה שנים בעסק שעשו בדיקות מעבדה לבלו טופס ולהייגטרופין אז זה קצת קשה אם להזמין למרות שזה מאוד זול

Lior אם זה מאירופה תחכה עוד חודש ואז אפשר להזמין בלי לחשוש מבעיות קירור כי גם ככה יהיה קפוא בחוץ

לא חארם אולי לאבד 400 דולר במכס או שיתפסו את החרא הזה?....זה לא איזה ויאל של טסט מסכן שוואלה אם נתפס אז יאללה שילך להם לתרופות

זה לא 400 דולר אחי הרבה הרבה פחות אם סכום כזה אני יכול להביא רפואי מהארץ

וואלה אם זה המחיר ל GH אז תתן בראש אחי. אני מוגבל כלכלית אפילו לא חושב על זה רק על הרגילים - טסט טרן דקה וכו... גם לא הגעתי לרמה מספקת לדעתי להתחיל בזה.

וואלה אם זה המחיר ל GH אז תתן בראש אחי. אני מוגבל כלכלית אפילו לא חושב על זה רק על הרגילים - טסט טרן דקה וכו... גם לא הגעתי לרמה מספקת לדעתי להתחיל בזה.
הבעיה עם hgh לא המחיר למ"ל אלא הסכום המצטבר. צריך להתמיד לתקופה ארוכה. מעבר לזה השילוב עם סלין הופך את זה למסובך ומורכב (וגם מסוכן אפילו לפוחזים כמונו...).
גם העניין של הזיופים חמור פה בהרבה וזה נכון אפילו למשתמשים כבדים. יש הרבה פחות קרובים לצלחת והרוב בכלל לא יודעים איך נראית הצלחת...
אני לא בכיוון אפילו. אני לא עושה סייקלים בתדירות מספיק גבוהה, אני מגיב מאוד גם במינון נמוך יחסית מה שאומר שאני לא מרגיש שחסר לי משהו בסייקל...

בגלל זה רשמתי שאני מוגבל כלכלי.....אני יודע ש GH לוקחים לכמה חודשים טובים...בין 6 ל 9 לפחות כדי לראות משהו....ובהמשך לשלב עם אינסולים וים בלאגן. טום באיזה חברות אתה משתמש בסייקלים שלך ?

בגלל זה רשמתי שאני מוגבל כלכלי.....אני יודע ש GH לוקחים לכמה חודשים טובים...בין 6 ל 9 לפחות כדי לראות משהו....ובהמשך לשלב עם אינסולים וים בלאגן. טום באיזה חברות אתה משתמש בסייקלים שלך ?
רק חברות טובות...😉

• פותח/ת השרשור
Kigtropin hygetropin rip tropin
אמרו. לי שאפשר שיהיה מחוץ לקירור שבועיים השאלה אם זה לא זיוף קשה לדעת למרות שהם שולחים כביכול בדיקת מעבדה והשאלה אם זה יוצר שינוי מיוחד לעומת האנבולים

ריפ טרופין כביכול אומרים שהוא רפואי סיני בהנחה שזה האמיתי , הייגטרופין זה הhgh האנדרגראונד של ההורמוני גדילה , קיגטרופין הבנתי שכבר לא שווה לגעת בו
יש הייגטרופין עם פקק חום יש עליו בדיקות מעבדה ואומרים שהוא מאוד טוב וגם פקק צהוב שהוא יקר והוא לא פחות טוב מהפקק החום
וגם יש את הבלו טופס שהוא הכי זול מבין כל ההורמונים והכי חלש , אם כבר ללכת אז רק על הפקק החום של הייגטרופין

אולי תפתחו פוסט חדש עם ההסברים על החום כחול וכו וההבדלים בניהם ...? יש פה נעוץ ויש את הידע הבסיסי מה זה GH אבל לא לעומק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית