הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hgh סיני

• פותח/ת השרשור Ron038
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ron038

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום
רציתי לשאול לגבי gh סיני
האם זה gh אמיתי או סתם זיוף
וכיצד ניתן לבדוק אותו
האם הוא ממומלץ תודה

אולי תפתחו פוסט חדש עם ההסברים על החום כחול וכו וההבדלים בניהם ...? יש פה נעוץ ויש את הידע הבסיסי מה זה GH אבל לא לעומק.

Google it

יהיה לך יותר פשוט ותמציתי.

אולי תפתחו פוסט חדש עם ההסברים על החום כחול וכו וההבדלים בניהם ...? יש פה נעוץ ויש את הידע הבסיסי מה זה GH אבל לא לעומק.
היה דיון בעבר בנוגע לניעוץ פרטוקול למידע ושימוש משולב בgh וסלין.
ההצעה נגנזה בטיעון שהסיכונים הכרוכים באי הבנה של הפרוטוקול עלול להביא לנזק חמור מדי (בעיקר שימוש לא נכון בסלין).

היה דיון בעבר בנוגע לניעוץ פרטוקול למידע ושימוש משולב בgh וסלין.
ההצעה נגנזה בטיעון שהסיכונים הכרוכים באי הבנה של הפרוטוקול עלול להביא לנזק חמור מדי (בעיקר שימוש לא נכון בסלין).

זה לא מדויק, אני לא מעוניין לכתוב מדריך כזה כי לדעתי זה חומר (אינסולין) שעדיף שכמה שפחות ידיים לא מיומנות ינסו להתעסק איתו.
אנשים שברמה גבוהה מספיק להשתמש בו, גם יש להם את הקשרים להסברים הנכונים. האדם המומצע לדעתי לא צריך לחשוב בכיוון הזה.
באופן אישי, לא הייתי רוצה שמישהו יקח מפה מידע על אופן השימוש ויעשה שימוש שגוי ולבסוף יאבד את הכרתו או במקרה גרוע גם ימצא את מותו.
אחרי זה עוד יגידו שהוא קרא את זה כאן והשם שלי יופיע ככותב המאמר בכל החדשות.
אז תודה לא תודה, אתה תרגיש חופשי לרשום אם זה מדבר אליך, אין איסור שאני יודע עליו.

זה לא מדויק, אני לא מעוניין לכתוב מדריך כזה כי לדעתי זה חומר (אינסולין) שעדיף שכמה שפחות ידיים לא מיומנות ינסו להתעסק איתו.
אנשים שברמה גבוהה מספיק להשתמש בו, גם יש להם את הקשרים להסברים הנכונים. האדם המומצע לדעתי לא צריך לחשוב בכיוון הזה.
באופן אישי, לא הייתי רוצה שמישהו יקח מפה מידע על אופן השימוש ויעשה שימוש שגוי ולבסוף יאבד את הכרתו או במקרה גרוע גם ימצא את מותו.
אחרי זה עוד יגידו שהוא קרא את זה כאן והשם שלי יופיע ככותב המאמר בכל החדשות.
אז תודה לא תודה, אתה תרגיש חופשי לרשום אם זה מדבר אליך, אין איסור שאני יודע עליו.
אני נוטה להסכים במקרה הזה.
לפני כשנה, מצאתי עצמי מתעמק בנושא שהפך באמת להיות מאוד מרכזי בפיתוח גוף מקצועני. קיימת מורכבות ונדרשת משמעת מאוד גבוהה לשימוש נכון ויותר מכך נדרש ידע מעמיק הקשור בתזונה ובתיזמון.
ניתן עם זאת לענות על שאלות בנושא במידה ויהיו ממוקדות ו/או להעניק רקע תיאורטי לגבי אינסולין בכלל והשפעתו האנאבולית בפרט.
בנוגע לאופן השימוש, יש אוקיינוס של מקורות באתרים זרים ושוב, במונחים של יחסי רווח וסיכון הוא כמעט אפסי למשתמש שאינו מפתח גוף מקצועי ברמה גבוהה.

טום / ליאור....יש מצב לקבל את הפייסבוק שלכם בפרטי ?... יש לי שאלה ואין לי את האפשרות לשלוח לכם פה כי אני משתמש חדש

טום / ליאור....יש מצב לקבל את הפייסבוק שלכם בפרטי ?... יש לי שאלה ואין לי את האפשרות לשלוח לכם פה כי אני משתמש חדש

מאיפה משיגים קלן , כמה עולה טסט אננטט רפואי של באייר , כמה עולה ויאל של פארמה לאב , כמה יעלה לך T3.
כל השאלות האלו לא תקבל עליהם פה תשובה.

אתה על טרן או מה? מה היציאה הזאת ? ...קבעת בשבילי מה אני רוצה לשאול אותם ? אל תרשה לעצמך לקפוץ מעל הפופיק בגלל שאתה מנהל פורום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה על טרן או מה? מה היציאה הזאת ? ...קבעת בשבילי מה אני רוצה לשאול אותם ? אל תרשה לעצמך לקפוץ מעל הפופיק בגלל שאתה מנהל פורום.
לא הבנת נכון. אנחנו באמת מעוניינים בטובת הפורום. תגובות נערכו, אנשים ירגעו והשרשור ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית