לגבי היעוץ

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
שלום לכם צוות LBS , אני כרגע תלמיד בבית ספר שהולך להירשם בחדר כושר,עכשיו:
יש לי די היסטוריה בחדר כושר ,הייתי שנתיים בחדר כושר ולא כלכך היה אכפת לי ממראה ,התאמנתי כי רציתי להגיע למשקלים גבוהים וכתוצאה מכך נפצעתי בגב , האורטופד אמר שהוא לא רואה כלום אבל כל פעם שאני מרים משהו מעל 10-15 קילו אני מקבל כאבי גב חזקים ככה שהומלץ לי רק שחייה,
אני רוצה מאוד להוריד משקל ,כאילו אני לא שמן אבל אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך ומשם להתחיל את המאסה ,אני לומד בבית ספר יוצא ב7 בבוקר חוזר ב4 וחצי ,מבחינת ארוחות אני מביא רק מהבית ככה שאין בעיה פה ,אני אוכל כמו שצריך לדעתי.
השאלה אם אפשר להתאים לי תוכנית שתעבוד בשבילי .
תודה וסליחה על החפירה.

אם אתה לא יכול להרים 10-15 ק״ג, זו תהיה בעיה וכדאי לך לבדוק זאת לפני שאתה מתחיל כל תוכנית כזו או אחרת.
הבדיקה הכי יעילה, שהאורטופד לא ציין בפניך, כדי לבדוק זאת תהיה MRI. קשה עד בלתי אפשרי להוציא את זה דרך קופ״ח, אבל אפשרי. אפשר גם לעשות זאת באופן פרטי. אם לא עשית רנטגן, כדאי לעשות זאת לפני הכל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יכול להרים 10-15 ק״ג, זו תהיה בעיה וכדאי לך לבדוק זאת לפני שאתה מתחיל כל תוכנית כזו או אחרת.
הבדיקה הכי יעילה, שהאורטופד לא ציין בפניך, כדי לבדוק זאת תהיה MRI. קשה עד בלתי אפשרי להוציא את זה דרך קופ״ח, אבל אפשרי. אפשר גם לעשות זאת באופן פרטי. אם לא עשית רנטגן, כדאי לעשות זאת לפני הכל.

מה אני פשוט בא לקופת חולים ומבקש בדירת MRI?אגב זה הבדיקה שמכניסים אותך לתוך מכשיר כזה?

מה אני פשוט בא לקופת חולים ומבקש בדירת MRI?
בדיוק. אגב, אתה יכול לחסוך מאמץ ולבקש את הבדיקה הזאת מהחתול שלך, תשיג בדיוק אותה תוצאה. וכן, זאת הבדיקה הזאת (אם כי גם ב CT מכניסים אותך למכשיר דומה).

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי לגבי לחסוך מאמץ אתה יכול להסביר.?האורטפד אמר שאין לי כלום אבל שאני רק מתחיל להרים משקולות כואב לי הלב אז מה לחסוך מאמץ פה. ?

הכוונה הייתה שהסיכוי שהרופא באמת ייתן לך הפנייה לMRI נמוך מאוד.
הסיבה שהרופאים נמנעים מלתת את הבדיקה הזאת היא העלות היקרה של הבדיקה (שקופת החולים משלמת).
לדעתי, תלך לרופא ותתלונן על כאבים חזקים מאוד (תגזים ותגיד שכואב לך בצורה מטורפת).
הוא יפנה אותך לרנטגן וכנראה שלא ימצאו שם כלום אז הוא כנראה יביא לך איזה משחה ופיזיותרפיה.

תחזור אליו אחרי שבועיים-שלושה ותגיד שהכאבים החמירו וששום דבר לא עוזר ותדרוש MRI.
הסיכוי לקבל הפנייה יגדל באופן משמעותי (אם כי עדיין לא בטוח שתקבל).

בהצלחה ותרגיש טוב.

Back
למעלה תחתית