הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתרון לבחור שמרסק פלאפונים?

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
יש לי גלקסי 2
כל חודש-חודשיים אני מרסק לו את המסך קבוע....
לפעמים גם צריך לקנות פלאפון חדש לגמרי (1700 שקל)
אתמול ריסקתי שוב...

יש הצעות לפלאפון עמיד??
משהו מיוחד אחר??
פלאפון שמתאים לאנשים כמוני?😅

כל דבר שיפסיק את הסיוט הזה...
להתחיל לשמור עליו זה אחלה פיתרון נכון...✌️
אבל זה בעייתי אצלי..

• פותח/ת השרשור
נוקיה 6085 ותעשה ביטוח.

זה יהיה האפשרות האחרונה...
אני ימות בלי הוואטסאפ והאינסטוש:cray:

יש הרבה מכשירים עמידים היום בשוק האנדרואיד, תראה מכשירים חדשים עם droptest ביוטיוב
מה שכן הייתי ממליץ לך זה לקנות מגן מפלצת של otterbox deffenser or trident kraken
http://www.otterbox.com/defender-series/defender-series,default,pg.html
or
http://www.tridentcase.com/shop-pro...s-ii/kraken-ams-case-samsung-galaxy-s-ii.aspx

קודם נראה אם יהיו עוד הצעות אולי יהיה מכשיר מעניין....
תודה! 😉

עם מגן כמו הOTTERBOX המסיבי קשה מאוד לשבור את המסך, לדעתי זה הפתרון הכי טוב בשבילך (אגב אפשר בשוק לקנות בשליש מחיר ופחות משהו שדיי דומה למקורי ומגן באותה מידה פחות או יותר)

• פותח/ת השרשור
עם מגן כמו הOTTERBOX המסיבי קשה מאוד לשבור את המסך, לדעתי זה הפתרון הכי טוב בשבילך (אגב אפשר בשוק לקנות בשליש מחיר ופחות משהו שדיי דומה למקורי ומגן באותה מידה פחות או יותר)

יש לי כרגע משהו בסגנון... קצת פחות מאסיבי וגם כזה מהשוק (אילת)
הפלאפון נשבר דווקא בשנייה שאני בלי המגן ;) ׁמטעין,מחבר למחשב וכאלה...

הפתרון הוא לקנות מגן של אוטרבוקס ומגן מסך עשוי מזכוכית או של חברת zagg.

אם דחוף לך לקנות פלאפון עמיד אז יש למוטורולה פלאפונים שנחשבים עמידים. קח בחשבון שבמכה ישירה כל פלאפון יישבר לא משנה כמה עמיד הוא.. אז זה עמידות על הנייר. גם לפלאפון עמיד אמליץ לקנות מגן ומגן מסך טובים

מגן של lifeproof מגן מעולה והפלאפון יושב בתוכו מבלי להיות "מפלצת"(אומנם יקר יותר ופחות מאסיבי לנפילות מOTTERBOX, אבל נפל לי לא מעט פעמים מגובה הכיס/שולחן ולא נשרט אפילו, גם כשנשפכה כוס מים על האייפון הוא לא נרטב בכלל או קיבלת קורוזיה כלשהי- החברה טוענת לעמידות מפני מים עד 2 מטר)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! אני יבדוק על המגנים האלה! 😃
נראה מה יותר יתאים לי

אחד הפלאפונים , לחבר שלי יש כזה ואני חושב שזה הרבה יותר שימושי מאייפון : אנחנו משחקים עם זה כדורגל , כדורסל , שכילים ולא משנה כמה חזק תזרוק אותו הוא לא יישבר .
נ.ב הוא גם מאוד זול ...
images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית