הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לבחור גומית התנגדות בטוחה?

• פותח/ת השרשור שיר1
  • פורסם בתאריך

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
רוצה לקנות סט גומיות צינור עם ידיות. לפתע חשבתי שעלול להיות פה מימד של חוסר בטיחות/סכנה. אם הגומיה משתחררת מהידית למשל. בעיקר זה תכלס.
או אפשרות נוספת (טיפה פחות מדאיגה) שהגומיה נקרעת למרות שהעומס סביר.

הצעות לאיך אפשר לוודא במידת האפשר שמדובר במוצר בטיחותי והמלצות אולי למוצרים ספציפיים שעבדו לכם יתקבלו בברכה 🙌

*חשבתי לקנות את הגומיות האלו..

אני יודע שזה לא מה ששאלת אבל
למה את רוצה לעבוד עם גומיות?
גם ככה את אישה עם רמה מאד נמוכה של טסט דבר שבאופן טבעי ההופך את היכולת שלך לעלות שריר למאד מאד מוגבלת, אז למה לשים את עצמך בחיסרון של התנגדודת בלי progressive overload רציני?

• פותח/ת השרשור
גם ככה את אישה עם רמה מאד נמוכה של טסט דבר שבאופן טבעי ההופך את היכולת שלך לעלות שריר למאד מאד מוגבלת, אז למה לשים את עצמך בחיסרון של התנגדודת בלי progressive overload רציני?
פציעות :/

מעבר לכך, אני יודעת שזה קול שפחות נשמע, אבל אני מאמינה שלעבודת גומיות יש מקום חשוב משלו שברזלים לא יכולים להחליף (ואומרת את זה בחורה שמאוהבת במוט ובברזלים).
זה גם מוסיף לך אפשרויות תמרון, גם מבחינת התרגול, גם מבחינת הניידות. קיצור, לא חסר.

אם היית מסתכל על הלוג של שיר, היית רואה שמדובר באישה חזקה מאוד שדבר אינו עומד בפני כוח הרצון שלה.
נ"ב: אם אתה חושב שלגומית התנגדות אין שימוש, אתה טועה.

@שיר1 אני אישית משלב הרבה עבודת גומיות ברוטינת האימונים שלי, אם כי לא במכון אלא מבצע תרגילי גומיות בבית.
אפשר להשתמש בהן לכל כך הרבה שימושים שאצלי זה פשוט כלי שחובה שיהיה בארסנל.
גומיות תמיד נקרעות בשלב מסוים, ואציין שלפני שבוע נקרעה לי אחת תוך כדי שימוש (לא נעים). מנגד, זאת אחת הגומיות הוותיקות ביותר אצלי, ופעמים רבות מתחתי אותה עד קצה גבול היכולת ואף מעבר 😅, לכן אני אף מחשיב אותה כגומיה עמידה ביותר.
בכל מקרה תעשי חקר שוק, ותסתכלי על הביקורות של כל מוצר שאת מתלבטת לקנות.

לי יש את אלו(תמונה)
מצויינות!!
חומר חזק מאוד
*טיפ אחת לחודש אני ״מאבק״ אותם עם טלק,זה מונע שומניות שיכולה לגרום לקרע.

קבצים מצורפים

• C8933FBE-4773-4C9F-8684-7490391B1FDD.jpeg
    C8933FBE-4773-4C9F-8684-7490391B1FDD.jpeg
    KB 92.9 · צפיות: 96
  • פותח/ת השרשור
אם היית מסתכל על הלוג של שיר, היית רואה שמדובר באישה חזקה מאוד שדבר אינו עומד בפני כוח הרצון שלה.
נ"ב: אם אתה חושב שלגומית התנגדות אין שימוש, אתה טועה.

@שיר1 אני אישית משלב הרבה עבודת גומיות ברוטינת האימונים שלי, אם כי לא במכון אלא מבצע תרגילי גומיות בבית.
אפשר להשתמש בהן לכל כך הרבה שימושים שאצלי זה פשוט כלי שחובה שיהיה בארסנל.
גומיות תמיד נקרעות בשלב מסוים, ואציין שלפני שבוע נקרעה לי אחת תוך כדי שימוש (לא נעים). מנגד, זאת אחת הגומיות הוותיקות ביותר אצלי, ופעמים רבות מתחתי אותה עד קצה גבול היכולת ואף מעבר 😅, לכן אני אף מחשיב אותה כגומיה עמידה ביותר.
בכל מקרה תעשי חקר שוק, ותסתכלי על הביקורות של כל מוצר שאת מתלבטת לקנות.
תודה רבה!
אני לא כל כך יודעת מה מספיק. כי סטטיסטית, במוצר נמכר מאוד עם אלפי ביקורות, יימצאו כמה שהגומייה השתחררה מהידית או משהו כזה. לעומת מוצר עם כ-200-300 ביקורות למשל. הגומיה תיקרע מתישהו וזה בסדר, אבל סיפור הידיות שמתחברות ומתפרקות קצת מחשיש אותי.. (כרגע עובדת עם גומייה ללא ידיות)

המוצר שצירפתי למשל קיבל בסה"כ דירוג טוב, והרבה אנשים מרוצים. ויש כמה כאלו שלא..

יש לך אולי קו מנחה להציע לי?
גם, מאיפה אתה קונה את הגומיות שלך? יש לך חברה שמועדפת עליך או שזה פחות רלוונטי בעיניך?
לי יש את אלו(תמונה)
מצויינות!!
חומר חזק מאוד
תודה על הטיפ. קנית אותם מהאתר של SR או מממקום אחר?

• פותח/ת השרשור
לי יש את אלו(תמונה)
מצויינות!!
חומר חזק מאוד
שאלה נוספת: כמה זמן אתה מחזיק אותן ובאיזו תדירות שימוש?
יצא לך להשתמש עם גומיות אחרות?

יש לי אותם כמה חודשיים
משתמש כל אימון (4 פעמיים בשבוע)
ולפעמיים בשבת קצת גמישות
אני שוקל 93 והעמסתי עליהם,והם עומדות בזה.

יצא לי להשתמש בגומיות (מעגל סגור)
הם הכי חזקות שנתקלתי,אבל לא נוח לעבוד
מצריך כפפות,וזה ממש מחכך את העור

• פותח/ת השרשור
אהה. מגניב..
כי זה כמעט מכפיל את המחיר, אבל ייתכן ששווה את זה. אני מעוניינת אכן בשני הסוגים, גם לופ וגם גומיות עם ידית (בינתיים יש לי גומייה רב שימושית שאני עושה איתה הכל, אבל היא קלה מדי, טובה לי לדברים מסוימים).
יצא לי להשתמש בגומיות (מעגל סגור)
הם הכי חזקות שנתקלתי,אבל לא נוח לעבוד
מצריך כפפות,וזה ממש מחכך את העור
גם של SR?

אכן
הכחולה הרחבה
ח ז ק ה בצורה מדהימה!
הכי חשוב עם גומיות התנגדות זה להיות יצירתי.
וכן,הם יכולות לדמות כל פעולה בחדר הכושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית