עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיין לא, אבל יש לי מבטא רוסי באנגלית (אין לי מושג איך. אני בקושי יודע לדבר ברוסית), ככה שתמיד חושבים שאני מאירופה ולא מישראל עד שאני לא מציין זאת.
לא מסתיר, אבל אני לא אלך לכל אדם שני ברחוב ואגיד לו ״הינה אני יהודי/ישראלי״. זה נכנס ב context בשיחה במידה ומתאים/נשאל. אני לא הצהיר מאיפה אני סתם ככה, רק אם שואלים (ובד״כ שואלים ואני אומר שנולדתי באוקראינה וגדלתי בישראל).אתה מסתיר את היותך ישראלי/יהודי? איפה אתה גר בארצות הברית?
כמה זמן בערך?גרתי באנגליה אומנם לא הרבה זמן
ואיפה שיש- עושים הר מעכבר, ואני גם לא משוכנע בעובדות, ליהודים (תסלחו לי על ההכללה) יש נטייה להציג דברים בתור "אנטישמיות"
לא בסרט,פשוט סיקרן אותי הנושא.אז אתה יכול לצאת מהסרט אימה שרוב הישראלים חיים בו.
אחרי שגרתי חצי שנה במונטריאל אני מסכים לגמרי,יש לי עדיין חברים (מוסלמים ונוצרים) שאני שומר איתם על קשר.בכל מקרה, פה כולם מקבלים אחד את השני. ויש לי חברים מאירן ומלבנון.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1023298 אפרופו אנטישמיות
תלוי איך אתה מסתכל על זה , העובדה שאתה יהודי מעלה את ההסתברות לחטוף נוקאווטלאו דווקא יהודים , כל מי שמתחבר להם למסובבת חוטף.
תלוי איך אתה מסתכל על זה , העובדה שאתה יהודי מעלה את ההסתברות לחטוף נוקאווט
לא מסתיר, אבל אני לא אלך לכל אדם שני ברחוב ואגיד לו ״הינה אני יהודי/ישראלי״. זה נכנס ב context בשיחה במידה ומתאים/נשאל. אני לא הצהיר מאיפה אני סתם ככה, רק אם שואלים (ובד״כ שואלים ואני אומר שנולדתי באוקראינה וגדלתי בישראל).
גר בפרברי LA.