הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אינסולין

קקי34

משתמש מתחיל
44
7
נק' מוניטין:
11
44
7
היי. הרצתי חיפוש בפורום אבל אין ממש מידע אמיתי על אינסולין.

אז ככה כמה שאלות למי שבקיא בנושא או ניסה בעבר.
איך הסייקל הולך תדירות זריקות ומינון, עם איזה חומרים כדאי לשלב, GH\טסט בלבד\לשלב בתוך סייקל סטרואידים?

מה הסיכון? לאיזה תוצאות אפשר להגיע? איך משתלטים על גלי היפו שיכולים לתקוף פתאום?
תודה רבה.

היי. הרצתי חיפוש בפורום אבל אין ממש מידע אמיתי על אינסולין.

אז ככה כמה שאלות למי שבקיא בנושא או ניסה בעבר.
איך הסייקל הולך תדירות זריקות ומינון, עם איזה חומרים כדאי לשלב, GH\טסט בלבד\לשלב בתוך סייקל סטרואידים?

מה הסיכון? לאיזה תוצאות אפשר להגיע? איך משתלטים על גלי היפו שיכולים לתקוף פתאום?
תודה רבה.
היה דיון בעבר בנוגע להצעה לניעוץ פרוטוקול לסלין והורמון גדילה שנגנז בטענה שהסיכונים בשימוש לא נכון (באנגלית זה abuse) בסלין מציב סיכונים בדרגה גבוהה מדי.
@Aviad Hezi

• פותח/ת השרשור
היה דיון בעבר בנוגע להצעה לניעוץ פרוטוקול לסלין והורמון גדילה שנגנז בטענה שהסיכונים בשימוש לא נכון (באנגלית זה abuse) בסלין מציב סיכונים בדרגה גבוהה מדי.
@Aviad Hezi
אני מבין את זה. אני פחות מתעניין בפרוטוקול. יותר בתוצאות \סיכונים ובמי שהתנסה בעבר. ויכול להאיר קצת על הנושא

אני מבין את זה. אני פחות מתעניין בפרוטוקול. יותר בתוצאות \סיכונים ובמי שהתנסה בעבר. ויכול להאיר קצת על הנושא

הייתי ממליץ לך לשאול את הBB היותר ׳מתקדמים׳ נקרא לזה כך שיש בארץ - שחלקם מבצעים פרוטוקול של hgh ואינסולין.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך לשאול את הBB היותר ׳מתקדמים׳ נקרא לזה כך שיש בארץ - שחלקם מבצעים פרוטוקול של hgh ואינסולין.

אין ממש את מי לשאול - אלה שכבר שאלתי סתם מתנשאים+מדברים שטויות.

בכל אופן הרצתי חיפושים בפורומים בחו״ל, יש כמה פרוטוקולים מעניינים - אבל לא מצאתי אף אחד שמדבר שם על התוצאות מהשימוש.

אין ממש את מי לשאול - אלה שכבר שאלתי סתם מתנשאים+מדברים שטויות.

בכל אופן הרצתי חיפושים בפורומים בחו״ל, יש כמה פרוטוקולים מעניינים - אבל לא מצאתי אף אחד שמדבר שם על התוצאות מהשימוש.
תרד מזה, יש מספיק דברים אחרים בשוק כמו בכל דבר בחיים תעשה השווה יתרונות חסרונות
במקרה של אינס יותר חסרון

במקרה של אינס יותר חסרון

לא מסכים איתך שיש יותר חסרונות , צריך לקחת הכל בפרופורציה השוואתית - לדוגמא טרן שמשבית יותר חזק את הציר מאשר דקה, אז יש בטרן יותר ״חסרונות״ , היום אם אתה יודע מה אתה עושה לפי הפרוטוקול מא׳ ועד ת׳ אתה תיהיה בסדר , אציין שללא ספק זה גם קשור למזל (כל גוף מגיב אחרת) , בתקופה האחרונה נעלמו מספר לא מבייש של מפתחי גוף גם גברים וגם נשים , במפתיע - 3 ימים לאחר התחרות. שוב , צריך לדעת מה אתה עושה.
- כאשר אתה מזריק טסט אתה משחק עם ההורמונים בגוף ואפשר להתאושש גם כשאתה לא מבין גדול , לצערי כמו הרבה אנשים שמשתמשים כיום , אבל כשאתה מתעסק עם אינסולין ואינך יודע מה אתה עושה ללא ספק אתה הולך על חוט דק בין חיים למוות , לא מזמן התרחש מקרה בישראל של אמא רופאה במקצועה, שהתאבדה במכוון כאשר הזריקה לעצמה מינון גבוה של אינסולין.

• פותח/ת השרשור
במקרה של אינס יותר חסרון
למה לרדת? אני רוצה לדעת סך הכל.
ואני לא יכול לעשות השוואה בלי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות.

למה לרדת? אני רוצה לדעת סך הכל.
ואני לא יכול לעשות השוואה בלי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות.

Google it bro
יש אינספור מאמרים , פרוטוקולים , הסברים , מה טוב , מה רע , למה כן , למה לא איך ובאיזו תדירות.

טרן או דקה הכן משביתים את הציר אבל אם תיקח מינון יתר של טרן או שלא תזריק בזמן הנכון לא יקרה כלום ... לעומת זאת טעות קטנה עם אינסולין (מינון זמן והרבה פרטמרים אחרים ) יכולה לגרום הרבה בעייות... משהו קטן יכול לשבש הכל במקרה עם אינסולין
לכן אני אומר שלמרות התועלת ישנו סיכון ונשאלת השאלה האם שווה ?

• פותח/ת השרשור
Google it bro
יש אינספור מאמרים , פרוטוקולים , הסברים , מה טוב , מה רע , למה כן , למה לא איך ובאיזו תדירות.
גוגלתי את זה. יש פרוטוקולים והסברים אני לא מוצא תוצאות של אנשים משימוש נגיד לפני ואחרי וכאלה או סתם אנשים שהתנסו

גוגלתי את זה. יש פרוטוקולים והסברים אני לא מוצא תוצאות של אנשים משימוש נגיד לפני ואחרי וכאלה או סתם אנשים שהתנסו

כי כנראה אין הרבה כאלו (בסביבה שלנו) שלח מייל לפיל היט שאל אותו לגבי הפרוטוקול שלו , ואז תשווה עם הפרוטוקול של פלקס ווילר:79nb:

• פותח/ת השרשור
כי כנראה אין הרבה כאלו (בסביבה שלנו) שלח מייל לפיל היט שאל אותו לגבי הפרוטוקול שלו , ואז תשווה עם הפרוטוקול של פלקס ווילר:79nb:
הוא לא עונה השחיף הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא לא עונה השחיף הזה
בטח שהוא לא עונה... שלחת לו מייל:
"
...שלום פיל,
זה קקי,
ניסיתי לחפש עדויות על תוצאות מסייקל אינסולין והורמון גדילה. אז מה איתך?
היו לך תוצאות מזה? כי אתה גדול והכל...
דבר איתי, יש לי עוד לתפוס את פלקס.
שלך,
קקי34..."

😉

איבדנו את השרשור... להמשיך הלאה...

אינסולין מסוכן והנזק לעומת תועלת לא שווה את הסיכון במיוחד שאתה לא מתפח גוף ברמה המקצועית הגבוהה...וכמו שאמרו פה קודם אתה לא יודע איך הגוף יגיב וזה עלול להיגמר ברע

אין פה עניין של טאבו , אתה נכנס לסיכון של או חיים ועם סכרת לכל החיים ותלות באינסולין או למוות לא עלינו אז זה די בעייתי החומר הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית