הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה חלבון אופטימום / BSN

BEN053

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
0
30
1
מעוניין לקנות : חלבון אופטימום או BSN בלבד בטעמים קרם עוגיות / בננה / וניל בלבד !

מחיר מקסימלי : 280 שקל ( אפשרי גם לקנות 2-3 קופסאות ) באם המחיר נמוך יותר ..אפשרות לתוקף קצר של עד חצי שנה .

מקום המכירה : ראשלצ מערב או ביבנה ( תלוי בשעה )

תשלום : במזומן

פלאפון : 0528804682 לשלוח SMS ואחזור אליכם

נייד : לא

מאחל לך בהצלחה במציאה של סינטה 6 ב280 ש"ח.. (בחו"ל אפילו אתה לא תמצא מחיר כזה)

אז אתה מחפש את החלבון הכי טוב במחיר של חלבון ישראלי בטעם ספציפי ולמכור לך אותו במקום ספציפי
נשמע הגיוני

• פותח/ת השרשור
אם אני משיג חלבון אופטימום או BSN מבאדי בילדינג.קום כולל משלוח עד הדואר בעיר שלי במחיר של 320 שקל למה שאקנה במחיר גבוה יותר מ 320 שקל ממישהו פרטי זר כמוך ולא מהספק הכי גדול וכנראה גם הכי אמין בעולם ?כל העניין זה לנסות ולהשיג יותר זול...אם תמכור לי מחיר זהה למה שאני משיג גם ככה אז מה השגתי בזה ?...

ו 3 טעמים נקראים טעם ספציפי ?..ב BSN בארץ יש רק 4 טעמים בארץ..מה שרשמתי פלוס שוקולד..אז מה אתה מקשקש טעם ספציפי ?... והמחיר נמוך ב 30-40 שקל כי אני קונה 2-3 קופסאות כולל אפשרות תוקף קצר. קיצר אם יש פה מישהו מעל גיל 14 שמעוניין למכור שישלח הודעה

נערך לאחרונה:
יש דבר שקוראים לו מכס ברגע שזה מעל ל75 דולר אז ה320 שלך הופך ל380 פלוס מינוס
ופה אנשים לא מוכרים לך בעוד חודש מביאים לך תוך שבוע שם אתה תחכה חודש+
ולגבי טעמים אף אחד לא ימכור במחיר כזה כשהוא יודע שהוא יכול להשיג יותר, אולי תשיג טעמים כמו פינה קולדה ושטויות כאלו במחיר דומה[עדיין לא כזה אבל יותר]

• פותח/ת השרשור
אתה תלמד אותי על מכס?..הזמנתי כבר עשרות פעמים וקיבלתי בלי בעיות ....והם מחשבים את המוצר לבד בלי המשלוח. וכמה עולה חלבון אופטימום גולד ? 53 דולר... אז מה קשר מכס..ומה קשר 75 דולר? מי מגיע לסכום של 75 דולר בקניית חלבון 2.3 ק"ג סטנדרטי ?.

ובגלל זה מזמינים מראש חודש ליפני..לא מחכים שייגמר לך החלבון ואז מזמינים. איזה בילדר רציני נתפס בלי חלבון בכלל ? רואים רק לפי הקשקושים שאמרת שאתה בקושי ילד שמגרד את גיל 17 ואם אין לך מה למכור שחרר ... תעשה שיעורי בית קודם

נערך לאחרונה:
אם אני משיג חלבון אופטימום או BSN מבאדי בילדינג.קום כולל משלוח עד הדואר בעיר שלי במחיר של 320 שקל למה שאקנה במחיר גבוה יותר מ 320 שקל ממישהו פרטי זר כמוך ולא מהספק הכי גדול וכנראה גם הכי אמין בעולם ?כל העניין זה לנסות ולהשיג יותר זול...אם תמכור לי מחיר זהה למה שאני משיג גם ככה אז מה השגתי בזה ?...

ו 3 טעמים נקראים טעם ספציפי ?..ב BSN בארץ יש רק 4 טעמים בארץ..מה שרשמתי פלוס שוקולד..אז מה אתה מקשקש טעם ספציפי ?... והמחיר נמוך ב 30-40 שקל כי אני קונה 2-3 קופסאות כולל אפשרות תוקף קצר. קיצר אם יש פה מישהו מעל גיל 14 שמעוניין למכור שישלח הודעה
קודם כל תרגיע תגישה המזלזלת שלך. אני מאחל לך בהצלחה בלמצוא מוכר יותר זול מאחד הספקים הכי גדולים בעולם, במיוחד שיש מס שלבערך 100 ש"ח על כל קופסא פה בארץ (לחנויות כמובן). ד"א יש לBSN עוד הרבה טעמים בארץ, בניהם מוקצ'ינו שהשתמשתי בו בעצמי.

דבר ראשון יש לי 3 חביות למכור, דבר שני אני לא בן 17 תודה רבה אבל על הפרגון
אם לא היה לי למכור לא הייתי סתם נכנס לפה, ומבחינתי תבוא אלי עד הבית ב500 שקל אני לא ימכור לך אפילו עם הגישה הזאת
אני גם בטוח שאתה "בילדר רציני" שלא נתפס בלי חלבון, מה שיותר מצחיק זה שאתה בכלל מאלו שמזריקים לפי ההיסטורי שלך, למה בכלל צריך חלבון תזריק יותר וזהו אחלה דרך לקחת את הרעיון של "כושר" לשלב הבא
קודם כל תרגיע תגישה המזלזלת שלך. אני מאחל לך בהצלחה בלמצוא מוכר יותר זול מאחד הספקים הכי גדולים בעולם, במיוחד שיש מס שלבערך 100 ש"ח על כל קופסא פה בארץ (לחנויות כמובן). ד"א יש לBSN עוד הרבה טעמים בארץ, בניהם מוקצ'ינו שהשתמשתי בו בעצמי.
עזוב אחי אל תתרגש זה קצת ROID RAGE ברח לו, תראה תהודעות שלו בפורומים האחרים...
בן אדם בא מביא המלצה לשים מחיר נורמלי כי תאחלס אין מישהו שיזמין וימכור באותו מחיר זה לא הגיוני בכלל שיזמין בעצמו במחיר הזה ולא יבכה אם הוא "בילדר" שלא נתקע בלי, והוא מגיב כמו ילדה קטנה בגלל הזריקות שלו משבשות לו הכל

Back
למעלה תחתית